La CUP presenta la seva llista electoral aspirant a fer un pas endavant

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) va presentar el passat dissabte la seva llista electoral, encapçalada per l’actual regidor Àlex Maymó. La CUP aspira a fer un pas endavant en les properes eleccions amb una llista que combina joventut i experiència.

La Traska Truska es va omplir per veure les cares de la CUP // Miquel Montfort

Fa quatre anys van ser la novetat i van aconseguir un regidor. Ara ja s’han fet un forat a la política local i busquen consolidar-se amb una llista electoral que destaca per la seva mitjana d’edat, situada en els 34,5 anys. Tot i això, la combinació de joventut amb experiència és tal que un 40% dels membres de la llista tenen més de 40 anys. Com va destacar el número 2 de la candidatura, Roger Castillo, “som gent de totes les edats i de tots els barris de la vila, amb persones provinents d’altres formacions polítiques i àmbits ideològics, com també persones que feia anys que estaven desencantades amb la política”. Des de la CUP compten amb un gran nombre de gent implicada en entitats i associacions molinenques i consideren que estan preparats per “fer un gran pas endavant en aquestes eleccions municipals”.

Per aconseguir aquesta millora, que es podria traduir en l’obtenció d’un segon regidor, a Àlex Maymó li segueixen Roger Castillo, Laura Peradalta i Albert Botran, del número 2 al 4 respectivament. Aquest últim és membre del secretariat nacional de la CUP i ja era a la llista del 2007 igual que Castillo. En el número 5 hi ha la jove Mar Miralles i el número 6 l’ocupa Carles Bassas, impulsor de la campanya Salvem del Foc Collserola. Li segueixen Dolors Armengol, Carles San Andrés i Mireia Romo en els primers deu llocs de la llista electoral. De les 31 persones que conformen la llista, vuit d’elles ja hi eren a la llista del 2007.

El cap de llista de la CUP, Àlex Maymó, va fer balanç de la feina feta durant aquests quatre anys com a regidor: “29 mocions presentades, 213 preguntes i precs formulats i 473 expedients d’informació analitzats”. Maymó va parlar també de futur i va assegurar que “l’objectiu de la CUP no és governar a qualsevol preu, el nostre objectiu és que s’apliqui el nostre programa electoral”. Davant un panorama electoral en el que no hi ha cap clara majoria i en el que ja es fan càbales de quines poden ser les aliances post-electorals, el regidor de la CUP va deixar clar que “mai negociarem la formació d’un govern en base a un simple repartiment de parceles de poder, com ha estat habitual en els últims anys”.

El programa electoral de la CUP es centrarà en deu prioritats que han estat recollides a través d’un procés participatiu en el que han participat 78 persones de la vila en 11 punts de trobada utilitzats per recollir les aportacions i propostes dels molinencs.

L’acte de presentació de la llista, celebrat a la Traska Truska, va aplegar a més d’un centenar de persones i també va servir per presentar el vídeo de campanya, realitzat per Marc Vendrell, Gerard Capdevila i Miquel Monfort.

La llista de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) la formen:

 1. Àlex Maymó i López
 2. Roger Castillo i Bosch
 3. Laura Peradalta i Sancho
 4. Albert Botran i Pahissa
 5. Mar Miralles i Maeztu
 6. Carles Bassas i Boqué
 7. Dolors Armengol i Solé
 8. Carles San Andrés i González
 9. Mireia Romo i Segura
 10. Tania Emilia Peña i Vargas
 11. Josep Miquel Janés i Campmajó
 12. Esther Mellado i González
 13. Miquel Monfort i Subirana
 14. Carme Polo i Molina
 15. Xavier Andorra i Pau
 16. Miriam Burriel i Bosch
 17. Enric Piera i Pachón
 18. Eulàlia Fernández i Llaveria
 19. Gerard Capdevila i Boqué
 20. Sergi Ruiz i Pi
 21. Miquel Vallès i Llorens
 22. Diana Janés i Campmajó
 23. Miquel Dutrèn i Font
 24. Laura Munt i Gutiérrez
 25. Carles Ros i Figueras
 26. Helena Prats i Toran
 27. Bernat Segura i Arús
 28. Mar Ollé i Camats
 29. Miquel Martínez i Bigas
 30. Sergi Carós i Massegur
 31. Teresa Sellés i Comellas
 • En el següent enllaç podeu veure la foto i la fitxa personal de cadascuna de les 31 persones de la llista:
  http://molins.cup.cat/sites/molins.cup.cat/files/

 • enric

  "Maymó va parlar també de futur i va assegurar que lobjectiu de la CUP no és governar a qualsevol preu, el nostre objectiu és que sapliqui el nostre programa electoral." La pregunta es ¿ la CUP pretende conseguir 11 regidores ? Porque claramente señalan que son un partido sin ganas de cojer responsabilidades (claro se podrian quemar, estando en el poder ) Si quieren llegar a governar esta claro que tendrán que llegar a pactos con otras formaciones y en los pactos siempre se renuncia alguna cosa por un bien comun. Como dicen que quieren llegar a pactos si solo quieren aplicar su programa, lo bueno sera saber cual es su programa , además de Independencia, la defensa de los Okupas y haber si entre sus propuestas pònen alguna sobre "empapelar" con anuncios de sus actos, todo el pueblo, paredes, basuras, paradas de autobuses, etc….. Ya que les gusta tanto las mociones y analizar 473 expedientes, PORQUE NO SE MIRAN LA NORMATIVA DE CONVIVENCIA DE MOLINS DE REI

  • Francesc

   Tienes razon enric, los CUP son izquierdas y tambien dicen las mentiras para aprovenchar su puesto alcalde. Que espavilados estos xavales y a ver si alguien tienen algun estudio universidades? Pues nadie tiene estudios !!!! Hay pocos !!!

   • josep

    Pues no se com has llegit però si mires les fitxes de la llista la majoria tenen estudis universitaris o els estan cursant. Alguns partits tenen a universitaris que s'apunten a un partit un cop han acabat la carrera només per veure si els coloquen a l'administració. La gent de la CUP son gent que desde ben jove s'han implicat en el teixit associatiu a canvi de res.

 • Enric, el problema no és haver de renunciar a alguna cosa del teu programa per tal d'arribar al consens. El problema principal de molts pactes és que prioritzen el repartiment i manteniment d'alguns càrrecs de confiança i dedicacions exclusives i no s'acaben consensuant els temes importants pel municipi. També es pot "governar" des de fora de l'equip de govern si aquest no té una majoria suficient. En aquests casos així hi ha un major diàleg amb les altres forces polítiques i s'esforcen més en buscar solucions de consens. El programa de la CUP l'acabarem d'aprovar en pocs dies i ja veuràs que hi ha moltes propostes que van molt més enllà d'aquestes preocupacions que tens tu. A mi em preocupa molt més l'especulació immobiliària que existeix en aquest país i que ningú ha fet res per combatre-la que no pas l'existència d'okupes. I tampoc crec que sigui tan greu que hi hagi cartells de la CUP i altres partits polítics i entitats enganxats fora dels pocs plafons per enganxar cartells. Hem insistit en moltes ocasions en que col·loquin més plafons i que siguin d'ús exclusiu per entitats sense ànim de lucre i el govern no ha reaccionat. Hi ha barris com el Canal que no tenen cap plafó. Les entitats d'aquell barri si haguessin de seguir la Normativa de Convivència Vilatana no podrien enganxar ni un sol cartell. T'agradaria que s'apliqués la normativa de forma estricta doncs???.

 • enric

  En el Barrio del Canal hay un plafon delante del colegio Madorell, en el Centro tambien hay muchos y continuais con la misma "tactica" y clao las normas estan para cumplirlas TODOS, pero quien más critica debe seguir el ejemplo, por ultimo en el apartado de "Okupas" esa es una problematica (pintadas,etc) que nos atañe a Molins, la crisis especulativa tambien, pero tu crees que desde un Ayuntamiento se llega a eradicar ese problema, si los Estados, CEE y todos los organismos mundiales no lo atajan, a no ser que Molins de Rei se convierta en la nueva Cuba. Pero claro echar la culpa a los demas es facil, entonces seria mejor cambiar el sistema pasando de ser de libre circulacion a intervencionista por el Estado y por desgracia en este ultimo tenemos demasiadas experiencias, (sobre todo de Dictadores)

 • Enric Piera

  Si tota la crítica que alguns poden fer a la CUP és per haver colocat alguns cartells fora dels llocs adients, cosa que fan totes les entitats, el Circ o empreses vol dir que poques coses se li poden criticar a la CUP. El govern actual no ha fet rés per habilitar més espaïs per les entitats o els partits a la vila. També és molt simptomàtic que algú només posi la visual en el tema okupa. Mai analitzen aquests crítics les causes, només els símptomes.

 • Enric Piera

  Acabant amb els símptomes no s´acaba amb el problema. Enlloc d´esforçar-se tant en criticar un col.lectiu que provoca molts menys problemes que per exemple la accidentalitat de transit després de sortir de les discoteques, alguns es podrien esforçar més intentar canviar la situació. El que ha creat la actual crisi és precisament el "sistema" que tan volen defensar. Posar com a exemple les dictadures per atiar el fantasma de la por al socialisme, al progresisme és una tàctica que ja usaba el franquisme. De dictadures hi ha de dretes, d´esquerres, al món àrab…a tota arreu. No és la ideologia el que actualment sosté les dictadures, son molts altres factors. El capitalisme descontrolat actual provoca un repartiment injust de la riquesa, condemna a grans bosses de la població a la misèria i sobretot crea grans defensors del sistema, com es pot llegir en alguns comentaris. Salut !!

 • Enric, és cert que al Canal hi ha 1 plafó. Me l'havia deixat però tot i així continua sent molt insuficient. Pregunta-li a la gent de les entitats que en pensen d'aquest tema i fixa't a veure quanta gent incompleix la normativa… Si la gent complís la normativa segurament ningú s'enteraria dels actes. Això és el que vols?

  I sobre l'especulació és cert que els ajuntaments tenen menys marge que altres administracions però si que es poden fer coses. La CUP vàrem presentar una moció (que es va aprovar) per demanar que es fés un cens d'habitatges buits per després poder incentivar a que tots aquests pisos buits entressin al mercat de lloguer amb totes les garanties que posa l'administració. Es va aprovar al desembre del 2008 i l'Ajuntament encara no ha fet res. I per altra banda, partits com el PP, ICV, ERC, CiU o PSC han tingut o tenen responsabilitats de govern a la Generalitat o a l'Estat i han mirat cap a una altra banda davant de l'especulació. És molt fàcil dir que la especulació no es pot solucionar des de Molins però les seccions locals d'aquests partits haurien de reconèixer que els seus partits no han fet res tampoc. Sempre és més morbós parlar però dels okupes i de les pintades que han fet per intentar desviar l'atenció.

  • DavidManuelVázquez

   Primer de tot, enhorabona per la presentació i l'èxit que ha suposat aquesta, així com tota la feina que esteu fent!

   La veritat és que les eleccions del 22 de maig es presenten sota una esfera de dubte, indignació, ignorància i d'un esdevenir força incert arreu del territori. Però centrem-nos en la nostre estimada Vila, la vila del Pingüí.

   A Molins portem masses anys amb els mateixos problemes: problemes amb l’habitatge, falta d’espais per la gent (sobretot pel jovent), decadents i deficitàries polítiques ambientals (en especial amb Collserola), la necessitat de renovació de certs espais culturals, històrics, de lleure i/o docència (tot i que en els últims mesos l’ajuntament s’ha dedicat a “maquillar” alguns d’aquests llocs amb una clara implicació electoral), entre altres coses, i amb els mateixos partits cosint pedaços de solució sobre un conglomerat d’incongruències, que en temps de crisi com l’actual, han sortit a la llum i s’han accentuat.

   Altrament, és cert, que molts d’aquests problemes venen determinats per altres factors, però està clar que els primers canvis venen des de la base d’una societat, començant per nosaltres mateixos i els que ens són més pròxims, i aquesta proximitat entre persones crea i desenvolupa un poble, és a dir, una vila (cenyint-nos en termes localistes). Per tant la lluita per l’àmbit municipal és essencial per canviar la composició general i global dels problemes.

   Davant aquestes situacions, on destaca amb claredat el paper de lluita i canvi de la Cup, s’ha d’adoptar la posició correcte i adequada per mantenir el projecte que s’està construint. Així doncs, no crec que s’hagi d’entrar a formar part de cap govern sigui quin sigui el resultat de les eleccions, que des de la meva perspectiva crec que us aportarà bons resultats. Heu de continuar construint l’alternativa, doncs des de l’oposició també es pot fer govern i contrarestar la força dels altres partits que tan us han criticat, així com pressionar perquè les coses canviïn; és més, entrar a formar part d’una entesa municipal seria “baixar-se” els pantalons davant d’aquells que tant heu combatut (donant per entès que CIU, PP i PSC queden fora del joc dels pactes) i seria una mala imatge per una part dels electors, sobretot pels que estem més a l’esquerra, els descontents i bona part del jovent (crec jo). Tanmateix, construir l’alternativa és una gran responsabilitat que, de moment, cap partit dels que hi ha hagut fins ara ha sabut dur a terme.

   • Teresa

    DavidManuel : Para los partidos en la próximas elecciones, que participen muchos o pocos votantes es lo que menos les importa, ya que las 21 regidurías a repartir serán las mismas.
    Propongo 2 porras , una para los/as regidores/as y la otra para las coaliciones.
    IV de 7 a 4 , PSC de 6 a 6 , ERC(EM) de 3 a 4 , CIU de 3 a 4 , PP de 1 a 1 , CUP de 1 a 1 , SI de 0 a 1
    ERC+IV = 4+4 =8 , ERC+IV+CIU = 4+4+4=12 , ERC+CIU=4+4=8 , PSC+CIU+PP =6+4+1=11
    ICV bajarán, por lo de Interventora, Clam, Franch, Caterura, Vila , retirada de la Puig , y los candidatos Carrasco , García para echar unos sueldos en mejorar su jubilación.
    ERC califica a los de la CUP "infectos" y a los de SI "frikis", y no habrá coalición.
    Los candidatos del PSC son unos niñacos, funcionarillos, y los de la CUP más niñacos.
    ERC y ENMR : Puntas y Romeu llevan muchos años de poltrona y la gente cree que eso es experiéncia. Saludos

 • enric

  Al final lo que se trata es cambiar a la sociedad desde un partido o no : llegando al tema que nos preocupa, Sr-Maymo las entidades se quejan y ustedes tambien que no hay suficientes puntos de información, si por un casual el 10% de estas hiciera la misma campaña que hacen ustedes no quedaria una fachada limpia en Molins de Rei. Al final todos estos carteles, a cuanto gente atrae, siempre son los mismos en las reuniones sumando a algunos amigos (basta ver TV Molins) En referencia a los ejemplos que pone el el Sr.Enric que hace cuatro meses defendia a ultranza a ERC no entiendo un cambio a un partido que es el que más le ha criticado (supongo por espacio electoral) en fin… en esos ejemplos (parece que no le gustan las discotecas) podriamos poner infinidad que no vienen a cuento de la problematica de los Okupas (por ejemplo los accidentes de trafico, de trabajo, celebraciones de exitos de equipos de futbol, conciertos, etc )la pregunta es : ¿ Estas de acuerdo con los OKupas ? Si o NO es facil, y no me refiero de colectivos que utilizan ese metodo y despues hacen actividades culturales (por si quieres recurir a ese argumento)

 • Enric Piera

  La qüestió és no anar a la arrel dels problemes…si hi ha especulació i els joves no poden comprar-se un pis el debat no és canviar el model per aconseguir un habitatge digne a un preu digne…el debat és "estas de acuerdo con los okupas…si o no ? dons mira…entre els okupas hi ha gent que no es comporta com gent que es comporta, com entre els metges, els funcionaris, els empresaris…la gent es pregunta: "¿está de acuerdo con los médicos ?"…clar…com hi ha errors mèdics…Davant aquesta estratègia reduccionista, simplista i més pròpia d´un platò de Telecinco que d´un debat seriós sobre el model de vila o de societat el millor és continuar treballant seguint els ideals socials que la CUP te: justícia social, socialisme, benestar de tots els ciutadans de Molins de Rei, no estigmatitzar la gent per raça o grup social i aplicar unes polítiques públiques que garanteixin el màxim de serveis a tots els ciutadans sense excepció. Si per això s´ha de canviar el sistema i aquesta és la decissió de la majoria així s´haurà de fer…salut !!

 • Enric Piera

  Pel que fa a les al.lusions personals, qualsevol diria quan vaig decidir recolzar el projecte de la CUP l´any passat, (per coherència personal, per ajustar-se molt més a la meva manera d´entendre el model social i polític) que provenia de CiU o del PP. Les persones donem suport a llistes, a persones o a projectes quan aquests demostren que son honestos, justos i profitosos per la vila. Afirmar que vaig decidir donar suport a la CUP per alguna causa que tingués a veure amb la llista electoral és fals. Vaig decidir donar suport a la CUP abans que es debatés la llista electoral de ERC, precisament perque ningú pugués pensar que ho feia pel tema llista. Amic Enric, vas molt equivocat en aquest tema. Si la teva intenció és ofendre o intentar desgastar la CUP d´alguna manera t´asseguro que per mí és un honor compartir el seu projecte i la seva companyia. Si tens ganes de col.laborar en un projecte diferent al que fan els altres partits, t´animo a unir-te a la CUP. Salut !!

 • enric

  Al final sin respuesta, no es un plato de Telecinco y no pienso que un comentario de un ciudadano sea un ataque, solamente constato una dudas de la formacion politica de la CUP, como otras de otros partidos:Se hace mención que los otros partidos que si tienen esas responsabilidades en otras Instituciones, entonces por que no arreglar el problema desde dentro, eso quiere decir participar, seguro que direis porque no entra dentro de vuestra forma de actuar ( o en realidad por un calculo politico de no obtener nada porque no tendriais la repercusión mediatica) en este caso SI y otros partidos optaron, pero claro es mejor el discurso que los otros perpetuan el sistema. Enric, no digo o no quiero expresar nada de tus razones para el cambio, simplemente "choca" verte ahora en un partido que ha criticado (duramente) toda la gestión de un Gobierno Municipal que hasta hace 4 meses tu alababas (hemeroteca de RMR, y Cotilleos) sino lo entiendes podrias hacer un repaso y si eres honesto entenderas que pueda "chocar a mucha gente y entre ellas no.
  La pregunta vuelve a ser la misma ¿ Estais de acuerdo con los Okupas ? Yo no estoy de acuerdo con la guerra de Irak, la gestión de los bancos , etc, cuando hablamos de Okupas no hablamos de familias o personas que circunstancias de la vida para dar un techo a sus hijos o para ellos mismos tienen que realizar esta acción (que hay muchas) sino de las personas que pintan sus fachadas, el pueblo y con sus actividades (reducidas a fiestas ) molestan a los vecinos, hay muchas clases de Okupas, unos que conviven (Plaça de la Creu) y otros que creen que el mundo gira sobre ellos ( Terraple) vuelvo hacerla misma pregunta : Estais de acuerdo con los Okupas CSK Eskondite del Terraple

 • Enric Piera

  Què vol dir "sin respuesta"? no se si tens una obsessió amb el moviment Okupa…però si aquest és el teu principal problema…El Eskondite ha provocat més problemes als veïns que El Local, el Celtic, El Palau ? i quan dic aquests locals no em refereixo en sí als locals sino la gent que surt i a la porta o de tornada a casa trenca mobiliari urbà…De debò que si el teu vot a les municipals el decideix aquesta obsessió que tens per un fet com la ocupació de determinats espaïs abandonats jo em començaria a preocupar. No t´importa la especulació ni l´accés a la vivenda pels joves, ni els sous de misèria, ni les condicions dels treballadors…Estic segur que si la CUP tingués responsabilitats absolutes de govern molts es sorprendien molt favorablement en relació a l´accés dels joves a l´habitatge. El tema de l´Eskondite que tant et preocupa…fan més soroll que qualsevol banda de rock quan assaja als baixos d´un garatge fins les 10 de la nit ?

 • Enric Piera

  Si els successius governs municipals hagussin dotat les associacions de joves d´espaïs on desenvolupar activitats potser aquest fenòmen que tant et preocupa i que jo penso que uses com a arma electoral minvaria més. És un simptoma, no un problema.

 • enric

  Enric te recuerdo que hasta hace 4 meses estabas en un partido que ha governado los ultimos 8 años en Molins de Rei, que pasa que ahora se te ha "iluminado" tus nuevas creencias politicas pero en fin cada cual opta por lo que cree, tu pones unos ejemplos para responder "Kafquianos" pero a tus ejemplos solo unas consideraciones,las pesonas que salen del Celtic, Local i el Palau ( en fin parece que no te gustan mucho estos locales) pues estan personas en la mayoria (espero y deseo) trabajan y cotizan, pagan sus impuestos , no he visto ninguna pintada en fachadas que alusivas a ellos, y estos locales pagan sus impuestos para que el Ayuntamiento funcione, incluso en la Traska Truska que al salir tambien los vecinos se quejan por ruido. Aunque es sintomático que asumas los destrozos a personas que salen de estos locales, con lo cual porque no lo denuncias a la Guardia Urbana

 • Enric Piera

  Enric, m´agrada el teu interés en mí. T´aclariré que jo només he militat 2 anys a Esquerra…com veig que estas tant interessat en la meva vida…enlloc de preocupar-te de les coses que interessen et preocupes perque un militant d´esquerres independentista decideix recolzar una altra opció d´esquerres independentista perque pensa que representa millor els seus ideals. No busquis forat on ficar el dit i furgar perque es veu d´una hora lluny que intentes convertir això en un circ. Busca les coherències del teu partit, o les incongruències. Si tú no votaràs mai la CUP…per què tant interés…o és que corre el rumor que potser la CUP millorarà els bons resultats…?

 • Enric Piera

  preocupa´t del sou d´alguns canditats…això sí que és greu…i no la meva vida…que per mí te molta trascendència no pas per tú. Treballem a la CUP per un projecte, un ideari polític. Els personalismes d´altres partits no tenen cabuda en aquest projecte, per tant en molesta molt no que es parli de mí, sino que es parli de les persones com l´eix de la política ( sempre i quant no robin o cometin il.legalitats, o cobrin sous astronòmics…clar ). Si tant t´interessa la CUP t´animo a que col.laboris en aquest projecte. Si tant t´interessa la meva vida fem una birra i xerrem. Salut !!

 • enric

  Mi respuesta es porque tu replicas, nada mas no me interesa para nada tu vida, lo que encuentro incongruente tu cambio de rumbo ( y como es personal lo respeto) peo creo que no va para nada el tema contigo ni con la CUP, lo que pasa es que ante unas preguntas no dais respuestas sino que "mareais la perdiz" estais de acuerdo con los Okupas, respuesta estamos en descuerdo con la burbuja inmobiliaria, que el pueblo esta lleno de pintada por esas personas, las personas que salen de locales publicos tambien hacen destrozos en el mobiliario urbano, que empapelais todo el pueblo con vuestros actos, claro la culpa es por no tener mas puntos de información. En fin si llueve, es porque en Brasil se fuma mucho…..Bueno solamente era preguntar una cosa pero como veo que no hay respuesta, esperare tanto vuestro proyecto para Molins de Rei (propuestas) como las de otros partidos y entonces valorare lo que crea oportuno de cada cual, porque espero que la libertad de expresión tanto a favor como en contra es un bien que tanto la CUP, como los demas partidos estaran de acuerdo

 • Enric Piera

  Quina diferència hi ha entre que tú opinis i jo opini ? segons tú Enric jo "replico". No, jo opino com tú. La resposta que jo t´he donat en relació al que planteges te la hem donat l´Alex i jo. El que no podem fer és donar-te la resposta que tú vols, perque com t´he explicat és un símptoma de la greu situació de l´accés a l´habitatge o de la manca de dotació d´espais per joves. Si vols que jo et digui que la policia apallissi els okupes no ho faré, com tampoc que aquells que no siguin cívics puguin molestar els veins. Salut !!

 • enric

  Quien habla de palizas de la policia, en fin queda claro que tu lo quieres llevar a un tema personal, constato un hecho y vuelvo a repetirtelo por si no te enteras DECISION PERSONAL LA RESPETO, espero que esta vez te quede claro, aunque creo tener la libertad de resaltar el hecho que hace unos meses defendias a un Gobierno Municipal que ahora criticas, defendias que la Interventora de Ayuntamiento tenia problemas porque como venia de Esparraguera querian que le pusieran un taxi y por eso criticaba al Gobierno Muncipal, ( ver hemetoteca del Cotilleos Molins) a mi no debes darme ningún tipo de explicación constato tus comentarios. Como la pregunta jamas me la respondras, simplemente es decir estoy a favor del movimiento Okupa, la version 2 (ni chicha ni limonada) estoy a favor de algunos movimientos Okupas que realizan actividades para la sociedad o la 3 estoy en contra ( por las consideraciones que se estimen oportunas) Yo ya te digo, que personalmente estoy por la opción 2.
  Ya lo ves no es tan dificil, ahora bien la tactica "preguntame lo que quieras" que respondere siempre queda bien hablar " del exo de los angeles" pues me parece de Mourinho o más bien de partidos de derechas,¿ o tal vez es la tactica de la politica ?

 • Enric Piera

  Aquesta és la meva opinió: " Si vols que jo et digui que la policia apallissi els okupes no ho faré, com tampoc que aquells que no siguin cívics puguin molestar els veins. Salut !! ". No em pots obligar a opinar el que a tú t´agradaria que opinés, perque és el que penso per convicció. No entenc perque tens tant interés en aquest tema en concret, amb els greus problemes que pateixen els ciutadans de Molins, com l´atur, les prestacions socials, l´accés a l´habitatge…Salut !!

 • enric

  ¿ Quien saca al debate que la policia de palizas ? ¿ Tiras la piedra y escondes la mano ? Y hablando de convicciones, cada uno es rehen de sus palabras y comentarios (hemeroteca RMR 16 de Septiembre del 2010) Comentario del Sr. Enric Piera sobre las primeras irregularidades de la Interventora que denuncia la CUP "Ara, que no es gasti els diners en taxi per tornar a casa seva a Esparraguera…no crec que els molinencs haguem de pagar aquestes despeses. Ella crec que ha elevat a l´extrem el nivell d´exigència en la justificació de despeses per una qüestió personal. Alguns des del PSC o la resta de la oposció volen veure en això una mena de "cas Pretòria" en petit.." Ademas del PSC en la oposición tambien esta la CUP y el PP, ahora por sus convicciones Y ahora me hablas de justicia social, derecho de los trabajadores (por cierto la Interventora tambien es una trabajadora) de los bancos, de la sequia en Mozambique o de TV3.

 • Enric Piera

  Enric, continúo pensant el mateix: els molinencs no han de pagar despeses no contemplades als capítols corresponents, ni de la Interventora ni de l´Alcalde ni de ningú. Fixa´t que la CUP ha fet una bona tasca en detectar les pressumptes irregularitats en la gestió econòmica municipal. El que no és de rebut és insultar l´alcalde o determinats regidors com molts han fet. Crec que si no ho ha fet ningú de la CUP ( que son els que més han treballat en aquest sentit- i d´altres s´apunten l´èxit ) és perque primer s´ha d´investigar. T´imagines que després de tot no hi hagués cap inculpat ? jo ho preferiria, perque no seria agradable confirmar irregularitats o delictes en aquest sentit. El que és lamentable és que que qui te entre les seves fil.les de partit inculpats en casos de corrupció (cas Pretòria), col.locats a dit en corporacions determinades cobrant 5000 euros al mes vulguin donar lliçons a qui ha lluitat per la transparència o a qui ( com en el meu cas ) m´he queixat que no es pot acusar, insultar o difamar si no hi ha cap delicte provat.

 • enric

  Primero, creo que la CUP conseguira unos buenos resultados, pero la labor de este partido ha sido coherente durante el mandato, (que no es de los ultimos meses) en nigun momento han puesto en "juicio" a ningun trabajador o funcionario del Ayuntamiento, si en este caso a los politicos de otros partidos, otra cosa son las cuestiones ideologicas de cada partido. En cambio tu si lo has hecho tirando la piedra y escondiendo la mano sobre "rumores" o yo no he visto, ni nadie lo ha publicado sobre un trabajador/funcionario como la Interventora,( de exigencias que el Consistorio le pague un taxi a Esparraguera, te crees esa trola de desprestigio ) de la cual tu has participado (ver el comentario anterior) entonces cuando pides que no se puede acusar, insultar o difamar sino hay delito probado, vuelves a contradecirte ni el Caso Pretoria, ni el Caso Gurtel no hay ninguna sentencia, por lo tanto no hay delito probado .
  Cada cual es "rehen de sus palabras" y si uno la caga lo reconoce y punto. Y no es hacerte un "tercer grado" por desgracia ese trabajo lo has hecho tu mismo en la red, tus comentarios hablan por ti

 • Enric Piera

  La teva persistencia primer en intentar desgastar la CUP estigmatitzant-la amb el tema Okupa, i despres amb la recerca continuada d´ alguna incoherencia en alguna de les meves opinions fa que ara em pregunti pel teu anonimat. No hi ha ciutadans anonims no vinculats a algun partit o part implicada en algun assumpte que es prengui la molestia d´ aquest llarg debat. La diferencia és que tú saps qui soc jo i de tú no se sap rés…no puc fer que comparteixis les meves opinions… La CUP treballa des de la coherencia. La meva experiencia amb ells així ho demostra.

 • Pingback: La Cup tanca la campanya Rumb al bar | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Laura Peradalta (CUP) renuncia a l'acta de regidora | Viu Molins de Rei()