El Casal de Joves La Mola organitza un campionat de futbolí

El Casal de Joves Autogestionat La Mola ha organitzat un campionat de futbolí que es disputarà aquest divendres 25 de març entre les 10 i les 12 de la nit. Hi haurà premi per als primers, segons i tercers classificats, i el cost és de 4 euros per parella.

El campionat de futbolí es celebrarà al local de La Mola al carrer Raseta i està obert als joves de la vila.Totes les persones interessades poden inscriure-s’hi a la Llibreria Barba i a l’Estanc Margarit, fins el mateix divendres 25 de març.

Es tracta d’una de les activitats previstes dins els pressupostos participatius MOU! EL CUL! escollits l’any passat, en els que els joves d’entre 14 i 30 anys són els que van decidir quines activitats o projectes eren subvencionats per la regidoria d’Emancipació Juvenil. Després del taller de construcció de mòduls mòbils de skateboard organitzat el passat mes de gener, aquesta és la segona activitat dels projectes escollits al 2010 que es duu a terme.

Altres projectes que es duran a terme aquest any són el 1r Flat Skateboard Contest, beques per a la compra d’un primer instrument, instal·lació d’un punt de xarxa XOLN i un taller de vídeo participatiu. Cada una de les activitats compta amb mil euros de pressupost.

Recomanacions personalitzades