Iniciativa enllesteix el seu programa electoral amb una trobada final

Iniciativa va organitzar el passat dissabte una trobada d’elaboració de propostes programàtiques per Molins de Rei. En la trobada, realitzada a la sala d’actes del pavelló poliesportiu, van participar tots els membres de la llista electoral i es van produir diverses aportacions per part dels assistents.

Durant el matí del dissabte es va realitzar la trobada dels membres de la llista // Iniciativa per Molins de Rei

Aquesta trobada ha estat la culminació d’una sèrie de encontres de debat, en la qual vilatans i entitats de Molins de Rei han participat activament. Amb la inclusió de les aportacions realitzades aquest dissabte, s’aprovarà el programa electoral que Iniciativa per Molins de Rei presentarà  en les properes eleccions municipals.

Les aportacions varen ser molt variades, tant en el camp de l’urbanisme, els serveis socials, polítiques de joventut, promoció de la industria, ocupació i comerç, seguretat pública, mobilitat sostenible i moltes altres propostes de millora per la vila, segons ha informat el propi partit en un comunicat on no s’especifica encara cap projecte concret.

Iniciativa pretén mantenir el debat permanent tot i tancar el programa electoral i revisar constantment els objectius programàtics al llarg de la legislatura. “Pretenem estendre el debat molt més enllà de la contesa electoral”, afirmen els ecosocialistes, que a tal efecte han creat “Molins de Rei 2020“, un espai obert i de debat amb el que es convida a participar periòdicament i activament a tota la ciutadania.

 

El candidat d'Iniciativa, Ivan Arcas, va dirigir-se a tots els assistents // Iniciativa per Molins de Rei

 

 • enric

  En esta noticia tampoco explicais el número de asistentes

  • un Molinenc

   Recodeu el tema de la politica socialisme iniaciativa
   es:
   "La virtut del socialisme, és el repartiment
   equitatiu de la misèria" ( Sir. Winston Churchill )

   "El socialisme, és la filosofia del fracàs, el credo a la ignorància, la predica a l'enveja. La seva virtut inherent és la distribució igualitària de la misèria". (Sir. Winston Churchill).

 • un Molinenc

  Molins de rei impostos mes car que Barcelona i no tenim diners a ajuntament, Perque??? que hem fet la pubilla de Llobregat??? Anem un poble molt negre i molt incomoda.

  • Teresa

   Molinenc : Tienes toda la razón, Molins es más caro que BCN , y no hay ningún partido que se quiera bajar los sueldos y ni el IBI , Para los partidos, que participen muchos o pocos votantes es lo que menos les importa, ya que los 21 regidores les caerán igualmente.
   Propongo 2 porras, una para los/as regidores/as y la otra para las coaliciones.
   IV de 7 a 4 , PSC de 6 a 6 , ERC(EM) de 3 a 4 , CIU de 3 a 4 , PP de 1 a 1 , CUP de 1 a 1 , SI de 0 a 1
   ERC+IV = 4+4 =8 , ERC+IV+CIU = 4+4+4=12 , ERC+CIU=4+4=8 , PSC+CIU+PP =6+4+1=11
   ICV bajarán, por lo de Interventora, Clam, Franch, Caterura, Vila , retirada de la Puig , y los candidatos Carrasco , García para echar unas "peonas" para mejorar su jubilación.
   ERC dice de la CUP "infectos" y de SI "frikis", No habrá coalición.
   Los candidatos del PSC son unos niñacos, funcionarillos, y los de la CUP más niñacos.
   ERC y ENMR : Puntas y Romeu llevan muchos años de poltrona y la gente cree que eso es experiéncia. Saludos.

 • un Molinenc

  Fins el 2020 ??? Uffff no entenc la politica de iniciativa, tota la gent del poble necesitem millorar la Vila i menys mal de caps !!!!

 • Pingback: Iniciativa fixa els objectius del seu programa electoral | Viu Molins de Rei()