El Molins de Rei CF segueix lluitant per la permanència i goleja 2 a 6 al Masquefa

L’equip sabia que estava obligat a sumar els tres punts. Rebollo ha estat protagonista en els dos primers gols. El conjunt molinenc a realitzat la golejada més amplia de la temporada (2-6).

Els homes de Joan Garcia eren conscients de que el seu màxim rival, el Ciutat Cooperativa, sumava automàticament els tres punts al jugar contra un equip retirat, i el Molins de Rei Club de Futbol no ha decebut. Josep Rebollo, el qual reapareixia l’equip després d’una llarga sanció, ha estat l’autor del primer gol fet directe des del córner. No és la primera vegada que Rebollo marca un gol olímpic.

Pocs minuts més tard Rebollo donava una passada a Buba i aquest marcava el 0-2. El Masquefa ha retallat distàncies amb un gol polèmic. El Molins, però, no ha deixat respirar al cuer de la lliga, i Mario(1-3) i més tard Agudo(1-4) han fet dos gols que pràcticament certificaven la victòria.

En la segona part el Masquefa ha sortit amb la intenció de remuntar el partit fent un 2-4 molt d’hora. Però el Molins ha seguit lluitant i primer Andreu de penal(2-5) i després Yesi(2-6), han matat el partit.

El Molins de Rei CF continua la seva lluita per la permanència a Segona Territorial i afronta el partit del diumenge vinent amb tota la moral possible. El partit és clau, el rival, l’Esparraguera, penúltim i ja matemàticament equip de Quarta Catalana, li posarà les coses difícils. El partit a l’horari habitual, 12:30 al Municipal Josep Raich.

Recomanacions personalitzades