Mor una dona en un incendi a Corbera de Llobregat

Una veïna de Corbera de Llobregat ha mort en un incendi produït en un bloc de pisos de Corbera de Llobregat aquest migdia. La persona sinistrada es trobava a l’interior del pis i s’ha trobat entre les runes de l’incendi un cop s’havia apagat.

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 13.27 hores d’aquest migdia d’un incendi al carrer Santa Magdalena número 14, de Corbera de Llobregat, en un bloc de quatre plantes.

El foc ha cremat totalment un pis de la segona planta on han caigut envans i ha cedit el sostre. També ha quedat afectat un altre pis del tercer pis. Els Bombers, que han mobilitzat 11 dotacions, han donat el foc per controlat al voltant de les 14.10 hores. A les 15.20 hores l’incendi ja estava totalment apagat.

Com a mesura preventiva s’han desallotjat totes les persones que en el moment de l’incendi es trobaven al bloc. Una veïna de la tercera planta ha estat evacuada de l’edifici, amb l’ajuda dels Bombers, i ha estat evacuada a un centre hospitalari per intoxicació lleu causada pel fum.

Els Bombers han estat informats que una persona es trobava a l’interior del pis sinistrat. Han iniciat una recerca intensiva i finalment, al voltant de les 15.45 hores s’ha localitzat, entre la runa del pis, el cos d’una dona, la identitat de la qual no ha estat facilitada.

Fins al lloc de l’incendi també s’han mobilitzat cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra a més d’efectius sanitaris i de la policia local.
Tots els veïns ja han pogut retornar als seus domicilis excepte els de la segona i tercera planta del bloc.

Recomanacions personalitzades