El 96% dels nous alumnes de P3 i primer d'ESO accediran a la seva primera opció

El 96,5% dels nous alumnes de P3 i primer d’ESO cursaran estudis al centre educatiu que havien triat com a primera opció de la preinscripció. L’Ajuntament destaca l’augment de famílies que decideixen escolaritzar els seus fills a les escoles de la vila.

Aula de l'escola Pont de la Cadena // CEIP Pont de la Cadena

Un cop finalitzat el procés de preinscripcions per als nous alumnes de P3 i 1r d’ESO, amb vista al curs escolar 2011-2012, l’Ajuntament de Molins de Rei ha volgut destacar l’alt percentatge d’alumnes que accediran a l’escola o institut triat en primera opció: un 96,5 %. La demanda de les famílies ha estat molt repartida entre tots els centres escolars, fet que ha satisfet els membres del Consell Escolar Municipal.

Des de l’Ajuntament també destaquen  l’alt percentatge de famílies, respecte de cursos anteriors,  que han triat les escoles de la vila per escolaritzar els seus fills i filles. Aquest fet constata la confiança que tenen les famílies en l’oferta educativa de Molins de Rei en les diferents etapes.

Dins el termini de preinscripcions, s’han inscrit 317 nous alumnes a P3 i 224 a 1r d’ESO. El proper 2 de maig es donarà a conèixer l’assignació definitiva de places i s’iniciarà el període de matriculació, que serà del 6 al 10 de juny.

Recomanacions personalitzades