El minut a minut del ple municipal de març

Viu Molins de Rei ha retransmès el ple ordinari del mes de març en directe des de l’Ajuntament de Molins de Rei a través de Twitter. El ple, que ara podeu consultar en aquesta pàgina, s’ha celebrat la nit del 30 de març entre les 19.30 i les 22 hores.

Us oferim el resum del minut a minut explicat a través de Twitter, tant amb el canal de Viu Molins de Rei com els comentaris d’alguns dels polítics presents a la sala de plens i altres usuaris que han utilitzat el hashtag #plemolins.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Des de fa uns 20 minuts s’està celebrant el ple municipal del mes de març. Us l’expliquem en directe.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: L’alcalde ha començat el ple, per sopresa, donant compte de la resolució 586 i explicant tots els detalls de la polèmica reorganització.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: L’alcalde ha confirmat que l’Oficina Antifrau ha requerit informació a l’Ajuntament després de que l’enviés la interventora.

jrcasals jrcasals: Al ple de l’ajuntament de molins de rei.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: “S’ha actuat amb contundència perquè la situació era contundent. Els informes i el temps ens donaran la raó”, diu l’alcalde

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Tant @AlexMaymoLopez (CUP) com @xavipaz (PSC) no donen per bones les explicacions de l’alcalde ni de la resolució ni de CLAM.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La CUP es queixa de que part de la informació necessària pel ple s’ha enviat només set minuts abans de ple.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La reelecció de la jutgessa de pau, Pilar Raventós, s’aprova per unanimitat amb el suport de tots els partits polítics.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El #plemolins ratifica la dissolució de la Mancomunitat de Municipis, que es substituirà per l’Àrea Metropolitana la propera legislatura.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La tarifa de l’aigua pels ciutadans pujarà un 5% (un increment superior a l’IPC) a partir de juliol.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Només la @CUPMolins mostra la seva oposició a la pujada de l’aigua. PSC i PP s’abstenen.

Daniel Constantidconstanti: -1000 RT @ViuMolinsdeRei: La tarifa de l’aigua pels ciutadans pujarà un 5% (un increment superior a l’IPC) a partir de juliol.

Víctor Puntas VICTORPUNTAS011: Com era d’esperar l’oposició ha vingut al ple a no escoltar ni entendre les explicacions de l’alcalde. Els discursos ja estaven escrits.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Víctor Puntas (ERC) (@Victorpuntas011) critica l’actitud de l’oposició a través de Twitter però manté silenci a la sala de plens.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La regidora de Medi Ambient, Mònica Santamans, presenta un projecte de preservació de la riera de Vallvidrera.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El projecte és aprovat per unanimitat, però la CUP alerta del perill d’una rotonda que podria afectar al medi ambient i el PSC de l’alt cost

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: S’aprova per unanimitat la creació d’una comissió de redacció d’un avantprojecte de la nova ordenança d’edificació sostenible.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Es crearan comissions d’estudi per modificar l’ordenança d’instal·lacions de telefonia mòbil, l’ordenança reguladora de sorolls i vibracions

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: I una tercera comissió d’estudi per regular la prevenció i seguretat d’incendis en establiments i edificis. Tots aprovats per unanimitat.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Joan Ramon Casals (@jrcasals) dóna coneixement de l’activitat “Enlaira’t”, un projecte de viver d’empreses al Centre Garcia Nieto

PEDRO M. MORENOPEREVERE: Como era de esperar en el #plemolins parte del gobierno vuelve a faltar el repeto, leyendo revistas durante el pleno, esa es la seriedad.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Tots els partits menys el PP donen suport a una moció pel tancament progressiu de les centrals nuclears.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La @CUPMolins presenta una moció per la laïcitat a la gestió municipal. Víctor Puntas, regidor de Nova Ciutadania, defensa que ja es fa.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: La CUP, Iniciativa, ERC i el PSC voten a favor de la laïcitat. Els partits de dretes (CiU i PP) s’abstenen.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Víctor Puntas respon a una pregunta de l’oposició sobre mancances al poliesportiu fent repàs a l’obra de govern de la regidoria d’esports.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: El cost del llibre resum del pla d’acció municipal enviat als ciutadans ha tingut un cost total de 15.610 euros.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Arcas defensa que fa quatre anys va costar 33.000 euros, s’ha reduit el cost un 53%.

Viu Molins de Rei ViuMolinsdeRei: Fins aquí la retransmissió a través de Twitter del #plemolins, que acaba de finalitzar. Gràcies per la vostra participació.

Recomanacions personalitzades