El CFS Molins 99 guanya a la complicada pista del AEK Sant Cugat

Pista complicadíssima la de Sant Cugat de Sesgarrigues. Es tracta d’una pista que ha sofert diferents canvis els darrers anys. Primer era una pista descoberta. Després es va cobrir, però els costats estaven oberts i finalment, a principis d’aquest any, s’ha tapat completament. Però el problema no està en la cobertura ni en les parets, sinó en el paviment de ciment, que rellisca molt i els jugadors, si no vigilen molt, és fàcil de que es passin de frenada. En definitiva una pista horrorosa per a jugar a futbol sala del bo. Està molt bé per fer concerts, balls de festa major i fins i tot, partits de costellada, però no és adequada per jugar a futbol sala de veritat.
Sergi i Josep preparant un xut de falta

Sergi i Josep preparant un xut de falta

Algú pot dir que la pista és horrorosa pels dos equips, però està clar que beneficia a l’equip que la coneix i perjudica a un equip tècnic com el CFS Molins 99. Fruit de l’estat lamentable de la pista ha arribat el primer gol local, en el minut 2 de partit. Cinc minuts més tard, en Sergi ha marcat l’1-1, en el més pur estil “Fernandao”, trepitjant d’esquenes la pilota al mig de la pista, després d’una excel.lent passada d’en Victor Gonzàlez, anant-se del defensa per la dreta i clavant un fort xut que ha entrat per la dreta del porter local. Amb aquest ajustat resultat ha acabat la primera part.
A la segona, els molinencs han sortit molt decidits a emportar-se els tres punts i semblava que la pista ja no els hi suposava cap inconvenient, perquè han començat a lligar bones jugades d’equip. Així, al minut 3 ha arribat l’1-2, gol marcat per l’Àlex, a passada del Manolo. En Jorge ha marcat l’1-3, després d’una excel.lent triangulació amb l’Àlex i en Borja. El tranquilitzador 1-4 ha arribat en el minut 15, quan en Jorge ha pispat una pilota al mig de la pista i l’ha passada al Borja, perquè marqués quasi a plaer. Ja a les acaballes del partit, els locals han escurçat diferències, fent el definitiu 2-4, jugant de cinc. Els dubtes de la primera part s’han transformat en bon joc a la segona i a partir de l’1-2, el resultat ja no ha perillat.

Propera jornada a casa contra el Casserres, un dels pocs equips que van privar de la victòria al CFS Molins 99 en la primera volta.

– Han jugat: Victor G., Rafa, Sergi (1 gol), Josep, Àlex (1 gol), Borja (1 gol), Jorge (1 gol), Ivan, Manolo, Sergio i Victor S.

Jaume Molins

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *