L'equip de govern presenta la memòria de mandat amb l'absència de CiU

El Govern de Molins de Rei ha presentat el “Pla d’Actuació Municipal 2007-2011” com a conclusió de la memòria del seu mandat en els últims quatre anys. La polèmica que envolta la relació entre els socis de govern es va veure agreujada amb l’absència a l’acte del segon tinent alcalde, Joan Ramon Casals (CiU).

Víctor Puntas i Ivan Arcas van defensar l'obra de govern realitzada durant la legislatura // Laura Herrero

L’alcalde, Ivan Arcas, ha defensat la gestió que ha encapçalat durant els últims anys assegurant que “ha estat un dels mandats més complexes dels darrers anys perquè, en 30 anys de democràcia, mai ens havíem trobat la situació en la que els Ajuntamenys estiguessin donant un nivell tan important de serveis, i d’altra banda, la situació econòmica, amb la que donar suport a les inversions i despeses, anés canviant”.

Arcas reconeix la dificultat econòmica actual, però recalca que l’Ajuntament “no ha deixat mai de prioritzar tres elements bàsics, i més en una situació de crisi”: En primer lloc, l’alcalde destaca el fet de “mantenir els serveis públics i universals”. En segon lloc, incrementar el suport ecònimic a les persones i garantir flexibilitat per a la incorporació d’aquestes persones al mercat laboral. I per últim, el treball d’estratègia i futur que ha seguit el Govern, comla finalització de les obres del carrer Major, on es demostra la voluntat de l’Ajuntament de seguir apostant pel model de vila cohesionat i sostenible”, va concloure Arcas.

El primer tinent d’alcalde, Víctor Puntas (ERC), també ha destacat la gran quantitat d’inversió en obra pública que s’ha produït durant el mandat, aventurant-se a assegurar que aquest podria ser el mandat on més obra pública s’ha fet en els últims 30 anys. Per a Puntas, això s’ha traduït “en la millora de molts carrers, places i espais públics del municipi”.

Puntas, ja amb la mirada posada als comicis del 22 de maig, va concloure: “Esperem que la ciutadania de Molins de Rei llegint aquesta memòria o mirant les fotografies, estigui orgullós en la vila que viu i valori quines són les formacions polítiques que han fet capaç que això tiri endavant”. L’alcaldable d’ERC ha volgut remarcar la imatge del que queda per fer: la Biblioteca municipal a la Plaça de la Llibertat, que “donarà contingut cultural i cívic al nou projecte de futur de Molins de Rei”.

La memòria de mandat es veu complementada amb un curtmetratge dut a terme pel realitzador molinenc Paco Ruiz, on es repassen algunes de les obres emblemàtiques dutes a terme durant els últims quatre anys.


MOLINS DE REI, QUALITAT DE VILA por lacajitanegra

Una absència notable

Ivan Arcas ha agraït a tots qui han fet possible la publicació del Pla d’Actuació Municipal que recull les imatges de totes les accions dutes a terme a la vila durant el mandat del tripartit format per IiE, CIU i ERC. Precisament, un dels tres membres de l’equip de govern ha estat baixa d’última hora, sense que tinguessin constància a Alcaldia. Joan Ramon Casals, segon tinent d’alcalde i portaveu de CiU, que durant les últimes setmanes s’està desmarcant contínuament dels seus socis no ha estat present a la sala de plens durant la presentació de la memòria de mandat. Casualitat o no, al mateix temps que Puntas i Arcas atenien als mitjans de comunicació a la sala de plens, els periodistes rebien una nota de premsa de Joan Ramon Casals argumentant la decisió de portar els informes de la interventora a l’Oficina Antifrau.

Laura Herrero / David Guerrero

 • Arran d'una pregunta realitzada per la CUP hem sabut que el cost de la memòria ha estat de 18.560,50 €.

  Més informació a:

  http://alexmaymolopez.blogspot.com/2011/03/185605

 • L'equip de govern presenta la memòria de mandat amb l'absència de CiU http://bit.ly/e4Lejx

 • “V” La Resistència

  MOLINS DE REI, QUALITAT DE VIDA?

  (Introducció del que l’alcalde pensava a l’hora d’escriure l’Editorial de la Memòria )

  MOLINS DE REI, MEDIOCRITAT I EMMERDATS FINS AL “PAL DE PALLER”

  MEMÒRIA DEL DESGAVELL MUNICIPAL 2007-2011

  MOLINS DE REI, una aposta vulgar per la mediocritat.

  Una de les estratègies que sempre hem utilitzat des de que estem a la Casa Gran amb els ciutadans i ciutadanes de la vila és maquillar els comptes municipals abans d’acabar la legislatura. És per això que, a pocs dies d’exhaurir l’actual mandat, si és que arribem, i amb la intenció que ens voteu com si fóssiu autòmats, us fem arribar el present conte de ciència ficció “MEMÒRIA DEL QUE ALS CIUTADANS I CIUTADANES DE MOLINS DE REI ELS HI AGRADARIA -HAVER VIST- I QUE MAI PODRÁ SER POSSIBLE DEGUT A LA NOSTRA INCOMPETÈNCIA I INEPTITUD 2007-2011”. Gràcies a un treball constant i intens del nostre equip de tècnics virtuals, hem dissenyat pràcticament tots els compromisos recollits en el Pla d’Inactivitat Municipal. Una feina feta des de la ceguesa, incapacitat, incompetència, ineptitud, i inutilitat, la connivència i el mutisme, i pensant sempre en el nostre interès personal i en enfotren’s del poble.

  Han estat uns anys marcats per una caòtica situació organitzativa d’àmbit local, per això, la prioritat de l’equip de l’alcalde ha estat amagar als molinencs i molinenques la informació que els hi podria afectar electoralment parlant. Aquesta insensibilitat és la que ens ha permès apostar per augmentar, millorar i consolidar més quotes d’insatisfacció i tensió per als nostres funcionaris i laborals i ho hem fet dotant-nos d’equipaments i mitjans repressius de última generació. El nou Centre de Reunions Repressives al barri de la Gallina, la potenciació dels serveis d’assetjament laboral domiciliària, els nous .centres d’aïllament per a treballadores municipals, la rehabilitació dels calabossos en els baixos de l’edifici central dotats d’aixeta amb el sistema chinés del gota a gota, o el pati de càstig col·lectiu en són alguns exemples. Però també mirant cap al futur, i pensant solament en els nostres interessos individuals, quedaran com a llegat les dues noves presons condicionades amb les últimes tecnologies digitals, mobiliari ergonòmic, sala de cinema, solàrium i sauna, sala col·lectiva per vis a vis, parking de vehicles per sortides puntuals, vistes panoràmiques als aiguamolls, les ampliacions de dues piscines annexes a la presó, la creació de la nova escola per polítics i tècnics mangants al barri de la Llargavista o la compra dels terrenys per la futura residència d’exregidors aturats. Aquesta inversió en el nostre propi futur ja s’ha vist recompensada amb l’excel·lència demostrada pel sistema fraudulent dut a terme en la gestió de contractacions municipals, que se situa molt per damunt de la mitjana catalana, espanyola i europea.

  Els èxits de la nostra gestió són molts i variats: fomentem les obres públiques potenciant que els carrers s’hagin d’obrir reiteradament, inaugurem l’ascensor de la biblioteca abans que funcioni, l’índex local d’absentisme laboral per la pressió laboral a que es veuen sotmesos els funcionaris supera la mitjana europea, l’índex de dissidència de membres de l’equip i dels socis de govern supera les millors previsions possibles, augmenta dia a dia la dimissió de regidors, la pròpia oposició fa propaganda gratuïta de la gestió de l’equip de govern (Tot va com les rodes de la meva bici), hi ha una revista local amb el títol “VIU i FLIPA A MOLINS” –entretinguda a tope-. La Casa de la Vila és una replica de 13 RUE DEL PERCEBE, fins i tot, hem arribar a fer heroïna a la pròpia interventora municipal. En resum, aquest poble és la hòstia. Hauríem d’augmentar l’IBI ja que hem tornat a ser pubilla del Baix Llobregat

  Una part de les inversions d’aquest mandat s’ha destinat a millorar els despatxos de determinats regidors i directors de servei, perquè l’espai de la Casa Gran ha d’esdevenir un veritable espai de trobada i connivència entre gent de la mateixa inclinació fraudulenta. Així s’ha reflectit en la inactivitat als carrers Majoret, Pintor Fortunato, Josep Fotre-la-hi o a la plaça del Molinet Trapella entre d’altres, i a més s’han repetit la manca d’actuació a tots els barris per garantir la mateixa inactivitat interterritorial. En aquest sentit, un dels contractes més emblemàtiques, tenint en compte el procés d’exclusió a la participació social ha estat el signat amb CLAM MONTSITO SL.
  Con ja és habitual a MOLINS DE REI, tot s’ha fet amb reserva i silenci com a eix transversal, que durant aquest mandat s’ha potenciat en la gestió de personal, contractes, subministrament de proveïdors, aconseguint un gran estalvi econòmic en nòmines de funcionaris, aigua, lots de Nadal, entre d’altres.

  Finalment, hem de recordar que a MOLINS DE REI i per primera vegada a la vida, hem marejat la perdiu durant més de quatre anys i fins a extrems que ni els propis tècnics de la Diputació podrien haver ni somiat en un deute legal i històric com és signar un acord de treball amb els funcionaris i laborals, un repte que ens permetrà continuar així durant molt mes de temps, reforçar-nos amb l’esperit dels valors autoritaris i del individualisme, que han fet de la nostra gestió la seva característica essencial.

  El que trobareu en aquestes pàgines (“MEMÒRIA DEL QUE ALS CIUTADANS I CIUTADANES DE MOLINS DE REI ELS HI AGRADARIA -HAVER VIST- I QUE MAI PODRÁ SER POSSIBLE 2007-2011”) s’ha fet gràcies a la nostra inactivitat , de les persones que han viscut del conte des de la irresponsabilitat i la mediocritat, d’aconseguir l’abstenció dels ciutadans i de les entitats i associacions moulinrougenes, als quals hem obstaculitzat amb èxit amb la finalitat que la nostra vila hagi fet un pas enrere per millorar la seva qualitat i de la qual els vilatans i vilatanes us podreu sentir francament defraudats.

  L’alcalde fins al 22 de maig

 • Marc

  Un 10 pel senyor que ha fet el video i un 0 pel govern municipal. No hi ha dret que es gastin 18.000 euros de tots els molinencs i molinenques en propaganda electoral.
  El Puntas ha dit que espera que els molinencs s'adonin de què ha fet el govern aquests 4 anys i quins partits ho han fet possible. Jo i els meus amics som plenament conscients de què han fet, i per això no pensem votar a aquesta gent que malgasta les arques municipals en apujar-se el sou, dinars de luxe i videos promocionals.

 • Ernest

  “V” buenísima memoria.

  Por fin la verdad!!!

 • El Hombre de Negro

  ¿A cuento asciende el 4% de la Memória?…. No està mal = 123.528,29 Ptas.

  Tal como decía Cruz y Raya, ¡¡¡¡¡PA LA SACA¡¡¡¡¡

 • Pingback: El Molí es rehabilitarà per acollir la nova biblioteca | Viu Molins de Rei()