Noelia Caballero i Edgar Rubio poden ser seleccionats pels Jocs Olímpics del 2016

Els integrants del Club Halterofília Molins de Rei, Edgar Rubio i Noelia Caballero, han estat seleccionats per una concentració de l’equip espanyol d’aquest esport d’on pot sortir la llista d’escollits pels Jocs Olímpics de 2016.

Avui comença el programa “Objectiu 2016”, una concentració feta per preparar l’equip olímpic d’halterofília pensant ja en Rio de Janeiro 2016.

Segons informa Ràdio Molins de Rei, l’entrenador del Club Halterofília Molins de Rei, David Soria, ha estat l’entrenador seleccionat per portar a terme aquesta concentració. El molinenc ha decidit emportar-se a la campiona d’Espanya d’halterofília en categoria aleví, Noelia Caballero, i a Edgar Rubio, ambdós molinencs, a aquestes jornades que finalitzen el proper 23 d’abril.

 

Recomanacions personalitzades