Esquerres per Molins de Rei centra en sis grans propostes el programa electoral

Esquerres per Molins de Rei ha marcat sis grans propostes que marquen el seu programa electoral. La reforma del pati de Palau i la carretera, la posada en marxa del nou museu i la Federació Obrera i començar les obres de la nova biblioteca són alguns dels projectes.

Víctor Puntas va desvetllar els eixos del programa a la plaça del Mercat // David Guerrero

La presentació de les 28 persones que formen la llista d’Esquerres per Molins de Rei va servir també al cap de llista de la coalició, Víctor Puntas, per exposar sis de les grans propostes que s’inclouran en el programa electoral del partit. La primera d’elles és continuar avançant en la reforma del Centre Vila. Puntas vol potenciar-lo com “espai comercial i amable per a tothom”. Entre les propostes de reforma hi ha la reforma del carrer de Baix i la creació d’un parc verd amb jocs infantils al pati del Palau.

El segon eix que va destacar el cap de llista d’Esquerres per Molins de Rei és el dels equipaments culturals, esportius i socials de Molins de Rei. “Posar en marxa la Federació Obrera, fer el nou museu municipal a Ca n’Ametller, acabar l’espai esportiu del camp Ricard Ginebreda, ampliar l’institut Bernat el Ferrer, fer el nou Lluís de Requesens al barri del Canal i posar fil a l’agulla a la nova ll’ar d’avis a la Granja” són les propostes destacades per Víctor Puntas, que no va voler oblidar ni renunciar a la nova biblioteca i auditori a la plaça de la Llibertat, un gran projecte que ja va ser protagonista dels programes electorals fa quatre anys. “Ha de ser el gran centre cultural de Molins de Rei i el començarem al final del proper mandat”, va avançar l’actual segon tinent d’alcalde.

Les obres de millora de carrers i places no s’acaben aquí en el programa d’Esquerres per Molins de Rei. Una altra de les grans propostes parla de “millorar la plaça de la Bàscula, el passeig de la Pau, el pati de la Federació Obrera i fer més amable tota la carretera de punta a punta”.

Les retallades que està duent a terme la Generalitat i el context econòmic actual també marcaran el programa del partit i ocupen un altre eix. Esquerres per Molins de Rei es compromet a “reorganitzar l’Ajuntament per adaptar-lo a la nova realitat econòmica”. L’objectiu per a Víctor Puntas és “augmentar l’eficiència de l’administració”.

Un cinquè punt es centra directament en les persones i pretén continuar treballant en polítiques centrades en sectors com la infància, els joves i les persones grans i depenents. L’últim bloc és en clau catalana, més enllà de Molins de Rei, ja que el partit considera com un dels seus punts més importants “treballar per obtenir cotes més altes d’autogovern i recursos”. Els republicans tenen com objectiu la convocatòria d’un referèndum per la independència des del govern de la Generalitat.

 • enric

  Collons estamos en crisis y prometen nuevo proyecto de la Biblioteca ( 10 millones de euros) poner en funcionamiento la Federación ( 500.000 euros en material + la gestión y consumos) acabar elPolideportivo del Canal, ampliacion de un colegio y otro nuevo, nueva Llar d'Avis, plazas, nueva urbanización de la Carretera. Eso quien lo paga (más impuestos) o tienen contacto directo con Mas y Zapatero.
  Me parece que en los tiempos que corren y estamos en el mes de Mayo "hacer de un programa electoral la lista de los Reyes Magos" no hace creer muchos en la coherencia de los partidos politicos.

 • Francesc

  Tens tota la raó enric, els politics esquerres sempre diuen les mentires. Primer vull aparcaments per tothom perque el comerç estem sorrant (q tanquen moltes botgues = més imposotos per tothom).

 • Teresa

  Ejes insignificantes, que no justifican los sueldos de los políticos a dedicación completa previstos
  Nou museu : Mejor desenterrar el antiguo Moli y hacerlo allí
  Reforma carrer de Baix : ¿Lambordas modelo, piano?
  Parc al pati del Palau : ¿ Sin parking subterráneo?
  Ampliar l’institut Bernat el Ferrer : Lo impulsa y lo paga la Generalitat
  Nou Lluís de Requesens al barri del Canal : Lo impulsa y lo paga la Generalitat
  Nova ll’ar d’avis a la Granja : Lo impulsa y lo paga la Generalitat
  Nova biblioteca i auditori : Biblioteca ya tenemos, y auditorio, Foment y Peni, nos sobran
  Plaça de la Bàscula : ¿Cuándo fue la última remodelación?
  El passeig de la Pau : ¿Zona azul?
  El pati de la Federació Obrera : ¿Zona azul?
  Fer més amable la carretera : ¿Quitarán la zona azul?
  Reorganizar l’Ajuntament : Con tantos locales dispersos, ¿Cuantas recepcionistas se ahorrarán?
  Referèndum independència: Esto no es gestión local.