Demà es celebrarà la Festa del Parc Natural de Collserola

Amb motiu de l’aprovació del Decret de Parc Natural, aquest diumenge 10 d’Abril es celebrarà la Festa del Parc Natural de la Serra de Collserola organitzada pel Consorci i els 9 municipis del parc, un d’ells Molins de Rei.

L’objectiu de la celebració és divulgar els valors ecològics i els beneficis que dóna el Parc pel benestar dels ciutadans  i la importància cultural i històrica que representa el parc juntament amb les oportunitats de gaudir i lleure que ofereix.

El programa que s’ha elaborat per demà inclou activitats per a totes les edats que estaran distribuïdes per tot el Parc de Collserola. Entre aquestes s’ofereix, itineraris a peu guiats, visites a jaciments prehistòrics, visites comentades a esglèsies i ermites, una exhibició de vol i de velers, conèixer una bateria antiàrea, etc.

A més a més, també es durà a terme una conferència de Reflexions sobre l’estat del medi natural a Catalunya, i el paper de Collserola com a un nou Parc natural, de la mà del consultor ambiental i membre de la Comissió Mundial d’Àrees Protegides d’IUCN. El lloc previst per a la realització d’aquesta xerrada és al Centre d’Informació del Parc, a les 11h del matí.

Durant tot el matí, també es podrà gaudir de passejades guiades i tallers per a petits i grans, entre d’altres, en el Centre d’Informació i el Centre d’Educacó Ambiental Can Coll. La festa conclourà amb actuacions musicals.

Per a més informació sobre les activitats preparades, es poden consultar deu punts informatius repartirs per tot el Parc de Collserola, gràcies al personal del Consorci i Voluntaris de Collserola que no només informaràn sobre les activitats sinó que també repartiran un full amb les recomanacions de les Bones Pràctiques necessàries per conservar aquest espai.