La biblioteca Pau Vila estrena ascensor

Es construeix un nou ascensor i una nova taula d’atenció als usuaris a la biblioteca Pau Vila. D’aquesta manera s’intenta adaptar l’edifici fins la construcció de la nova biblioteca a la Plaça de la Llibertat.

Una de les grans reivindicacions de l’oposició durant els últims anys, la construcció d’un ascensor a la biblioteca Pau Vila, s’ha fet realitat. Amb l’ascensor, la construcció d’un nou mostrador d’atenció als usuaris i algunes modificacions més de l’ús intern de la biblioteca, l’Ajuntament pretén renovar l’edifici per tal de que aguanti  fins la construcció de la nova biblioteca municipal a la Plaça de la Llibertat.

Durant l’acte, el regidor de Cultura i número dos de la candidatura Esquerres per Molins de Rei, Jordi Romeu, va mostrar-se molt content de poder presentar aquestes modificacions a la biblioteca. “Estic feliç de que la nostra biblioteca, per petita que sigui, pugui fer aquest pas endavant”, va declarar. Romeu va explicar que l’ascensor “és la part més visible d’un procés de renovació intern”.

La regidora d’Obres i Manteniment de l’ajuntament, Montserrat Cateura, va va assegurar que l’èxit de la biblioteca és una mostra més de que “les relacions virtuals no han de substituir les relacions personals”. Cateura va aprofitar l’ocasió per acomiadar-se de la seva tasca  política: “Estic molt satisfeta d’aquest 8 anys”, va explicar la tercera regidora que ha anunciat en els últims mesos la seva marxa de l’equip de l’alcalde, que deixa la política en actiu.

Recomanacions personalitzades