Avui es disputa la XV Molins de Rei – Montserrat

La quinzena edició de la caminada puntuable per la Copa Catalana de Caminades de Resistència arriba amb un itinerari de 48,9 quilòmetres. Fa 29 anys que el CEM organitza aquest esdeveniment.

En aquesta edició el CEM, entitat organitzadora, ha decidit retre homenatge a tots els equips de persones que han fet possible la Molins de Rei – Montserrat durant els seus 29 anys d’existència. La caminada arriba cada dos anys a la vila i enguany compta amb un recorregut de 48,2 km i un itinerari adaptat, per participants no acostumats a les caminades, de 29 km, com expliquen a la seva pàgina web.

A banda de la comissió del CEM que fa possible aquesta caminada, més de 80 voluntaris col·laboren cuinant esmorzars, preparant avituallaments al llarg del recorregut, fent-se càrrec de la seguretat dels participants al creuar carreteres o fent els controls de pas.

Recomanacions personalitzades

Etiquetes: