Les parades d'autobús interurbà es reorganitzen

Les parades d’autobús de l’Avinguda de Barcelona i de València (la popular “carretera”) canvien d’ubicació a partir d’avui. Els canvis afecten majoritàriament als autobusos interurbans, tot i que en alguns casos afecta també al MolinsBus.

La nova parada a l'Avinguda de València, davant la Creu Roja, ahir // Ràdio Molins de Rei

Amb la reestructuració de les parades ha quedat anul·lada la parada sentit Barcelona de l’Avinguda de Barcelona amb el Passeig de Pi i Margall (davant l’òptica). Aquesta parada ha estat substituïda per dues noves parades: una a l’Avinguda de València, just davant de la Creu Roja, i una altra  a l’alçada de la Plaça de la Bàscula, totes elles en sentit Barcelona. D’altra banda, pel que fa a les parades direcció Quatre Camins, s’ha traslladat la primera parada que trobàvem venint de Sant Feliu, quedant més endarrere, a l’alçada de la benzinera i més a prop del barri de la Riera Bonet. Aquesta parada és compartida també amb l’autobús urbà, el MolinsBus.

La pantalla que fins ara hi havia a la parada anul·lada de l’Avinguda Barcelona amb el Passeig de Pi i Margall, que informa de l’hora prevista de pas dels propers autobusos, es traslladarà a la nova parada de davant la Creu Roja, i a la nova parada de la plaça de la Bàscula s’hi ha instal·lat una plataforma per facilitar l’accés als vehicles.

Mapa amb la nova ubicació de les parades // Soler i Sauret

L’Associació de Veïns de la Riera Bonet, en comentaris realitzats a les xarxes socials, es va mostrar satisfeta amb aquesta reorganització de les parades, ja que a partir d’avui el barri té una parada en sentit Quatre Camins més propera que abans, i va aprofitar per reivindicar “proximitat i millor servei en sentit Barcelona“, argumentant que no demanem “res que no es pugui fer“.

Imatges dels treballs d’instal·lació de les parades fets ahir, cedides per Ràdio Molins de Rei:

 • Xavi

  Vaya més mal de cap de ajuntament, o sigui menys aparcaments de zona brava i aparcaments de cotxes, no ho entenc el tema de politica de Ivan Arcas. Sempre anem aprentant i molestant la gent del poble i usuaris de transports.

 • Pol

  Menys aparcaments i més multes a la Vila????

 • A.V.V. Riera Bonet

  L'Associació de Veïns i Veïnes de la Riera Bonet a més de mostrar la nostra satuisfaccion respecte la nova ubicació de les parades sobretot la que afecta més directament al barri volem assenyalar que aquesta petició i altres que fa al transport públic no són noves i no només reivindiquem més proximitat direcció Barcelona, a més reivindiquem la variacio en el traçat de les línies que circulen per l'autopista perquè aquestes ho facin per C / Llobregat i així acostar el servei al barri, ja que tal com funciona ara els veïns i veïnes del barri han de desplaçar més enllà de la Riera Mariona, Aqueste i altres reivindicacions que afecten el transport local fa temps que estan degudament sol · lictades en el registre de l'Ajuntament de la Vila.
  No demanem res que no es pugui fer.