Les dones socialistes celebren un sopar en commemoració del Dia de la Dona

Després de la festivitat del Dia Internacional de la Dona, el passat 8 de març, al voltant de cinquanta dones vinculades al PSC es van reunir per sopar al restaurant Calasanz el divendres 11 de març.

El restaurant Calasanz va acollir el sopar de les dones socialistes // PSC Molins de Rei

Amb la presencia d’una cinquantena de representants de diferents sectors i associacions de Molins de Rei, l’objectiu del sopar informal va ser commemorar el reconeixement de la trajectòria de lluita i de compromís en favor de les polítiques per la igualtat de gènere.

A banda, les dones socialistes assistents al sopar també van reivindicar la transformació i la millora de les polítiques locals, i la importància de les properes eleccions per dur a terme aquest canvi.

Rodejat de dones, no va faltar el candidat a l’alcaldia del PSC de Molins de Rei, Xavi Paz, que va declarar: “L’esperit combatiu de les dones socialistes ha de ser present al nostre Ajuntament, i s’ha d’incorporar al conjunt d’accions del govern municipal, en totes les seves polítiques, de manera transversal i efectiva”. El líder socialista també va aprofitar la oportunitat per animar a totes les dones a participar en el procés electoral.

Recomanacions personalitzades