El CEM organitza la Marxa Aplec de Veterans de Catalunya coincidint amb la tradicional Caminada

La 29a Marxa Aplec de Veterans de Catalunya se celebrarà aquest diumenge 8 de maig a la serra de Collserola. El Centre Excursionista de Molins de Rei l’organitza com un acte de celebració dels 50 anys d’història de l’entitat molinenca.

La Marxa Aplec de Veterans de Catalunya, que es celebra cada any a un indret diferent, aquest 2011 està emmarcada dins els actes del 50è aniversari del CEM. Tot i que està destinada en principi a aquells excursionistes de més de 40 anys afiliats a alguna de les entitats excursionistes de Catalunya, també hi podran participar menors de 40 anys. Això serà possible degut a que la Marxa es fa coincidir amb la Caminada de Molins de Rei que cada any organitza el CEM.

La tradicional Caminada, que va néixer per commemorar el 25è aniversari del CEM, arriba a una nova edició que enguany compartirà protagonisme amb la Marxa de Veterans. El recorregut de 12 quilòmetres serà compartit amb la Marxa de Veterans però és apte per a totes les edats.

A la Marxa hi ha previstos dos itineraris circulars: un de llarg (de 12 quilòmetres aproximadament i d’uns 350 m de desnivell acumulat de pujada) i un de curt (de 8 quilòmetres aproximadament i d’uns 175 m de desnivell acumulat de pujada). Ambdós sortiran des de la plaça de la Vila de Molins de Rei (a les 8 i a les 9 h respectivament). En acabar la caminada hi haurà un refrigeri per a tots els participants i un recordatori que els serà lliurat en finalitzar el recorregut.

També hi haurà la corresponent entrega de premis. Es lliuraran trofeus als veterans federats que hagin participats en la 26a marxa de veterans, al primer segon veterans més grans -tant femenins com masculins-, així com a l’entitat excursionista que participi amb més veterans.

Les inscripcions estan obertes des del dilluns 2 de maig fins el divendres 6 de maig entre les set i les nou del vespre. També es podrà fer la inscripció el mateix diumenge de la prova entre les set i les vuit del matí.

Recomanacions personalitzades