Filagarsa continua sumant premis i participarà a la Mostra de Teatre Amateur de Catalunya

El grup de teatre musical Filagarsa ha tornat a ser premiat i ha sumat sis premis més al Concurs de Teatre Ciutat de Cornellà amb l’obra Besa’m Kate. El proper dissabte actuaran a la Mostra de Teatre Amateur de Catalunya.

Els premiats Ermenegild Siñol i Marc Gómez en els seus papers de gàngsters a Besa'm Kate // Filagarsa

El passat diumenge 10 d’abril, els actors i actrius de Filagarsa van tornar de Cornellà amb sis premis més a la butxaca, a més de quedar en la segona posició de la setena edició del Concurs de Teatre Ciutat de Cornella. En aquesta ocasió, els premis van ser el primer premi del públic, el primer premi a la millor escenografia, el primer premi de direcció i el primer premi al millor actor de repartiment per a Marc Gómez. Filagarsa també va aconseguir el segon premi al millor grup teatral i Romà Ferruz va aconseguir el segon premi al millor actor principal pel seu paper a Besa’m Kate.

Aquests premis es sumen als aconseguits a concursos com el de Piera, el Vila d’Olesa i el Vila de Calaf, entre d’altres.

Recull dels premis aconseguits al Concurs de Teatre Ciutat de Cornellà // Filagarsa

Però això no és tot, i és que els actors de Filagarsa han estat convidats de nou a la Mostra de Teatre Amateur de Catalunya, en la qual van presentar Sweeney Todd la temporada passada. Això serà el proper dissabte 30 d’abril, a Pineda de Mar, a les tres de la tarda.