El Club Halterofília Molins de Rei aconsegueix nous èxits al campionat d'Espanya

El CH Molins de Rei ha aconseguit una tercera posició, una quarta i una cinquena a l’últim campionat d’Espanya disputat a Madrid el passat 27 de març.

L’èxit del Club Halterofília Molins de Rei traspassa l’àmbit català. Tot i les baixes, els molinencs han aconseguit grans resultats al campionat d’Espanya sot 16 i sot 18 disputat el 27 de març a Madrid. L’equip sub 18 femení és un dels tres millor equips de tot l’estat al finalitzar la competició en tercera posició. L’equip sot 16 femení ha quedat en quarta posició i el sot 16 masculí en tercera.

L’entrenador del club, David Soria, valorava els resultats com a “molt positius” en declaracions a Ràdio Molins de Rei.  Segons Soria “els equips del Molins de Rei no ha estat al complert per culpa de diverses baixes” tot i així, els resultats parlen per si sols de la gran tasca que s’està fent durant els últims anys en aquest esport.

 

Recomanacions personalitzades