La interventora es rendeix i marxa de Molins de Rei

La interventora que ha denunciat els indicis de prevaricació i tràfic d’influències a l’Ajuntament de Molins de Rei ha decidit tirar la tovallola i ha demanat el trasllat a Pallejà després d’uns dies de baixa “com a conseqüència de l’estat anímic” provocat pels efectes de la resolució 586.

Des de dijous passat, el mateix dia que es va fer públic el polèmic informe que ha revolucionat l’Ajuntament denunciant adjudicacions irregulars a Clam Consulting, la interventora es troba de baixa. Després de que mitjançant una resolució d’Alcaldia les seves funcions siguin limitades i les seves competències reduïdes pràcticament a la mínima expressió, la interventora ha demanat el trasllat a Pallejà.

En una carta enviada el passat dijous a l’alcalde, segons publica el diari El Punt, la interventora informa del trasllat “com a conseqüència de l’estat anímic provocat per les últimes decisions adoptades per vostè”. La funcionària d’àmbit estatal -i per tant, sense dependre directament del consistori- assegura que s’incorporarà quan li sigui possible com interventora de l’Ajuntament de Pallejà en comissió de serveis durant sis mesos, segons la informació de El Punt.

 • Ernest

  La interventora ha cumplido con Molins de Rei, es Molins de Rei quien se rinde a semejantes personajes como Ivan Arcas que utilizan el Ayuntamiento en beneficio propio incumpliendo continuamente la ley de contratos públicos y por lo que parece a todo el mundo le da igual.

  Pagamos impuestos para que se gasten en servicios para el pueblo , no para los militantes del partido de turno, familiares, asesores y funcionarios afines….

  Es una pena, no se rinde la interventora, se RINDE MOLINS

  • Teresa

   Ernest Si Ivan Arcas que utilizan el Ayuntamiento en beneficio propio incumpliendo continuamente la ley de contratos públicos , revienta la puerta del despacho de la interventora y parece a todo el mundo le da igual, posublemente es porque Viu molins no se lo lee nadie, aún.

   Ciertamente, pagamos impuestos para que se gasten en servicios para el pueblo , no para los militantes de Iniciativa , familiares, asesores y funcionarios afines…

   Estoy de acuerdo , No se rinde la interventora, se rinde Molins de Rei

   Legalitatigualtatfraternitat : por favor, ¿ a qué medio el alcalde ARCAS envió el comunicado a la premsa.

   ¿ La empresa Clam, “pifia consulting”, SL qué hacía realmente?

   cesc : Estoy de acuerdo la memoria del PAM , que todos han recibido en casa, 1 ejemplar por cada 2 ciudadanos, incluidos los niños, jovenes , analfabetos y 4ª edad. , o sea 4 ejemplares por adulto. calculo que a 6 euros per exemplar multiplicat per 11.000 fan un total de 66.000 euritos de publicitat , Un derroche en un tiempo de crisis , Ha sido la guinda y la gota que les faltaba, y que les inhabilita definitivamente a los partidos cómplices de la edición que les preparó al “beba” de Iniciativa (chupa, chupa, chupa) y son Iniciativa , ERC , y CIU

   Si realmente estamos convencidos que éste alcalde es un autentico incompetente y ha llevado al Ayuntamiento a su peor momento histórico, la solución está en las urnas para él y los otros partidos que ya han anunciado hacer coalición con él, lo mejor es no votarles.

   Cada vez estoy más convencida, el dia 22 de mayo voy a votar SI, , un soplo de aire fresco, ya que son los únicos que no están contaminados.

 • cesc

  la PIFIA CONSULTING CLAM, no ho sé però la memòria del pla d’actuació municipal que he rebut a casa…calculo que a 6 euros per exemplar multiplicat per 11.000 fan un total de 66.000 euritos de publicitat en un temps de crisi….NO ESTÀ MAL, enhorabona gestors municipals.

  • crec que a costat just el doble

   • cesc

    DONCS NO S'HO VAL..!!!

    si que negocien bé els preus?

    SUGGERIMENT:

    ALCALDE: ara que ja saps fer contractacions públiques contracta un assessor per que assessori al comprador de serveis de l'ajuntament, per tal que no us enganyin, que com que sempre aneu amb el lliri a la ma, us prenen el pel!! aquestos verds!!!! com la Heidi, laralala..!!

    Com que hi han 4.000.000€ a la caixa.!

    on s'ha vist que una administració tingui tants diners a la caixa!!!

 • LLANERO SOLITARIO

  Que la Interventora es rendeix????

  La Interventora un cop es recuperi d'aquests atracament que li ha fet una figura pública com L'ALCALDE IVAN ARCAS.

  Segueix amb la seva independència i professionalitat i compromís amb el servei públic. Allà on sigui.

  Molins ha de preguntar-se si es rendeix d'avant els dictadors, o s'allibera????

 • legalitatigualtatfra

  Aquesta és la intenció de l'alcalde ARCAS quant va enviar la petició a un mitjà de la premsa. Volia difondre un missatge negatiu en contra de la Interventora, difamar i extorsionar, son eines que utilitza però de manera BARRUERA.

  Igual com les empresses de la contractació negociada del Clam, "pifia consulting", SL

  Què farà ARCAS, li donarà ala Interventora la comissió per 6 mesos, o no?

  L'assessor que ha contractat i que ens costa 16.000 euros per 6 mesos què li aconsella?

  Per cert algú sap quant ens ha costat el Clam "pifia consulting" als molinencs?

 • Pingback: L'Ajuntament encara no ha presentat la comptabilitat del 2009 a la Sindicatura de Comptes | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: L'anterior interventora ha estat suspesa de sou i feina a l'ajuntament de Pallejà | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: L'exinterventora municipal perd el judici contra l'Ajuntament de Pallejà | Viu Molins de Rei()