El bon temps permet celebrar Sant Jordi

La Plaça de la Creu va ser testimoni de la 26à Fira del Llibre en català. Una vintena de parades van oferir els seus llibres, roses i objectes diversos en una jornada marcada per l’amenaça de pluja i l’absència de molts molinencs que estaven de vacances.

La Fira del Llibre en català va tenir el seu punt àlgid a les 12h // Jose Polo

La Fira del Llibre en català va tenir el seu punt àlgid a les 12h // Jose Polo

Àngel Beumala, representant del CEM comentava a aquest diari que “ens hem espantat molt quan ha començat a ploure tot i que ara sembla que ens respectarà el temps”. Afortunadament, l’Àngel tenia raó i el sol va acabar sent el protagonista durant gairebé tot el matí i tota la tarda. Albert Segura, dels Amics del Camell, estava molt content de com anava el Sant Jordi: “la veritat es que el conte del Camell s’està venent a bon ritme”.  Tot i el que diu l’Albert, aquest any menys gent ha passat per la Plaça de la Creu  ja que molts vilatans i vilatanes són fora de Molins de Rei aprofitant les vacances de Setmana Santa, que aquest any pels capritxos del calendari religiós, l’han fet coincidir amb la diada de Sant Jordi.

Durant la jornada, també es va fer un petit cercavila amb la fera de foc Entxuscat, els Grallers de Molins de Rei i els Timbalers del Camell, una petita xocolatada popular i una ballada de sardanes a mitja tarda. Llibres i roses van inundar de Molins de Rei en una jornada típica i tradicional on les activitats innovadores van brillar per la seva absència.

[nggallery id=12]

Un Sant Jordi força polític

Totes les forces polítiques menys les CUP i el PPC han aprofitat l’ocasió per apropar-se a la gent a través de la presència dels caps de llista i les seves carpes.  A més a més, els partits s’agrupaven a la mateixa zona i la gent que passava rebia propaganda de tots els partits d’un en un, importunant a aquells que només buscaven un llibre i una rosa. No tots els anys cinc de les set forces polítiques surten per Sant Jordi; a ningú se li escapa que en menys d’un mes hi ha eleccions municipals.

Recull de tots els obsequis repartits pels partits polítics // Jose Polo

Recull de tota la propaganda repartida pels partits polítics // Jose Polo

 

[nggallery id=13]


Recomanacions personalitzades