El Punt Jove participa en la diagnosi sobre els programes de dinamització juvenil de la Diputació

El Punt Jove ha participat en la reunió d’experts del Programa PIDCES, Programa d’Informació i Dinamització als Centres de Secundària, en el marc de la diagnosi sobre el programa d’informació i dinamització als centres de secundària impulsada des de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona.

La tasca del Punt Jove als instituts molinencs consisteix principalment en múltiples xerrades educatives, tot i que es presenten com a tallers amb diferents activitats. Es tracten temes com l’alimentació, la sexualitat, la seguretat vial (que compta amb la xerrada d’una persona de l’Institut Guttmann), sobre tècniques d’estudi, noves tecnologies i el seu ús, violència de gènere… Un dels tallers, a més, barreja el teatre amb la drogodependència.

El Punt Jove també actua d’intermediari entre l’Ajuntament i els centres d’educació secundària per tal de donar a conèixer totes les activitats per a joves que s’organitzin a la vila. Un dia a la setmana, una informadora del Punt Jove és l’encarregada de passar l’hora del pati a l’institut per tal de respondre qualsevol qüestió que li puguin presentar els alumnes dels centres on està implementat el programa: l’IES Bernat el Ferrer, l’IES Lluís de Requesens, el col·legi Sant Miquel i el col·legi Virolai.

Recomanacions personalitzades