El Molins de Rei d’handbol guanya al Palau Blaugrana

El passat 16 de Març del 2011 serà recordat per un grup de joves molinencs i molinenques per haver viscut una experiència que poca gent pot dir haver viscut: compartir pista amb els jugadors del primer equip del Barça d’handbol al Palau Blaugrana.

Un combinat de jugadors del CE Molins de Rei, l’equip Aleví Masculí i el Benjamí Femení del Virolai, van ser convidats pel FC Barcelona, per participar en diversos actes del partit de lliga ASOBAL contra el AMAYA San Antonio. Primer de tot, els molinencs i molinenques van estar amb els jugadors mentre feien exercicis d’estiraments relaxadament, parlant amb ells i jugant amb ells sobre la pista del Palau. Just abans de començar l’escalfament del partit, tots els jugadors del Barça es van fer una foto amb tots els nens i nenes del Molins.

Mentre els jugadors del Barça escalfaven, l’equip del Molins de Rei va estar a la zona mixta del Palau Blaugrana, vivint l’experiència que hi ha en el túnel de vestidors minuts abans de començar el partit, inclús xocant les mans i donant els ànims als jugadors just abans de sortir a la pista. Aquest mateix equip quan el AMAYA San Antonio va demanar el primer temps mort van sortir a la pista del Palau a llençar al públic samarretes i forfaits per a Grandvalira.  I per finalitzar els actes amb el FC Barcelona, quan va finalitzar la primera part, van sortir els 12 jugadors/es del combinat del Molins de Rei i van fer un partidet de deu minuts contra el Terrassa davant 1500 aficionats. Els molinencs van guanyar amb un contundent 7 – 0 fent un joc ràpid i amb una bona defensa, fent gaudir el públic que hi havia.

Jugadors de l'escola del CE Molins de Rei amb els del primer equip del FC Barcelona Borges

Jugadors de l'escola del CE Molins de Rei amb els del primer equip del FC Barcelona Borges

Xavier Aros

Recomanacions personalitzades