Les parades d'autobús interurbà es reorganitzen

Les parades d’autobús de l’Avinguda de Barcelona i de València (la popular “carretera”) canvien d’ubicació a partir d’avui. Els canvis afecten majoritàriament als autobusos interurbans, tot i que en alguns casos afecta també al MolinsBus.

La nova parada a l'Avinguda de València, davant la Creu Roja, ahir // Ràdio Molins de Rei

Amb la reestructuració de les parades ha quedat anul·lada la parada sentit Barcelona de l’Avinguda de Barcelona amb el Passeig de Pi i Margall (davant l’òptica). Aquesta parada ha estat substituïda per dues noves parades: una a l’Avinguda de València, just davant de la Creu Roja, i una altra  a l’alçada de la Plaça de la Bàscula, totes elles en sentit Barcelona. D’altra banda, pel que fa a les parades direcció Quatre Camins, s’ha traslladat la primera parada que trobàvem venint de Sant Feliu, quedant més endarrere, a l’alçada de la benzinera i més a prop del barri de la Riera Bonet. Aquesta parada és compartida també amb l’autobús urbà, el MolinsBus.

La pantalla que fins ara hi havia a la parada anul·lada de l’Avinguda Barcelona amb el Passeig de Pi i Margall, que informa de l’hora prevista de pas dels propers autobusos, es traslladarà a la nova parada de davant la Creu Roja, i a la nova parada de la plaça de la Bàscula s’hi ha instal·lat una plataforma per facilitar l’accés als vehicles.

Mapa amb la nova ubicació de les parades // Soler i Sauret

L’Associació de Veïns de la Riera Bonet, en comentaris realitzats a les xarxes socials, es va mostrar satisfeta amb aquesta reorganització de les parades, ja que a partir d’avui el barri té una parada en sentit Quatre Camins més propera que abans, i va aprofitar per reivindicar “proximitat i millor servei en sentit Barcelona“, argumentant que no demanem “res que no es pugui fer“.

Imatges dels treballs d’instal·lació de les parades fets ahir, cedides per Ràdio Molins de Rei:

Recomanacions personalitzades