El CFS Molins 99 perd 3 a 4 amb el Balsareny

En un gran partit, el Club Futbol Sala Molins 99 perd 3 a 4 davant d’un Balsareny molt ordenat. Els molinencs ho han donat tot damunt de la pista però davant s’han trobat amb un gran equip que també ha jugat molt bé.

La primera part ha esta dominada per un Balsareny molt ordenat al darrera i molt perillós al davant. Als primers 3 minuts, els del Bages ja han tingut 3 ocasions molt clares de marcar, però en Victor s’ha encarregat d’evitar el gol. Els molinencs no podien fer el seu joc habitual i els hi costava molt crear ocasions clares. El 0-1 ha arribat en el minut 6, fruit del llançament d’una falta. En el minut 15 de la primera part, els forasters han marcat el 0-2, d’un fort xut ras i molt col.locat. Malgrat el clar resultat en contra, en els darrers cinc minuts de la primera part ja s’ha vist que els molinencs vendrien cara la seva pell i han començat a jugar com saben. Un pal del Manolo podia haver escurçat diferències.

La segona part ha començat amb un Molins decidit a donar la volta al marcador. Només començar, en Jorge ha estavellat la pilota en el pal. En el minut 6, l’Àlex ha marcat l’1-2 en una jugada de murri. Quan millor estaven jugant els molinencs, ha arribat l’1-3, en una jugada de rebot desafortunat. Els nois del Victor Medina no han donat el braç a tòrcer i han seguit posant setge a la porteria del Balsareny.

Quan faltaven més de 7 minuts per acabar el partit, en Victor ha ordenat jugar de cinc i així ha arribat el 2-3, obra de l’Ivan. Encara faltaven 6 minuts per acabar i quedava suficient temps per donar la volta al marcador, però jugar de cinc té els seus riscos i així ha arribat el 2-4, en el minut 16. Jugant de cinc el CFS Molins 99 ha tingut vàries ocasions de marcar, però la pilota no volia entrar. Quan només quedaven 30 segons per acabar el partit, l’Àlex ha fet el 3-4. Faltant 3 segons, encara han tingut una oportunitat per empatar, però no ha pogut ser.

Ara queden tres finals.  L’equip segueix depenent d’ell mateix per pujar a Preferent. A més a més, si guanyen aquests propers tres partits, seran campions, sense esperar els resultats de la resta d’equips.

Jaume Molins

Recomanacions personalitzades