Xavi Paz presenta la seva candidatura amb un equip consolidat

Xavi Paz ha presentat l’equip que l’acompanyarà a la candidatura del PSC. El nucli dur dels últims quatre anys es consolida, incorporant a Miguel Zaragoza, i s’obre a gent que representa els diversos barris. Un gran nombre d’independents i membres de la Xarxa per Molins també es sumen al projecte socialista.

Davant unes 250 persones al pati del col·legi Alfons XIII, el PSC ja es pot apuntar almenys una victòria simbòlica. Ha estat el partit que més públic ha congregat en la presentació de la seva candidatura. Només se li ha apropat CiU, per davant dels dos principals partits de govern –Iniciativa i ERC-.

El públic va omplir el pati de l'escola Alfons XIII gràcies a la festa infantil organitzada pel PSC // David Guerrero

El cap de llista, Xavi Paz, es va mostrar convençut del canvi de cicle que representen aquestes eleccions. Durant la presentació en públic de la candidatura, Paz va apuntar alguns dels temes que centraran la seva campanya electoral: “Ens cal un Ajuntament fiable, que actuï amb rigor, transparència i diàleg permanent amb la ciutadania”. Xavi Paz va analitzar la situació actual de Molins de Rei i va referir-se a la repercussió mediàtica que ha envoltat el conflicte entre la interventora i l’alcalde. El candidat del PSC ho va descriure com “un trist espectacle d’acusacions mútues i desqualificacions internes que es converteixen en un espectacle que no és gens bo per a Molins de Rei”.

El cap de llista, Xavi Paz, va criticar que tots els partits s'apuntin al discurs del canvi // David Guerrero

Davant les presentacions de les candidatures de partits de govern com CiU i la mateixa Iniciativa que també parlen de canvi de cicle, Xavi Paz va lamentar que “a la precampanya els que han governat ens volen fer veure que no han governat”. En aquest sentit, va acusar als tres partits de l’equip de govern actual -Iniciativa, ERC i CiU- com a “responsables de la mala gestió”. Paz va lamentar que la seva actuació “ha generat un dèficit d’eficiència i confiança en l’Ajuntament”.

Llista consolidada

La llista presentada per Xavi Paz fa quatre anys és el germen de l’actual. Amb 16 dones i 15 homes, es consoliden Jessica Revestido (al número quatre), Fernando Espinosa (al cinc) i Ester Espinosa (al sis). Dels actuals regidors socialistes només es cau Pepita Catasús, que tanca la llista de manera simbòlica. La número 2 de la candidatura encapçalada per Xavi Paz serà Anna Cantudo, pedagoga molinenca que va entrar a mitja legislatura. El número 3 serà Miguel Zaragoza, que aportarà el punt de veterania a la candidatura.

A partir del número 7 apareixen un gran nombre d’independents: Sara Hernández, Georgia Canals, Pep Puiggarí, Pedro Moreno, Carles Capella i Pere Royo. Destaquen també la presència de membres de la plataforma ciutadana Xarxa per Molins com Xavi Carol, al número 15, o Pep Puiggarí, al 9.

El cap de llista, Xavi Paz, va expressar la seva satisfacció personal “per poder comptar amb un equip que expressa molt clarament la pluralitat i la diversitat de Molins de Rei i dels seus barris, sense cap mena de sectarització i sense cap mena de preeminència”. Un cop feta la presentació, Xavi Paz va explicar que “és un equip que combina diferents sensibilitats, diferents sectors socials, diferents inquietuds i diferents experiències”.

Els membres de la candidatura del PSC es van mostrar convençuts del canvi de cicle // David Guerrero

La llista completa amb la que es presenta el PSC:

 1. Xavi Paz
 2. Anna Cantudo
 3. Miguel Zaragoza
 4. Jessica Revestido
 5. Fernando Espinosa
 6. Ester Espinosa
 7. Sara Hernández (independent)
 8. Georgia Canals (independent)
 9. Pep Puiggarí (independent)
 10. Pedro Moreno (independent)
 11. Carles Capella (independent)
 12. Pere Royo (independent)
 13. Magda Borrull
 14. Beatriz González
 15. Xavi Carol (independent)
 16. Abigail Alonso (independent)
 17. Francesc Fàbregas (independent)
 18. Juan Espejo
 19. Rafaela Poley
 20. Rosa Maria Moro (independent)
 21. Conrad Felip
 22. Joan Muñoz (independent)
 23. Paco Ríos
 24. Georgina Papiol (independent)
 25. Anna Grané (independent)
 26. Susanna Ojeda (independent)
 27. Trinidad Bech
 28. Carlos García Zafra
 29. Jose Luis Salvador
 30. Maribel Guerrero
 31. Pepita Catasús (independent)

Recomanacions personalitzades