El Molins de Rei CF perd i ja és a 10 punts de la salvació

El Molins va desaprofitar l’oportunitat de retallar distància en la lluita per la salvació que ara es queda a 10. L’afició va contestar a la crida realitzada pels jugadors i el club per tal d’omplir el municipal Josep Raich.

El Molins sortia amb ganes de victòria i abans del minut 6 ja havia fet el primer gol. Després d’una gran jugada de Mario, Yessi feia el primer (1-0). La Ciutat Cooperativa va saber reaccionar i en el 16 va posar l’empat al marcador gràcies a un penal polèmic (1-1).  La possessió era per la Cooperativa, però el Molins sortia ràpid amb la pilota buscant sempre a Mario.

En una jugada d’extrema fortuna per part dels visitants arribava el 1-2, un efecte maleït de la pilota feia que entrés després d’un rebot. La Cooperativa havia capgirat el marcador però els homes de Joan Garcia sabien el que estava en joc, no van baixar el cap i van seguir fent el seu partit. Minuts abans de que el col·legiat xiulés el final de la primera, Yessi, de nou, feia l’empat després d’una bona passada de Joan Gosa. Un gol molt important amb el que s’arribava a la mitja part amb el marcador en taules.

En la segona part, els dos conjunts van sortir amb una certa por que els impedia jugar i crear ocasions. Els minuts passaven i encara s’havia de decidir el partit quan la Cope feia el 2-3 amb una bona jugada individual. El gol va suposar un cop molt dur pels molinencs, que no van poder moure més el marcador. En els instants finals, Mario va caure a l’àrea provocant un possible penal que el àrbitre no va xiular. Tot això, agreujat amb la poca esportivitat que van demostrar els visitants, amb pèrdues de temps exagerades, fent exaltar l’afició molinenca.

El Molins de Rei CF va perdre en un partit clau. Ara la permanència està més lluny, però el que ningú posa en dubte, és que mentre sigui possible, l’equip seguirà lluitant.