Jornada de reflexió per al Molins de Rei CF

L’equip està a 10 punts de la salvació, i només queden 6 jornades de lliga.

Després de la dolorosa derrota del conjunt molinenc la passada setmana, aquesta jornada descansen, i això pot servir per fer una reflexió de les coses que s’han fet malament per tal d’intentar millorar-les i no baixar de categoria, una fita que sembla gairebé impossible a aquestes alçades de la temporada.

El calendari no és molt complicat però la derrota de la setmana passada va ser clau. Aquesta jornada, la Cooperativa, el rival a batre, juga contra el segon i una derrota donaria esperança i una diferencia de 7 punts. La pròxima jornada de lliga el Molins juga a casa contra el Torrelles, un equip que no es juga res, però no posarà les coses fàcils als homes de Joan Garcia.