L'Ateneu Mulei celebra el seu quart aniversari

L’Ateneu Mulei es fa gran. Aquest cap de setmana celebra el seu quart aniversari, i ho fa amb un seguit d’activitats lúdiques com la cursa de bales de palla. A més, en motiu d’aquest aniversari, el cantant molinenc Pier estrenarà La rumba del Mulei.

El programa d’activitats del quart aniversari de l’Ateneu Mulei comença aquest divendres amb l’emissió en directe de L’Altraveu, el programa de Ràdio Molins de Rei presentat per Roger Castillo i que compta amb nombrosos col·laboradors de l’Ateneu Mulei i el Casal de Joves La Mola. De 8 a 10 de la nit s’emetrà el programa des del local de l’Ateneu Mulei.

Un cop acabi el programa de ràdio, s’ha organitzat una nova edició del concurs “Et creus molt llest?”. En aquest cas, a les 22.30 hores, es farà un concurs especial d’humor en el que es podrà participar per grups. La nit de divendres acabarà amb música i còctels -l’especial Sex on the Mulei– per a tots els assistents que vulgin.

Dissabte 16 d’abril continuaran les activitats. Al migdia, al costat de l’Ateneu Mulei, es farà el dinar de socis. A la nit s’instal·larà una pantalla gegant per veure el Reial Madrid – Barça, que comença a les deu de la nit. Des d’una hora abans hi haurà servei de barra amb entrepans.

Un cop acabi el partit, sigui el resultat que sigui, es farà una jam session. Els assistents podran portar els seus instruments i tocar davant el públic, acompanyats d’una bateria, amplificadors i llums de colors. A tot això, en algun moment de la nit es presentarà La Rumba del Mulei, la nova cançó del Pier, dedicada especialment a l’Ateneu Mulei.

El punt i final a l’aniversari de l’Ateneu Mulei arribarà amb la Cursa de Bales de Palla, que arriba a la seva tercera edició aquest diumenge a les sis de la tarda a la plaça de l’Esglèsia. Les inscripcions per a la competició estan obertes a la llibreria Barba. Els grups participants han de ser de 4 persones i té un cost de 8 euros per grup.

Recomanacions personalitzades