El Molins de Rei CF es creix per guanyar un gran partit

L’equip es va trobar dues vegades amb el marcador advers i van remuntar en un complicat partit contra el Torrelles (3-2). El conjunt molinenc suma 3 punts vitals per seguir somiant amb la salvació.

Mentre totes les mirades estaven situades al Poliesportiu de Molins de Rei en la Final a 4 d’handbol femení, a pocs metres de distància el primer equip del Molins de Rei CF jugava un partit clau en el Josep Raich. El rival, el Torrelles, situat per sobre en la classificació respecte el Molins de Rei volia sumar els tres punts per oblidar-se de la zona de descens.

Al minut 10 una gran falta entrava per l’escaire de la porteria de Falcó, novetat en el onze inicial. Pocs minuts després un jugador del Torrelles veia la vermella directa en un enfrontament amb Joel. Una gran jugada col·lectiva per part del Molins, definida amb un gran xut de precisió i classe de Joan Torelló posava les taules. En els instants finals de la primera el Torrelles es tornava a posar per davant, 1-2.

En la segona part, l’entrada de Mario va ser clau i en el 60 el Molins aconseguia un penal, que Joel transformava amb sang freda. El partit es va tornar boig i es veien ocasions clares per les dues bandes, podia guanyar qualsevol equip. Però, en el 85, Mario va decidir acabar amb el partit posant el 3-2 en un xut excel·lent des de fora de l’àrea.

Ja amb el marcador a favor, el Molins va sentenciar el partit amb un gran xut ras de falta llançat per Yessi, que va celebrar amb les seves habituals tombarelles acrobàtiques.

El Molins es va imposar a un gran rival i ja és la sisena victòria de l’equip a casa. La setmana vinent no hi ha lliga degut a les vacances de Setmana Santa, però el següent partit de lliga és contra el Masquefa, penúltim classificat, i l’equip molinenc seguirà lluitant per la salvació.