Solidaritat organitza un sopar amb Isabel Clara Simó

Isabel Clara Simó va participar en un sopar organitzat per Solidaritat Catalana per la Independència (SI) al Foment. L’escriptora va parlar de la relació entre les dones i la independència i va donar suport a la candidatura molinenca encapçalada per Jordi Casas.

El Foment va ser el lloc escollit per sopar amb Isabel Clara Simó // SI Molins de Rei

El passat 13 d’abril, la secció local de SI va organitzar un sopar político-literari al Cafè del Foment amb la prestigiosa escriptora i membre de’Executiva de Solidaritat, Isabel Clara Simó. Durant l’acte, el cap de llista i candidat a l’alcaldia de Molins de Rei a les properes eleccions, Jordi Casas, va fer una petita introducció en la qual va destacar la importància que suposava que aquell mateix dia s’hagués “votat per primera vegada al Parlament de Catalunya la proposició de llei de declaració d’independència”.

Isabel Clara Simó va fer una exposició sota el títol “Dones i Independència”, en la que va traçar un paral.lelisme entre el procés d’emancipació social de les dones i la lluita per les llibertats nacionals de Catalunya. Després del sopar, l’autora va dedicar llibres de la seva prolífica obra literària a molts dels assistents.