64 joves participen al primer Flat Contest de skateboard

El primer concurs de skateboard celebrat a la plaça de la Llibertat ha comptat amb la participació de 64 joves.  És la tercera de les accions dutes a terme a partir del projecte de pressupostos participatius MOU! EL CUL!

El 2 d’abril es va  organitzar el primer Flat Contest de Skateboard, que va ser tot un èxit, amb 64 joves inscrits d’entre 9 i 24 anys, dividits en dues categories: la de menors de 17 anys i la de més grans de 17. Els participants van estar a la plaça de la Llibertat des de les dotze del matí fins a les nou de la nit.

El regidor d'Esports, Víctor Puntas, va entregar els premis als guanyadors // Ajuntament de Molins de Rei

Els guanyadors de la prova d’habilitat MANNY MANIA, en la categoria de menors de 17 anys, van ser David García, Ismael Maestre i Pau Coral, amb el primer, segon i tercer premi, respectivament. I en la categoria de més grans de 17 anys, els guanyadors van ser Dani Delgado, Francisco Valenzuela i David Castells, amb el primer, segon i tercer premi, respectivament. També es va atorgar un premi al millor truc per a Cristian Delgado i un premi especial per a Felipe Arana. En la prova tècnica GAME OF SKATE hi va haver un sol guanyador, que va ser en David Castells.

 

Durant tota la tarda el públic va passar per la plaça de la Llibertat a gaudir de l'espectacle // Ajuntament de Molins de Rei

Pressupostos participatius

En aquest campionat es van utilitzar els mòduls mòbils fabricats pels joves de la vila que van participar en el taller del passat mes de gener, la primera de les accions aprovades en el projecte de pressupostos participatius de la regidoria d’Emancipació Juvenil. Aquest campionat ha estat la tercera activitat subvencionada a través d’aquest sistema enguany. Els pressupostos participatius consisteixen en sis projectes escollits pels joves de Molins de Rei d’entre 14 i 30 anys i que són subvencionats amb mil euros cada projecte per la regidoria d’Emancipació Juvenil. Després de la construcció dels mòduls i el campionat de futbolí celebrat a La Mola, encara queden tres més per dur a terme durant aquest 2011:  les beques per a la compra d’un primer instrument, la instal·lació d’un punt de xarxa XOLN i un taller de vídeo participatiu.

Per poder dur a terme el concurs de skateboard també hi van col·laborar altres entitats, amics, botiguers i persones vinculades al món de l’skate que oferien material per als premis, els mòduls per al torneig o l’equip de so, entre d’altres, i aportaren el seu esforç en la preparació, la música o el jurat, entre d’altres aspectes.