Molins de Rei s'impregna d'altres cultures

Com a preludi de la Diada de Sant Jordi i del Dia Internacional del Llibre -23 d’abril-, la Biblioteca organitza la sessió de lectures Veus d’arreu del món. Tindrà lloc el dia 14 d’abril a les 20.30h a la Sala Gòtica i serà, un any més, una oportunitat per deixar-se seduir per les literatures del món, per les sonoritats de les diferents llengües, una oportunitat per donar una abraçada a diverses cultures.

Entre els idiomes que s’escoltaran hi ha el guaraní, el portuguès, el xinès i el francès. Tots ells llegits per persones originaries del país corresponent. Els textos són extrets de novel·les literàries com Guárdame bajo tierra o d’altres que els han proporcionat els mateixos lectors. Els assistents que assisteixin a l’acte podran endur-se de record un recull amb tots els textos i també les seves traduccions.

El passat 24 de març una trentena de persones van poder gaudir de les lectures dramatitzades de la Biblioteca amb Escenes de pel·lícules. Un total de 16 actors de la vila van llegir 37 escenes de pel·lícules tant clàssiques com actuals. El mes vinent, i com acomiadament de les lectures fins la temporada vinent, es llegiran fragments del llibre Vivir adrede de Mario Benedetti.

Recomanacions personalitzades