Esquerres per Molins de Rei centra en sis grans propostes el programa electoral

Esquerres per Molins de Rei ha marcat sis grans propostes que marquen el seu programa electoral. La reforma del pati de Palau i la carretera, la posada en marxa del nou museu i la Federació Obrera i començar les obres de la nova biblioteca són alguns dels projectes.

Víctor Puntas va desvetllar els eixos del programa a la plaça del Mercat // David Guerrero

La presentació de les 28 persones que formen la llista d’Esquerres per Molins de Rei va servir també al cap de llista de la coalició, Víctor Puntas, per exposar sis de les grans propostes que s’inclouran en el programa electoral del partit. La primera d’elles és continuar avançant en la reforma del Centre Vila. Puntas vol potenciar-lo com “espai comercial i amable per a tothom”. Entre les propostes de reforma hi ha la reforma del carrer de Baix i la creació d’un parc verd amb jocs infantils al pati del Palau.

El segon eix que va destacar el cap de llista d’Esquerres per Molins de Rei és el dels equipaments culturals, esportius i socials de Molins de Rei. “Posar en marxa la Federació Obrera, fer el nou museu municipal a Ca n’Ametller, acabar l’espai esportiu del camp Ricard Ginebreda, ampliar l’institut Bernat el Ferrer, fer el nou Lluís de Requesens al barri del Canal i posar fil a l’agulla a la nova ll’ar d’avis a la Granja” són les propostes destacades per Víctor Puntas, que no va voler oblidar ni renunciar a la nova biblioteca i auditori a la plaça de la Llibertat, un gran projecte que ja va ser protagonista dels programes electorals fa quatre anys. “Ha de ser el gran centre cultural de Molins de Rei i el començarem al final del proper mandat”, va avançar l’actual segon tinent d’alcalde.

Les obres de millora de carrers i places no s’acaben aquí en el programa d’Esquerres per Molins de Rei. Una altra de les grans propostes parla de “millorar la plaça de la Bàscula, el passeig de la Pau, el pati de la Federació Obrera i fer més amable tota la carretera de punta a punta”.

Les retallades que està duent a terme la Generalitat i el context econòmic actual també marcaran el programa del partit i ocupen un altre eix. Esquerres per Molins de Rei es compromet a “reorganitzar l’Ajuntament per adaptar-lo a la nova realitat econòmica”. L’objectiu per a Víctor Puntas és “augmentar l’eficiència de l’administració”.

Un cinquè punt es centra directament en les persones i pretén continuar treballant en polítiques centrades en sectors com la infància, els joves i les persones grans i depenents. L’últim bloc és en clau catalana, més enllà de Molins de Rei, ja que el partit considera com un dels seus punts més importants “treballar per obtenir cotes més altes d’autogovern i recursos”. Els republicans tenen com objectiu la convocatòria d’un referèndum per la independència des del govern de la Generalitat.

Recomanacions personalitzades