El propietari d'una fleca d'Esparreguera és enviat a presó per vendre droga

Agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell han detingut Francisco S.J, de 52 anys, nacionalitat espanyola 52 anys i veí d’Esparreguera (Baix Llobregat), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

La col·laboració entre la Policia Local d’Esparreguera i els mossos de la comissaria de Martorell va permetre localitzar un forn de pa a la localitat d’ Esparreguera (Baix Llobregat) on es podria estar cometent un delicte contra la salut pública.

El passat 6 d’abril, els investigadors van realitzar una entrada administrativa al local, emparada en la llei 1/92. A l’interior de l’establiment, els agents van localitzar darrera de la barra diversos materials per manipular drogues, com una bàscula de precisió, 25 grams de cocaïna de puresa elevada, diverses bosses amb forats circulars (utilitzades pels embolcalls de les dosis) , rotllos de fils de plàstic (utilitzats per tancar les dosis), diferents caixes de substàncies dopants i una llibreta amb anotacions de les vendes de la droga.

Tot seguit, es va detenir el propietari de la fleca, Francisco S.J, el qual va reconèixer dedicar-se a la venda de substàncies estupefaents i va autoritzar una entrada voluntària en el seu domicili d’Esparreguera. A l’interior del pis, els mossos van intervenir diversos feixos de bitllets fraccionats amagats en diferents estances, 8 grams més de cocaïna, una segona balança de precisió i més de 200 caixes de productes de dopatge i/o anabolitzants.

Els investigadors van poder comprovar que el detingut venia dosis de cocaïna i caixes de productes anabolitzants (els quals només poden ser adquirits sota prescripció mèdica) en la mateixa fleca oberta al públic i en el seu propi domicili. El preu de mercat de la cocaïna intervinguda al detinguda té un valor de 2.000 euros.

Francisco S.J, va passar a disposició judicial el passat 7 d’abril i el titular del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia número 5 de Martorell va decretar el seu ingrés a presó.

Recomanacions personalitzades