Viu Molins de Rei es fa un lloc entre els mitjans de comunicació de Molins de Rei

Viu Molins de Rei ha superat les 111.000 notícies llegides, les 33.000 visites i els 1.000 fans a Facebook en els seus primers sis mesos de vida, fent-se d’aquesta manera un espai entre els mitjans de comunicació a Molins de Rei.

Des del seu naixement el dia 2 de novembre de 2010 i fins el 30 d’abril, a Viu Molins de Rei s’han llegit les nostres notícies i continguts més d’111.500 vegades i s’han rebut prop de 33.500 visites des de 49 països. Si es té en compte l’evolució de les estadístiques mesurades amb Google Analytics , les visites a aquest diari tenen una trajectòria positiva, amb un clar increment des del mes de febrer. Mes a mes, Viu Molins de Rei ha anat creixent en número de visites, donant així una perspectiva esperançadora sobre el futur d’aquest mitja de comunicació.

La nostra presència a les xarxes socials també s’ha consolidat. S’ha establert una comunitat de Facebook de més de 1.000 persones. Allà s’han visualitzat les nostres actualitzacions prop de  800.000 vegades segons les pròpies estadístiques del sistema de l’empresa americana i moltes de les visites arribades a la web ho han fet a través de la xarxa social més popular. L’opinió dels lectors també ha estat molt present a aquesta xarxa ja que s’han fet prop de  2.300 comentaris. Viu Molins de Rei també compta amb 275 seguidors a Twitter.

Durant aquests mesos, hem utilitzat Twitter per fer retransmissions en directe aconseguint que els nostres seguidors s’informin, per exemple, del que passa als plens municipals en temps real. A Youtube, els nostres vídeos s’han reproduit més de 6.500 vegades i s’han fet per primer cop a Molins de Rei retransmissions a temps real en directe a través d’internet.

Aquestes dades certifiquen que l’aposta pel periodisme digital a Molins de Rei s’ha fet, poc a poc, amb un lloc entre els mitjans de comunicació de Molins de Rei. Volem donar les gràcies a tots aquells que han confiat en aquest diari a l’hora d’informar-se de la seva actualitat més propera i també a tots aquells que ens han criticat i ens critiquen,ajudant-nos a millorar i fer un mitjà més madur cada dia.

Recomanacions personalitzades