La Taula de Dones busca convertir-se en un espai de reunió regular

La Taula de Dones ha celebrat la segona reunió per tal de consolidar-se com un espai de participació ciutadana i punt de trobada de dones. Les implicades esperen trobar la millor manera d’organitzar-se com un punt de trobada de manera estable.

Les representants del Consell de Dones del Prat de Llobregat van explicar la seva experiència // @carme_moving

L’objectiu de la segona trobada de la Taula de Dones fou la de reflexionar sobre com s’hauria d’organitzar i estructurar aquest espai estable de participació ciutadana. S’espera consolidar el que pretén convertir-se en un espai de participació ciutadana i punt de trobada de dones procedents de realitats diverses, amb la finalitat comuna de lluitar per eradicar les desigualtats de gènere i les discriminacions, i que esdevinguin ciutadanes de ple dret.

Per tal de motivar la reflexió de les assistents es va mostrar l’experiència pràctica de dos organismes de participació ciutadana de la comarca: el Consell de les Dones del Baix Llobregat i el Consell de les Dones del Prat de Llobregat. Les dues professionals que varen intervenir en l’explicació es varen basar en l’experiència pràctica: inicis, continguts de treball, organització, estructura i altres experiències de cadascuna de les entitats participants.

Durant el decurs de la reunió, les dones assistents van poder entendre que es tracta de crear un espai estable de participació ciutadana, amb l’objectiu d’organitzar-se per treballar amb les millors condicions, proposar temes i sobretot, com adaptar les idees a les necessitats de les molinenques.