CiU recull idees de la ciutadania per elaborar el seu programa electoral

Convergència i Unió completarà el seu programa electoral amb algunes de les idees que recullin de la ciutadania a través de la campanya “Sabem on anem, un Molins de Rei millor”. A més, CiU surt cada setmana al carrer amb “les carpes pel canvi”.

La carpa de CiU ha passat, entre altres llocs, per la plaça de la Creu // CiU Molins de Rei

Convergència i Unió ha enviat durant el mes de març un targetó a totes les llars de Molins de Rei on s’indica un correu electrònic i un telèfon per tal de recollir idees, propostes i suggeriments de la ciutadania.

En aquest targetó, CiU explica alguns dels seus eixos d’acció prioritaris: “un ajuntament que estigui al costat de la gent, que es marqui com a prioritat sortir de la crisi; treballar per fer una vila socialment equilibrada, justa i amb qualitat de vida; apostar per una vila neta, amable, amb mes zones verdes; i un ajuntament eficaç i transparent, que gestioni millor”.

Aquesta campanya es completa amb “les carpes pel canvi”, que s’instal·len cada setmana a un barri diferent amb l’objectiu de poder parlar personalment amb els veïns i que aquests puguin fer arribar les seves propostes directament.

 

 • CiU recull idees de la ciutadania per elaborar el seu programa electoral http://bit.ly/gk5w0U

 • CiU recull idees de la ciutadania per elaborar el seu programa electoral http://bit.ly/gk5w0U

 • Juanito, el de las c

  Idea 1:

  Comprar artículos de drogueria para hacer una buena limpieza a fondo en todo el ayuntamiento. Hay mucho moho verde.

 • Juan

  Idea 2

  Un buen desatascador.

 • Accountability MdR

  ¡¡¡¡¡Idea¡¡¡¡¡¡

  Erradicar de raíz la CLOROSIS que ha imperado durante 20 años en la Casa Consistorial

  • Teresa

   Accountability, ¿ Es clorosis o poltronosis ?, Gracias