El castell de Castelldefels ja pot visitar-se

Després de la tercera fase de les obres de rehabilitació, l’Ajuntament de Castelldefels obrirà les portes del Castell un diumenge al mes. El primer serà aquest diumenge 27 de març, d’11 a 14 hores i de 17 a 19 hores, perquè els ciutadans puguin visitar les noves reformes de l’edifici del Castell, en la qual s’han rehabilitat la planta baixa i l’accés a la coberta mirador de l’edifici. A més a més, es podran visitar els espais rehabilitats en fases anteriors com les sales de la primera planta.

Els ciutadans i les ciutadanes de Castelldefels podran visitar les obres de la tercerafase de rehabilitació del Castell, l’edifici més emblemàtic de la ciutat, una vegada al mes i podran conèixer d’aquesta manera els espais rehabilitats a la planta baixa i l’accés a la coberta-mirador de l’edific, així com estances reformades en fases anteriors. Les obres s’han desenvolupat entre l’any 2009 i 2010.

Segons l’alcalde de Castelldefels, Joan Sau, el Castell “ha estat testimoni del nostre passat col·lectiu i a partir d’ara ha de ser protagonista del nostre futur”.  Amb la consecució de la tercera fase de les obres de recuperació del Castell i la construcció de la nova biblioteca Castelldefels pujarà un esglaó més cap a la seva consolidació com a ciutat intensament implicada amb la Cultura. Una implicació de la que es vol fer partícips a tota la ciutadania de Castelldefels a través d’una jornada de portes obertes que els permetrà veure de prop el resultat d’aquestes obres.

La tercera fase de les obres del Castell han permès el condicionament de tots els espais interiors de la planta baixa –on s’ubicarà el centre d’Interpretació de la Història de la ciutat– i la coberta mirador. També s’han condicionat les terrasses de la coberta amb baranes de protecció amb l’objectiu que puguin ser visitades.

Recomanacions personalitzades