El CFS Molins 99 goleja 3-7 a Montbui

El Club Futbol Sala Molins 99 ha fet un pas més en el seu objectiu d’aconseguir l’ascens i ha aconseguit una victòria (3-7) molt important en una pista difícil degut a les males maneres que ha demostrat el rival i a la poca autoritat de l’àrbitre per aturar el joc exageradament brut dels locals.

Com si encara estiguessin fent la migdiada, el CFS Molins 99 ha començat molt adormit i ben aviat ha encaixat el primer gol. A partir d’aquí, però, l’equip ha despertat i ha començat a jugar com sap, sortint molt bé de la pressió i marejant al rival amb un ràpid desplaçament de pilota. Només era qüestió de temps que arribessin els gols, un darrera l’altre, obra d’en Sergi, Jorge i Pepo, fins anar al descans amb un marcador de 1-4.

A la segona part, però, els molinencs han tornat a sortir adormits i el Montbuí ha anotat el 2-4, però amb dos gols de Paco i unes grans aturades de Víctor Sanmartin, els nostres han tornat a agafar avantatge. Després d’això, un gol més per cada banda (Manolo) i el Montbuí s’ha dedicat a repartir llenya fins el final del partit. Amb aquest resultat el CFS Molins 99 s’acosta a Preferent.
En la propera jornada (disabte dia 30 d’abril a les 18:00) el CFS Molins 99s’enfronta a un rival directe.

Han jugat: Rafa, Victor San Martin, Jorge Rubio (1 gol) , Sergi (1 gol), Alex, Ivan, Paco(2 gols), Josep (1 gol), Manolo (1 gol)  i Borja

Josep Canals

Recomanacions personalitzades