Partit clau pel Molins de Rei CF

El Molins de Rei CF se la juga aquest diumenge a les 12:30h al Municipal Josep Raich. El partit, que enfrontarà al Molins de Rei i a la Ciutat Cooperativa, pot ser transcendental en la lluita del Molins de Rei per mantenir la categoria.

La Cope és dotzena en la classificació, la posició mínima per no baixar i la posició que intentarà assolir el Molins. Li separen 10 punts de la salvació, i en un dels millors moments de la temporada dels molinencs, intentaran reduir aquesta diferència.

La directiva del Molins de Rei CF vol fer una crida a tots el molinencs que puguin assistir al partit per tal d’ajudar l’equip a sumar els 3 punts. Fins i tot, un dels jugadors de l’equip, Andreu Margarit, ha publicat un comentari a la comunitat de Facebook d’aquest diari: “L’amateur del Molins de Rei fa una crida a la gent de la vila per assistir al partit i ajudar-nos a guanyar un partit clau per la permanència! Ens agradaria molt que la gent assistís i ens donés un cop de mà en un any tant dur com aquest en el que baixar seria un infern” va manifestar Margarit.