L'Atlètic Incresa és a punt de pujar de categoria i aconseguir el títol de lliga

Els del barri del Canal són a un punt de ser la temporada vinent a Tercera Catalana. Aquest cap de setmana han de puntuar contra l’Eusebi Güell. Després de la victòria del Santa Coloma de Cervelló contra l’Escola de Futbol Baix Llobregat han d’esperar a una nova jornada per proclamar-se campions.

Arxiu // Jose Polo

Arxiu // Jose Polo

(Actualització 21:30h)

L’objectiu de l’Atlètic Incresa durant aquesta temporada, aconseguir pujar de categoria i estar present l’any vinent a Tercera Catalana, està gairebé aconseguit. Ara, els del Barri del Canal volen rematar la feina feta aconseguint el títol de lliga.

A manca de tres jornades per finalitzar la lliga al grup dotzè de tercera territorial l’Atlètic Incresa és primer amb 65 punts seguit pel Santa Coloma de Cervelló amb 61 i el Gavà Mar amb 56.

D’aquesta manera, si demà l’equip molinenc puntua serà equip de tercera catalana la temporada vinent.

L’altre equip molinenc de la categoria, l’Escola de Futbol Baix Llobregat, jugava aquesta tarda contra el segon classificat al Municipal Ricard Ginebreda. La seva victòria, podia significar que l’Atlètic Incresa aconseguís el títol de lliga demà. L’equip de Ken Fujita però, no ha pogut aconseguir res al perdre per 0 gols a 4.

A més a més, els del barri del Canal poden deixar molt ben encarrilat el títol de lliga aquest cap de setmana si guanyen demà a les dotze del migdia al camp de l’Eusebi Güell, equip que l’any vinent es fusiona amb el màxim rival de l’Incresa, el Santa Coloma.

Recomanacions personalitzades