Èxit de participació en el campionat de futbolí organitzat per La Mola

El campionat de futbolí organitzat pel Casal de Joves Autogestionat La Mola va comptar amb la participació de 24 parelles d’edats molt diverses. Aquesta era la segona activitat sorgida dels pressupostos participatius de la regidoria d’Emancipació Juvenil.

El campionat va reunir a 24 parelles participants i un nombre important d'espectadors // Ajuntament de Molins de Rei

El campionat es va desenvolupar durant la nit del 25 de març al local de La Mola, al carrer Raseta. Es van fer diverses lliguetes, formades per grups de tres equips, triats mitjançant sorteig, i cada parella hi jugava dos partits contra les altres dues. Cada parella va poder jugar en ambdós futbolins per tal d’oferir les mateixes condicions a tots els equips participants.

La mateixa nit es van jugar els vuitens de final, la semifinal i la gran final. Els primers, segons i tercers classificats van guanyar un lot de begudes de la terra, samarretes i embotits casolans.

El campionat de futbolí organitzat pel Casal de Joves La Mola és una de les activitats emmarcades en els pressupostos participatius MOU! EL CUL! escollits l’any passat, en els que els joves d’entre 14 i 30 anys són els que van decidir quines activitats o projectes eren subvencionats -amb 1.000 euros cadascun- per la regidoria d’Emancipació Juvenil. Després del taller de construcció de mòduls mòbils de skateboard organitzat el passat mes de gener, aquesta era la segona activitat dels projectes escollits al 2010 que es duu a terme.