El Molins de Rei guanya 1 a 0 al camp del líder

Joan Torelló va fallar un penal amb el 0-0. Joel va rebre la segona groga en els instants finals de la primera de forma polèmica. Una victòria que dona esperances de salvació als molinencs.

El Molins de Rei va controlar el partit des del xiulet inicial, tenint la possessió de la pilota i amb serioses ocasions. La Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat, que només havia perdut un partit al seu camp, no es trobava a gust i no podia realitzar el seu joc. En els minuts finals de la primera part, Joel veia la segona groga al simular una caiguda. Amb un home menys el Molins arribava al descans.

En la segona, el Molins sortia amb la mateixa intensitat que la primera i en els primers compassos de la represa, Gandu queia a l’àrea i aconseguia un penal. Torelló s’encarregava de llançar-lo i  el va fallar. El partit es va trencar, el Molins volia sumar els tres punts i la Penya no volia empatar a casa.

En una gran jugada molinenca arribava el únic gol del partit, obra de Jordi Prats, definint per sobre del porter. Les ocasions van seguir arribant però el marcador no es va moure més.

El Molins va sumar tres punts en un camp molt dur, i afronta amb molta moral el tram final de la lliga. La setmana vinent el Molins de Rei se la juga a casa contra la Ciutat Cooperativa en un partit clau en la lluita per la permanència, on s’espera veure un Municipal Josep Raich el més ple possible per animar i empènyer al club a la salvació.

Recomanacions personalitzades