Un concurs fotogràfic busca el millor racó del Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa la vuitena edició de la Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat, un concurs que té com a principal objectiu el potenciar i difondre els atractius turístics de la comarca.

Com en cadascuna de les anteriors edicions, les imatges que es presentin s’hauran d’adequar a un tema en concret, sent l’escollit per a l’edició d’enguany El teu racó del Baix Llobregat”. Amb aquesta temàtica s’anima als participants a mostrar i recomanar un lloc, ja sigui per la seva bellesa, pel seu encant, per la seva llum, per un record o per la raó que sigui. La única condició és que sigui algun racó de la comarca; tant se val si és en plena natura, al costat del mar, o una escena urbana en un carrer amb encant.

Els participants han de presentar les fotografies únicament en format digital, tot complimentant el formulari a la web www.turismebaixllobregat.com/concurs abans del 17 de juny de 2011 a les 14.30 hores. Les imatges podran ser en color o blanc i negre, i de tècnica lliure. El màxim és de tres fotografies per persona, i aquestes han de ser fetes en el territori del Baix Llobregat, essent originals, inèdites i no premiades en altres concursos. El format digital requerit és en JPG o TIFF, amb una resolució mínima de 5 megapixels, una qualitat de 300ppp, i amb una grandària de fitxer mínima de 2 MB.

El veredicte del jurat, integrat per representants del Consorci i per professionals del món de la fotografia, es farà públic el dia 1 de juliol a la web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. El guanyador serà premiat amb una càmera fotogràfica SAMSUNG PL-90 gentilesa de El Corte Inglés de Cornellà, i dues entrades per a gaudir d’una activitat al Canal Olímpic de Catalunya. El segon premi consisteix en dues entrades per a l’espectacle “Visca els nuvis”, el dia 11 de setembre a l’Atrium Viladecans, i un menú degustació per a dues persones al restaurant Cal Mingo de Viladecans, i el tercer premi podrà gaudir d’un dinar o sopar per a dues persones al restaurant Cal Paulo de Begues.