El Cadet A de l’EF Molins de Rei juga un amistós contra un equip japonès

El Cadet A de l’Escola de Futbol Molins de Rei es va enfrontar ahir a un equip del Japó. Precisament aquest conjunt asiàtic, es troba de pretemporada al Baix Llobregat i el dimarts anterior ja es van enfrontar al Prat Blaugrana en el Ricard Ginebreda.

Abans d’iniciar el matx es va realitzar un minut de silenci per les víctimes del devastador terratrèmol i el posterior tsunami esdevinguts recentment al Japó i que està portant conseqüències fatídiques pel país nipó.

El Molins es va avançar al marcador mitjançant un gol de Yeray i pocs minuts més tard, Guille, feia el segon amb una gran vaselina. L’equip japonès va reaccionar en la segona part, fent el 2-1 en els primers minuts de joc, i va posar al conjunt local contra les cordes, però una gran jugada de oportunisme de Ian, va sentenciar el partit.

l'equip japonès // foto penjada per Alfonso Rodriguez al Facebook de Viu Molins de Rei

Els jugadors del club japonès han estat diversos dies al Josep Raich i al Ricard Ginebreda // Alfonso Rodriguez

El resultat final va ser de 3-1, però en aquests partits el que menys importa és el resultat. El conjunt japonès va dur a terme una gran actitud durant tot el partit amb clares mostres de noblesa i educació.

Recomanacions personalitzades