Èxit de la segona edició de la Baix Llobregat Cup

La segona edició de la Baix Llobregat Cup ha comptat amb la participació de més de 1.000 jugadors i una assistència total de gairebé 5.000 persones. El torneig va significar “un gran èxit” segons els organitzadors.

Els tres equips de Molins de Rei van participar en la Baix Llobregat Cup II // Jose Polo

Els tres equips de Molins de Rei van participar en la Baix Llobregat Cup II // Jose Polo

La segona edició de la Baix Llobregat Cup va comptar amb un gran nivell d’equips tècnicament. La gran competitivitat entre els equips va fer que en cap categoria es proclamés campió el favorit.

En categoria prebenjamí el guanyador va estar l’Atlètic Baleares realitzant un gran joc.  En benjamins, el primer classificat va ser el Gimnàstic de Manresa, del qual val la pena destacar el gran “fair play” realitzat pels seus jugadors. Als alevins es va imposar el Mollet a la final en penals.

Per la seva banda, els equips molinencs no van guanyar en cap categoria però van realitzar un torneig molt digne del que tant jugadors com entrenadors i responsables van quedar satisfets.

La Baix Llobregat Cup II ha portat a 35 clubs de Catalunya, Illes Balears, EEUU i Àustria a la vila // Jose Polo

La Baix Llobregat Cup II ha portat a 35 clubs de Catalunya, Illes Balears, EEUU i Àustria a la vila // Jose Polo

Segons un dels coordinadors de l’entitat organitzadora del torneig, l’Escola de Futbol Baix Llobregat, Pere Murillo, la segona edició de la Baix Llobregat Cup “ens ha deixat unes sensacions excel·lents gràcies a la bona organització i la participació dels pares i mares de l’Escola”.  Murillo destaca que “els equips van mostrar un nivell espectacular” i pensa que és una bona oportunitat d’aprendre coses de les altres escoles que han participat al torneig que va omplir de futbol base Molins de Rei en plena Setmana Santa.

Recomanacions personalitzades