Iniciativa enllesteix el seu programa electoral amb una trobada final

Iniciativa va organitzar el passat dissabte una trobada d’elaboració de propostes programàtiques per Molins de Rei. En la trobada, realitzada a la sala d’actes del pavelló poliesportiu, van participar tots els membres de la llista electoral i es van produir diverses aportacions per part dels assistents.

Durant el matí del dissabte es va realitzar la trobada dels membres de la llista // Iniciativa per Molins de Rei

Aquesta trobada ha estat la culminació d’una sèrie de encontres de debat, en la qual vilatans i entitats de Molins de Rei han participat activament. Amb la inclusió de les aportacions realitzades aquest dissabte, s’aprovarà el programa electoral que Iniciativa per Molins de Rei presentarà  en les properes eleccions municipals.

Les aportacions varen ser molt variades, tant en el camp de l’urbanisme, els serveis socials, polítiques de joventut, promoció de la industria, ocupació i comerç, seguretat pública, mobilitat sostenible i moltes altres propostes de millora per la vila, segons ha informat el propi partit en un comunicat on no s’especifica encara cap projecte concret.

Iniciativa pretén mantenir el debat permanent tot i tancar el programa electoral i revisar constantment els objectius programàtics al llarg de la legislatura. “Pretenem estendre el debat molt més enllà de la contesa electoral”, afirmen els ecosocialistes, que a tal efecte han creat “Molins de Rei 2020“, un espai obert i de debat amb el que es convida a participar periòdicament i activament a tota la ciutadania.

 

El candidat d'Iniciativa, Ivan Arcas, va dirigir-se a tots els assistents // Iniciativa per Molins de Rei

 

Recomanacions personalitzades