Joan Ramon Casals és proclamat alcaldable a Molins de Rei per CiU

Joan Ramon Casals va presentar el projecte de CiU com una proposta de “canvi en positiu” tot i formar part de l’actual equip de govern. L’alcaldable de CiU defensa davant 150 persones que “la vila no necessita un altre govern d’esquerres”. 

Casals durant el seu discurs // Jose Polo

Casals durant el seu discurs // Jose Polo

En un ambient distés i festiu, propiciat pel bon temps que va fer, es va presentar Joan Ramon Casals com a alcaldable a Molins de Rei per Convergència i Unió. Casals va presentar-se com una proposta de “canvi en positiu” tot i formar part del tripartit que governa actualment el municipi.

“Alguns ens tractaran de deslleials, però nosaltres som lleials als nostres votants” va dir Casals. “A CIU mai ha tingut l’oportunitat de ser alcaldes, si ens feu confiança, no us fallarem” deia Casals reafirmant el seu compromís amb el votant convergent que va assistir a la plaça del Mercat.

Casals va parlar amb una reproducció en gran dels cartells que podem veure a la vila des de fa uns dies // Jose Polo

Casals va parlar amb una reproducció en gran dels cartells que podem veure a la vila des de fa uns dies // Jose Polo

Públic assistent a l'acte // Jose Polo

Públic assistent a l'acte // Jose Polo

Casals va carregar contra la manca de lideratge del govern encapçalat per Ivan Arcas i no va desaprofitar l’ocasió per criticar els diferents governs d’esquerres que ha tingut Molins de Rei durant els últims anys -tot i haver format part d’ell en els darrers vuit anys-. En aquest sentit Casals va afirmar “cal aire fresc després de tants anys de governs d’esquerres, necessitem un model menys dogmàtic”.

Durant diverses ocasions, Casals va mostrar la seva intenció de fer que Molins de Rei a “torni a ser un referent en el seu entorn”, fent de la vila “pubilla del riu Llobregat”.  En declaracions posteriors a aquest diari, Casals es va marcar la residència d’avis, la implantació de més zones verdes, la lluita contra la crisis i la neteja del poble com alguns dels seus objectius primordials de cara a la següent legislatura.

Oriol Pujol a la presentació de Casals // Jose Polo

Oriol Pujol a la presentació de Casals // Jose Polo

Oriol Pujol, portaveu de Convergencia i Unió al Parlament de Catalunya, va assistir a l’acte de proclamació per donar suport al candidat del seu partit. “En Joan Ramon prioritza el món local per davant dels alts càrrecs” va dir Pujol durant el seu discurs. Després de l’acte, en declaracions a Viu Molins de Rei, Pujol va desvetllar que “a Casals se li han ofert certes posicions molt atractives, però el seu somni és a Molins de Rei”.  El candidat a l’alcaldia de Molins de Rei és un dels homes forts d’Artur Mas i actualment és secretari de Política Municipal de CDC.

Durant l’acte, Pujol també va aprofitar per justificar l’acció de l’actual govern de la Generalitat: “De veritat creieu que hi ha una alternativa a les retallades?” va preguntar a un públic entregat.  Per concloure, Pujol va prometre “actitud positiva i projecte pels propers anys” i va animar als assistents a “fugir d’aquells que prometen solucions per a tot”.

Després de l’acte, els assistents van poder gaudir d’un refrigeri. Abans de la proclamació de Joan Ramon Casals com a candidat a l’alcaldia, CiU va oferir entreteniment amb un espectacle de màgia pels més petits que passejaven el matí de dissabte per la plaça del Mercat.

Recomanacions personalitzades