La plaça de la Llibertat acull un concurs de skateboard

La plaça de la Llibertat acollirà aquest dissabte el primer Flat Skateboard Contest, un concurs de skate amb 600 euros en premis i que es celebrarà aprofitant els mòduls construïts fruit del taller escollit pels pressupostos participatius d’Emancipació Juvenil.

El primer Skateboard Contest que s’organitza a Molins de Rei es farà aquest dissabte des de les dotze del matí i fins a les nou de la nit a la plaça de la Llibertat. Les inscripcions al concurs són gratuïtes i es faran el mateix dia, de 10 a 11 h, a la plaça de la Llibertat.

A les dotze del migdia començarà el concurs, que es podrà veure de manera gratuïta a la plaça de la Llibertat. En aquest campionat s’utilitzaran els mòduls mòbils fabricats pels joves de la vila que van participar en el taller del passat mes de gener.

Durant tot el dia hi haurà servei de barra i punxadiscos amenitzant la jornada. Hi haurà més de 600 euros en premis i dues categories, una per a menors de 17 anys i una altra per a més grans de 17, amb primer, segon i tercer premi cadascuna.

Pressupostos participatius

Aquesta serà ja la tercera de les accions que es fa realitat del projecte de pressupostos participatius MOU! EL CUL! del 2010, després de que a la primera es fessin precisament els mòduls que s’utilitzaran en aquest concurs, i la segona fos un concurs de futbolí celebrat el passat divendres al Casal de Joves La Mola. Els pressupostos participatius consisteixen en sis projectes escollits pels joves de Molins de Rei d’entre 14 i 30 anys i que són subvencionats amb mil euros cada projecte per la regidoria d’Emancipació Juvenil. Encara queden tres projectes més per dur a terme durant aquest 2011:  les beques per a la compra d’un primer instrument, la instal·lació d’un punt de xarxa XOLN i un taller de vídeo participatiu.

Recomanacions personalitzades