Joan Ramon Casals és proclamat alcaldable a Molins de Rei per CiU

Joan Ramon Casals va presentar el projecte de CiU com una proposta de “canvi en positiu” tot i formar part de l’actual equip de govern. L’alcaldable de CiU defensa davant 150 persones que “la vila no necessita un altre govern d’esquerres”. 

Casals durant el seu discurs // Jose Polo

Casals durant el seu discurs // Jose Polo

En un ambient distés i festiu, propiciat pel bon temps que va fer, es va presentar Joan Ramon Casals com a alcaldable a Molins de Rei per Convergència i Unió. Casals va presentar-se com una proposta de “canvi en positiu” tot i formar part del tripartit que governa actualment el municipi.

“Alguns ens tractaran de deslleials, però nosaltres som lleials als nostres votants” va dir Casals. “A CIU mai ha tingut l’oportunitat de ser alcaldes, si ens feu confiança, no us fallarem” deia Casals reafirmant el seu compromís amb el votant convergent que va assistir a la plaça del Mercat.

Casals va parlar amb una reproducció en gran dels cartells que podem veure a la vila des de fa uns dies // Jose Polo

Casals va parlar amb una reproducció en gran dels cartells que podem veure a la vila des de fa uns dies // Jose Polo

Públic assistent a l'acte // Jose Polo

Públic assistent a l'acte // Jose Polo

Casals va carregar contra la manca de lideratge del govern encapçalat per Ivan Arcas i no va desaprofitar l’ocasió per criticar els diferents governs d’esquerres que ha tingut Molins de Rei durant els últims anys -tot i haver format part d’ell en els darrers vuit anys-. En aquest sentit Casals va afirmar “cal aire fresc després de tants anys de governs d’esquerres, necessitem un model menys dogmàtic”.

Durant diverses ocasions, Casals va mostrar la seva intenció de fer que Molins de Rei a “torni a ser un referent en el seu entorn”, fent de la vila “pubilla del riu Llobregat”.  En declaracions posteriors a aquest diari, Casals es va marcar la residència d’avis, la implantació de més zones verdes, la lluita contra la crisis i la neteja del poble com alguns dels seus objectius primordials de cara a la següent legislatura.

Oriol Pujol a la presentació de Casals // Jose Polo

Oriol Pujol a la presentació de Casals // Jose Polo

Oriol Pujol, portaveu de Convergencia i Unió al Parlament de Catalunya, va assistir a l’acte de proclamació per donar suport al candidat del seu partit. “En Joan Ramon prioritza el món local per davant dels alts càrrecs” va dir Pujol durant el seu discurs. Després de l’acte, en declaracions a Viu Molins de Rei, Pujol va desvetllar que “a Casals se li han ofert certes posicions molt atractives, però el seu somni és a Molins de Rei”.  El candidat a l’alcaldia de Molins de Rei és un dels homes forts d’Artur Mas i actualment és secretari de Política Municipal de CDC.

Durant l’acte, Pujol també va aprofitar per justificar l’acció de l’actual govern de la Generalitat: “De veritat creieu que hi ha una alternativa a les retallades?” va preguntar a un públic entregat.  Per concloure, Pujol va prometre “actitud positiva i projecte pels propers anys” i va animar als assistents a “fugir d’aquells que prometen solucions per a tot”.

Després de l’acte, els assistents van poder gaudir d’un refrigeri. Abans de la proclamació de Joan Ramon Casals com a candidat a l’alcaldia, CiU va oferir entreteniment amb un espectacle de màgia pels més petits que passejaven el matí de dissabte per la plaça del Mercat.

 • El Hombre de Negro

  25/03/2011

  COMUNICAT

  http://joanramoncasals.blogspot.com/

  A.- Respecte l’informe de reparament de la intervenció municipal, pel contracte d’assessorament mediambiental CiU de Molins de Rei vol comunicar que:
  Des que el Grup Municipal de CiU té coneixement de l’informe de reparament de la interventora en relació del contracte de Clam-consulting, CiU ha demanat que l’ajuntament faci el que diu i demana l’esmentat l’informe:

  – suspensió del contracte
  – Enviament del mateix a l’oficina antifrau

  Respecte a la suspensió- El contracte, en aquests moments, i en funció del que diu l’informe de la secretaria demanat a l’efecte, està suspès des d’aquesta setmana. Cosa que és una de les reivindicacions i peticions de CiU.

  Respecte a l’enviament a l’oficina antifrau: CiU entén i ha demanat que l’ajuntament enviï l’informe a l’oficina antifrau. Donat que a data d’avui l’ajuntament no ho ha fet, el Grup Municipal de CiU, que també som part del consistori municipal, ho farà.

  Traslladem l’informe a l’oficina antifrau, perquè estem convençuts que l’ajuntament ha de fer el possible perquè que s’aclareixin els fets. Com que un ajuntament i un grup municipal no són “jutges”, el que han de fer és posar els fets en coneixement de qui té aquesta capacitat. I així un òrgan independent i amb competències per fer-ho aclareixi si hi hagut irregularitats i si són greus o no.

  CiU considera que amb la mateixa contundència que s’expressa que s’ha d’actuar per pagar les factures pendents, també s’ha d’actuar per ser transparents i anar contra qualsevol indici d’irregularitats dins l’ajuntament. I en aquest cas per aclarir els fets descrits en l’informe de la interventora.

  CiU, si té prou força a les properes eleccions municipals, crearà una comissió de contractació, on participarà la societat civil (entitats, treballadors i representants empresarials). Aquesta comissió fiscalitzarà tota la contractació municipal, tal i com fan altres ajuntaments i proposen les entitats municipalistes a Catalunya. Això és una mesura per aconseguir un sistema de contractació totalment transparent.

  B.- Respecte a les mesures que han estat aprovades per una resolució d’alcaldia per agilitar els pagaments de les factures CiU fa les següents consideracions:
  Hem arribat a aquest punt per culpa de la falta de capacitat de gestió d’IC-V i la falta de lideratge d’IC-V. El propi alcalde ha dit que fins ara ha estat mal assessorat.

  Ens sembla lamentable que IC-V passi tota la responsabilitat dels retards dels pagaments a una sola persona sense assumir la seva pròpia responsabilitat, en la seva falta d’assumir el problema i la manca de capacitat per gestionar correctament la qüestió. Recordem que la gestió econòmica i contractual de l’ajuntament depenen de regidories d’IC-V.

  No estem d’acord en les formes. Una resolució d’aquest tipus no es pot prendre sense abans haver-ho parlat amb les persones afectades. Més quan son cossos habilitats per l’Estat, que tenen la funció de fiscalitzar la tasca municipal. Ha faltat diàleg i s’ha actuat de forma autoritària.

  Les mesures arriben tard. Recordem que hi ha proveïdors i entitats que fa molts i molts mesos que no cobren.

  La forma en que s’han dut a terme aquestes mesures, han generat inseguretat en molts treballadors i tècnics de la casa, fet que no és positiu pel bon funcionament de l’ajuntament. CiU té clar que s’ha de retornar la confiança als treballadors de l’ajuntament, que les formes que s’han fet servir han donat un missatge equivocat.

  No estem d’acord en que s’hagi entrat al despatx la interventora de la forma que s’ha fet.

  En definitiva, s’ha actuat tard i d’una forma precipitada, i això ha comportat errors importants en les formes. Que han donat una imatge dolenta de l’ajuntament de Molins de Rei, una imatge que la nostra vila no es mereix.

  Creiem que l’alcalde i el grup municipal d’IC-V, responsable directe de les àrees afectades en gestió econòmica i contractació de tot l’ajuntament, no han estat a l’alçada de les circumstàncies i ens han fet arribar a una situació lamentable. I ens han fet donar una imatge dolenta del nostre ajuntament, dels seus polítics i dels seus treballadors.

  GRACIAS POR DEFENDER A LOS TRABAJADORES DEL AYUNTAMIENTO DE MOLINA DE REI

  El Hombre de Negro

 • marcel

  Aquest es un comunicat de Converència Molins davant els ultims fets i la eva posició. Però la part en castella i majuscula no es del comunicat i menys quant es diu “Ayuntamiento de Molina de Rei”

 • Jose luis

  Ultimamente aparecen muchas faltas de teclado, ortografia i acentos: es, Molina del Rei, Converència, eva, …..

 • marcel

  Tens tota la raó Jose Luis , de vegades respons ràpidament i no t'ho mires dues vegades, per tant per part meva demanar disculpes

 • Teresa

  Señores de CIU , por favor , clarifíquenos , ¿ el hombre de negro = Casals ? , ¿ Qué tiene que ver el miting del Sr. Casal con lo de la Interventora?
  Respecto al informe de la Interventora , lo que CiU ha pediso al ejecutivo del Ayuntamiento para que obedezcan a la interventora y que hagan inmediatamente lo que ella les dice en el citado informe, la suspensió del contracte, y que ellos mismos los de IV , los própios encausados, envíen el informe a la oficina antifrau, ¿ Todo eso, lo han hecho ya sus concubinos?, ¿ Son tan ingenuos que creen que ellos mismos lo harán?
  Si CIU por su cuenta, que también son parte del consistorio municipal, llevan el informe a antifrau, ¿ IV no se lo tomará como una falta grave para que posteriormente no les llamen a Udes para formar con ellos una coalición tripartita?, Cuidadin, cuidadin,..

  Para pagar les factures pendents, ¿ Ha habido algún contratista que se haya quejado en los medios de comunicación?, ¿ Quien es el defensor del antifaz de los empresarios?

  ¿ CiU, si gana a les properes eleccions municipals, crearà una comissió de contractació, con la societat civil (entitats, treballadors i representants empresarials)? , ¿ Cobrarán los miembros de dicha comisión? , ¿ De qué dineros , del 3% de Maragall? , ¿ Tendrán que estar colegiados sus miembros o bastará que lleven el carné en la boca?

  ¿ El alcalde cuando ha dicho que “fins ara hi he estat mal assessorat” , ¿Estaba asesorado con los de Glamp o por los otros nuevos?

  ¿ Cómo se lo tomarán los de IV las acusaciones de CIU, de que les parece lamentable de que IV passi tota la responsabilitat a Frank , que les a faltado diàlego y que han actuado de forma autoritària y que las mesures arriben tard, que han generat inseguretat en molts funcionarios del ayto. que es impresentable que hubiesen reventado el despatx la interventora de la forma que s’ha fet. que el alcalde no han estat a l’alçada de les circumstàncies. ¿ Y todavía CIU está como socio de gibierno y cohabitando con IV? , Im-pre-zentable.

 • Teresa

  Durante la noche del domingo día 27, se retiraron, por empresa especializada, las banderolas con la foto del Casala, en Verdaguer, en Terraple, , todo , todo, todo, ¿ les ha metido una multa la Junta Electroral ?, ¿ Que nos cuesta a los ciudadanos tanto colgar y descolgar? , “problema i la manca de capacitat per gestionar correctament la qüestió”, “necessitem un model menys dogmàtic” , bla, bla , bla,

 • teresa

  Lo vi todo el domingo porque me estaba tomando mis pastillas de colores (chunda chunda) y entonces empece a ver dragones….. ¿Que hacen los dragones el domingo por la noche ? ¿Las manzanas como nacen ? ¿ las pastillas de colores las puede recetar la seguridad social ?

 • Teresa

  Ojo !! , No es lo mismo Teresa con mayusculas , que teresa con minusculas, la últuma es una militatente de CIU

 • Teresa

  Ojo !!!Ahora no se si soy Teresa con mayusculas o teresa con minusculas , la con minusculas es una militante de CIU, que lo sepais , la con mayusculas es militante del PCM (pastillas de colores de Molins) por cierto me he tomado dos pastillas Rojas con mayusculas y no puedo dormir pues veo al hombre de negro.

  • Teresa

   Bueno, esto ya es lo último !! en seguridad de la red y en la seguridad de Viu molins, esa Teresa del mensaje 29/03/2011 at 00.43 , y 29/03/2011 at 01.36 es un ladrón de identidad, seguramente militante de CIU. ¿ Es posible manipular informaticamente el sistema de acceso a Viu molins y usurpar el nombre de otra persona?, de ser así habrá que solicitat el cierre inmediato del diario digital.

   La Teresa 28/03/2011 at 23.26 es la verdadera, una mujer que vibra Molins de Rei , y que no és ciega, y que como muchos, ha visto la retirada de la banderolas de CIU, y hace preguntas como cualquier otro periodista no dopado por CIU

 • Teresa

  Porque ya sabeis Gadaffi es militante de CIU y Casals se ha afeitado las barbas…. porque en realidad en Bin Laden

 • Teresa

  Aunque si quereis un numero de la ONCE no hay problema ?

  • Teresa

   Teresa 29/03 at 14.51 es falso, Usurpador, despreciable, Estas embruteciendo este foro y a todos los internautas libres que participamos de forma democrática y enriquidora. Date de baja por favor y no embrutezcas más Viu molins. ¿ Como es posible que Viu molins permita este fraude? , ¿ Quien es quien? , ¿ Todo es un montaje fraudelento de opiniónee ?

 • ui Teresa, la bona o Daniel, qui ets en realitat? no tens prou en enviar mails infumables que ara tambe vols embrutar la xarxa amb les teves coses esquizofreniques?. ves al metge noi ui volia dir noia

  • Teresa

   No ,no , no se rompa la cabeza, soy montse en mayusculas, No , no , soy marcel, No , no, soy teresa pero en minúsculas, No, no, soy VPA, ¿ Quien soy? , ¿ Lo saben los de seguridad en la red de Viu molins? o quizas soy observer,… , No, no, soy Carpanta, Ud. "motse" a parte de insultar, bloquear y no aportar nada al debate, necesita ir al loquero

 • Pingback: Ivan Arcas es presenta a la reeleció com alcalde encarant una nova etapa d’Iniciativa | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Finalitza la rehabilitació de la llar d’avis Doctor Josep Mestre | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Xavi Paz presenta la seva candidatura amb un equip consolidat | Viu Molins de Rei()