Ivan Arcas rebutja les acusacions de la interventora i defensa la legalitat de l’Ajuntament

L’alcalde de Molins de Rei, Ivan Arcas, rebutja les acusacions de prevaricació i tràfic d’influències per part de la interventora i defensa la legalitat de les actuacions fetes per l’Ajuntament.

Ivan Arcas durant la inauguració dels nous equipaments de la Biblioteca Pau Vila // Jose Polo

Segons Arcas, la interventora “fa acusacions molt greus” en el seu últim informe enviat a la Fiscalia Anticorrupció i a l’Oficina Antifrau de Catalunya. Arcas demana que la situació s’aclareixi el més aviat possible i declara que arribarà “fins a l’últim extrem per aclarir aquesta situació”. L’alcalde recorda que “la interventora pot escriure el que vulgui, però han de ser els jutjats els que diguin si hi ha il·legalitat a l’Ajuntament de Molins de Rei”.

Per tal de poder solucionar la situació provocada per l’adjudicació irregular a Clam Consulting, el govern municipal s’ha posat en contacte amb la Direcció General d’Administració Local cercant rebre assessorament jurídic. “Podem haver tingut algun error, però les acusacions que s’han fet són molt dures”, ha assegurat l’alcalde en referència a les directes acusacions de la interventora municipal.

L’alcalde, en declaracions a Viu Molins de Rei, també ha volgut remarcar “la bona feina i professionalitat dels treballadors de l’Ajuntament”. El batlle lamenta que tot el rebombori provocat per les acusacions de la interventora pugui afectar al dia a dia de l’Ajuntament.

A més a més, l’Ajuntament ha suspès momentàniament el contracte amb Clam Consulting fins que s’aclareixi la situació. Una mesura que ja havia pres la interventora, com explica al polèmic informe, suspenent el pagament dels últims mesos.

Recomanacions personalitzades

  27 comments for “Ivan Arcas rebutja les acusacions de la interventora i defensa la legalitat de l’Ajuntament

 1. Juan
  21/03/2011 at 16:47

  Un hombre, al pasar frente al Ayuntamiento, escucha un tremendo griterío que salía desde la sala:

  ”Ladrón, mentiroso, comisionista, difamador, chorizo, sinvergüenza, flojo de mierda, imbécil, timador, cabrón, corrupto, vendido, golfo, aprovechado, cara dura, falso, chupón, inútil, pesetero, maricón, estafador, vago de mierda, saqueador, gilipollas, bobo, oportunista, embaucador, tramposo, hijo de la gran puta, etc…

  El hombre asustado le pregunta al guardia urbano de la entrada:
  – Señor, ¿qué pasa dentro?, ¿se están peleando…?
  – No, responde el guardia, ¡¡¡yo creo que están pasando lista…!!

  TODOS LOS FUNCIONARIOS ESTAMOS A FAVOR DE LA INTERVENTORA

 2. Juan
  21/03/2011 at 16:50

  El Alcalde, que estaba de gira por China para pedir un préstamo bancario, le dijo al director del banco chino:
  – Señor director, nosotros estamos muy interesados en que su banco nos conceda un crédito a largo plazo para las inversiones previstas en el programa electoral para la legislatura 2011-2015.

  El director del banco sonrió y con toda delicadeza respondió:
  – Siempre nos confunden a nosotros los chinos, Sr. Alcalde……Siempre nos confunden… nosotros somos chinos… Los kamikazes son los japoneses…

 3. 21/03/2011 at 18:10

  Recomano a tothom que llegiu l'informe, que està penjat a la web de la CUP.

  L'alcalde en cap moment nega res del que diu l'informe. Jo no hi entenc massa de lleis, però és molt greu que durant 3 anys aquesta empresa treballés per l'ajuntament amb totes les irregularitats que hi hagut. Més enllà de la responsabilitat legal ha d'haver-hi responsabilitats polítiques i tot el govern (ICV, ERC, CiU) coneixien aquesta situació.

 4. Felipe
  21/03/2011 at 20:47

  Este Arcas es imbécil ó bien se piensa que lo somos todos los demás molinenses.

  Dice "Podem haver tingut algun error, però las acusacions que s´han fet son molt dures"

  No se han cometido errores, parece ser que se han cometido posibles delitos ya que los contratos no están bien hechos, ni conforme a la Ley. No ha habido posibilidad de que varias empresas se presenten a los diferentes contratos.

  Si eso es así claro que las acusaciones son muy duras y más que tendrían que ser!!!

  También dice "La interventora por escriure el que vulgui"

  La Sra. Interventora no escribe lo que quiere, escribe con pruebas, lo que se ha encontrado y lo ha venido denunciando durante más de un año, sin que el alcalde haya hecho nada, nada en absoluto. Al contrario ha seguido haciendo lo que le ha venido en gana.

  Adjudicaciones a la misma empresa durante más de 3 años encadenadas sin ningún control, es correcto según este energúmeno? Eso es un error ó más bien es un fraude continuado?

  Luego dice que se han suspendido los pagos. Pues precisamente porque la Sra. Interventora ha suspendido los pagos a algunos proveedores que presentan irregularidades, este alcalde impresentable se ha cargado a la Sra. Interventora.

  Ahora resulta que nos quiere vender la película al revés.

  Se ha pensado que somos tontos.

  Que ya somos adultos sr. alcalde, no nos quiera confundir que parece ser su sistema preferido, el de la cconfusión.

 5. tere
  21/03/2011 at 21:27

  l’alcalde rebutja…!!!!
  si que li costa a l’alcalde adonar-se’n , els reflexos estan tocadets en!!!!!
  FA 3 ANYS QUE EL TEMA DEL CLAM CONSULTING…!!!! és un tema escandalós!!!!

  ARA QUE SURT A LA LLUM PÚBLICA!!!
  no intenti dir que els treballadors han fet bé la feina, si és vosté el que posa al cap d’avant als treballadors que vol que facin la feina bruta…..!!! son els independents als que no ESCOLTA. Als que intenta ofegar amb ordres impossibles de complir, acosar, ofegar, asediar, pressionar. ha muntat una xarxa de de fa uns anys i no hi contava que sortís una funcionària habilitada nacional que optés per la plaça vuida desde fa 20 anys…i clar el molesta haver de retre comptes.
  Qué pensava que el tema del Clam que aniria com altres temes que amb el tems es fonen,
  T’has passat de frenada!!!!
  Per cert aquest Clam Consulting, quina feina fa. Només faltaria que ens diguéssiu que no sabeu per què es contracta.

 6. Accountability's
  21/03/2011 at 21:29

  MANIFEST A FAVOR DE LA SRA. INTERVENTORA MUNICIPAL, DE LA LEGALITAT, LA TRANSPARÈNCIA L’EFICÀCIA I L’EFICIÈNCIA DE LA GESTIÓ PÚBLICA.

  Com a funcionari de l’Ajuntament de Molins de Rei, he quedat desagradablement sorprès al tenir coneixement de la Resolució d’Alcaldia número 586 de data 15.03.2011, signada per l’Alcalde Ivan Arcas i com a secretària accidental per la Cap de Negociat de l’Oficina Administrativa de Sostenibilitat i Territori.

  Aquesta resolució constitueix un autèntic buidatge de les funcions reservades per llei a Intervenció , i es basa en pressupostos fàctics falsos, tendenciosos, incorrectes i manipulats, que en cap cas poden justificar l’eliminació de les atribucions legals a la Sra. Interventora municipal.

  Sorprèn a aquesta part que la finalitat de l’Alcalde hagi estat buidar de contingut la tasca professional de la Sra. Interventora, a dos mesos vista de les eleccions municipals del proper 22 de maig, repartint la seva responsabilitat i tasca professional a d’altres funcionaris “afins a l’equip de govern”. Si realment el que pretenia l’Alcalde era tramitar el més ràpid possible un determinat nombre de factures pendents de pagaments, hauria estat més encertat reforçar el servei, incrementant el personal operatiu i dotant al departament de més medis tècnic materials tal com tots sabem que venia reclamant des de fa molt de temps per part de la Sra. Interventora, més que eliminar, menysprear i fins i tot assetjar professionalment a la funcionària del cos nacional encarregada de supervisar la correcta legalitat de la gestió econòmica de l’Ajuntament de Molins de Rei.

  Molts de nosaltres hem estat testimonis conforme diàriament, abans de les nou del matí, la Sra. Interventora ja estava en el seu lloc de treball, menjant bastonets, i que molts dies a les vuit del vespre la llum del seu despatx encara estava encesa i ella davant l’ordinador, complint amb la seva tasca professional, per tant manca de dedicació no se li podrà retreure en cap cas.

  També sorprèn i sobre tot desconcerta que la funcionària que signa com a secretària accidental la resolució sigui la responsable administrativa de les contractacions de CLAM CONSULTING denunciades per la Sra. Interventora

  A títol no exhaustiu, i en el que respecta a la Resolució 586, podem citar les següents irregularitats de caràcter tècnic legal, que invalidan l’eficàcia de la resolució:

  1.- Es nomena de facto un gerent, amb la forma fraudulenta d’assignar-li funcions, quan es competència del Ple nomenar el personal directiu i el lloc de treball no està dotat pressupostàriament, i sense que la Sra. Interventora hagi tingut possibilitats de fiscalitzar-ho prèviament. El gerent nomenat era un càrrec de confiança a la Generalitat, concretament Director de Serveis del Departament d’Interior, que en perdre el seu lloc de treball l’Alcalde de Molins i per una qüestió de quota de partit i afinitat política l’ha incorporat com a càrrec de confiança a l’Ajuntament de Molins de Rei.

  2.- Es nomena un responsable de comptabilitat quan és un lloc que no existeix ni està previst a la relació de llocs de treball aprovada pel Ple de l’Ajuntament.

  3.- Es nomena com a tresorer a un funcionari que es el Cap del Servei d’Atenció Ciutadana, de formació universitària aliena a la de tresorer, i que no compleix el requisits de funcionari qualificat que exigeix la normativa reguladora d’aquests llocs de treball.

  4.- La Intervenció queda buidada total i absolutament de contingut personal, i a la titular de la intervenció se li exigeix que es posi una BENA DAVANT DELS ULLS i que CALLI i SIGNI TOTS ELS DOCUMENTS I TALONS QUE LI SIGUIN PRESENTATS.

  5.- Se li ordena lliurar els expedients d’Intervenció pel dia 18.03.2011 en una mena d’ordre, entrada i registre del despatx com si fos una operació d’incautació i efectivament el dia 18.03.11 (tot i que la Sra. Interventora no ha rebut la notificació) i desprès que l’Alcalde li llegeixi a la Secretària amb la presència de testimonis una ordre d’inventariar i aixecar acta, i que la Secretària municipal marxi sense complir-la, entre les 15.00 H i les 20:00 h el nou gerent, amb el recolzament del seu equip de fidels col•laboradors, seguint instruccions de l’Alcalde, van procedir a iniciar el buidatge del despatx de la Sra. Interventora.

  6.- Finalment, respecte a la Resolució 586, sense comentar la motivació que és amb tota probabilitat difamatòria, alarmista i falsa, doncs mai no hi ha hagut 10 persones a Intervenció, en els millors moments hi ha hagut quatre com a màxim, i ni molt menys hi havia aquestes 2000 factures a Intervenció ni per suposat 4.000.000 € a la Tresoreria, la qual cosa és fàcilment comprovable, podríem afegir que: LA RESOLUCIÓ ÉS A TOTHES LLUMS NUL•LA DE PLE DRET, de contingut impossible, que vulnera la normativa d’hisendes locals, dictada per òrgan manifestament incompetent, sense respectar cap tipus de procediment, i el que és més greu POT SER CONSTITUTIVA D’INFRACCIÓ PENAL, perquè la persecució laboral de treballadors avui en dia ja és un delicte al vigent Codi Penal.

  La Resolució 586 va ser comunicada en reunió pública al personal i llegida pel nou gerent, essent aquest un mecanisme singular que presumiblement tenia la finalitat de crear una ambient propici al trencament anímic de la Sra. Interventora amb la finalitat que abandoni la seva plaça en propietat a Molins de Rei.

  Considero que es tracta d’un atemptat contra la seva dignitat, honestedat i contra la seva imatge pública, agreujat amb el fet insòlit que per primera vegada a la vida i des de l’Alcaldia s’ha enviat per correu intern, a tot els personal administratiu (funcionaris, laborals i eventuals) de l’Ajuntament una copia de la Resolució. Queda clar que el que es pretén, entre d’altres objectius, es ridiculitzar-la davant tothom i que serveixi com a exemple del que et pot arribar a passar si no compleixes estrictament el que et diu l’Alcalde actual. (si això li han fet a tota una Interventora, imaginat el que em podem arribar a fer a mi ?)

  Mitjançant aquest escrit mostro la meva més sincera solidaritat amb la Sra. Interventora de Molins de Rei, i sol•licito a tots els partits amb representació a Molins de Rei l’estricte compliment de la legalitat, la transparència, l’eficàcia i l’eficiència de la gestió pública, i que investiguin la veritable motivació que ha portat a l’Alcalde a emetre la Resolució 586 i esbrinar el que es vol amagar mitjançant l’eliminació professional de la funcionària del cos nacional que actua com a garant de la legalitat vigent en matèria econòmica.

  Tots estem amb la Sra. Interventora

  Accountability’s

  • Funcionari
   22/03/2011 at 19:17

   Gràcìes accountability's.

   M'adhereixo al teu ESPECTACULAR manifest.

   Subscric tot el que dius, en sóc testimoni.

   Solidaritat amb la senyora INTERVENTORA.

   Com es pot arribar a degradar una institució tan important com es l'alcaldia de Molins de Rei.

   QUINA PENA QUE TINC !!!!!

   ESPERO QUE AQUEST MAL SON PASSI.

   Interventora aquests moments deus ser molt difícils per a tu! RECUPERA'T i siusplau!!!! TORNAAAAA!!!

   • JOANA
    22/03/2011 at 19:23

    Siiiii, l'enhorabona !!!!

    Al llegir aquest MANIFEST, m'he fet una idea de le coses que dieu!

    Amb totes les coses que he anat llegint ES BRUTAL!!!!

    Ànims a tots els que treballeu a l'Ajuntament, entenc que ha de ser molt difícil treballar en un ambient on els "ganivets" estan preparats.

    Imagino que si et veuen parlar amb segons qui, penseu::: "estàs pringat" mare meva!!!! recorda èpoques que m'explicàven els meus avis….!!!

    I son els de ICV Esquèrra i Ciu!!!! INCREIBLE!!!!!

    Ja va passar a Alemanya no els nazis eren demòcrates oi????

 7. joana
  21/03/2011 at 23:17

  Aquest alcalde i el seu equip han entrat en una espiral que acabarà molt malament.

  No han volgut rectificar. Han estat aconsellats, informats, advertits i no han volgut redreçar.

  La prepotència els ha apartat de la realitat. El poder els ha engolit. Els hi passa a alguns polítics, només hem de veure en alguns països propers o llunys, també en tenim mostres en la história.

  Ara en tenim una bona mostra a l'ajuntament.

  Divendres mateix en reunió pública el soci de govern Victor Puntas diu: ens hem carregat a la Interventora i ara anem per la Secretària.

  l'alcalde ARCAS diu " algún error" i en la Resolució de només fa 4 dies diu per escrit i reconneix que en l'ajuntment hi ha un "múltiple incompliment de la legalitat vigent" l'ALCALDE SIGNA AQUESTA AFIRMACIÓ!!!!

  esquizofrènia?, bogeria?. Crec que s'hauria de INHABILITAR! és un perill tenir al cap d'avant d'una institució a una persona que manifesta de manera tan clara símtomes d'enfermetat.

 8. Funcionari
  22/03/2011 at 19:10

  Sóc treballador de l'ajuntament.

  Si a la Interventora li han fet això què faran a la resta????

  és la política del terror!

  I HO van escenificar el passat dijous en la lectura de la resolució, tan ben fonamentada (ironia) de l'acalde, només mancava el redoble de tambores en la sala de Plens, una sala institucional on el debat democràtic té lloc cada mes (ironia)

  Aquella sala la recordarem com el lloc on es van repartir les despulles de la indignitat a una funcionària que defensa la Llei i l'Odre en front dels interessos particulars per afavorir amics i familiars = CORRUPCIÓ!

  Els treballadors aguantarem, tenim una pell forta, encara que molts de nosaltres caiem malalts, però estimem la funció pública i ens refarem, ara estem colpits per la INJUSTÍCIA, alguns estan encoratjats i planten cara, ha estat un rebulsiu! altres estan ensorrats i el desànim els envaeix, però fem pinya.

  Per tot això els treballadors som presoners d'un govern que està actuant al marge de la llei, quant l'administració ha de ser el que garanteixi l'ordre constitucional.

  Per sort vosaltres els ciutadans de Molins de Rei podeu posar fi a aquesta bogeria.

  FEU-HO, PER DIGNITAT!

 9. Teresa
  23/03/2011 at 1:25

  Tal como nos dice el Maymo , el alcalde e incluso el mismísimo Puntas, en ningún momento han negado que no a la corrupción, pero, ciertamente , es muy grave que durante 3 anys la empresa trabajase para el ajuntament aún con todas las irregularitats que ya habíoa.
  Juan, los chistes, Muy buenos on 21/03/2011 at 16:47
  Creo que es malo que los funcionarillos del ayuntamiento de Molins de Rei, intervengan en este debate , como tal, ya que es uno de los ayuntamientos dónde el indice de bajas es el más alto y la productividad de las más bajas de todo el Baix Llobregat
  Parece que todo el asunto de la interventora se debe a un “enfrentamiento” personal entre el Sr. Arcas y la interventora . Enfrentamiento personal, que en caso de ser cierto , inhabilita automáticamente al sujeto que aspira a la reelección, ya que queda demostrado que está incapacitado para solucionar los problemas publicos con diplomacia y rapidez.
  Los culpables del fraude, lo son también las mismas empresas que trabajan para los ayuntamientos, ellas están
  perfectamente confabuladas, hoy para mi en Molins, mañana para ti en Cornellá, etc. ¿ Se ha quejado alguna de esas empresa que se dedican como Glamp a asesoramiento jurídico? Estamos de acuerdo en que la Sra. interventora no escribe lo que quiere, escribe con pruebas, del panorama de las cuentas que se ha encontrado.
  Estoy de acuerdo con Joana , de que este alcalde i su equipo de gobierno, han entrado en una espiral que puede acabar muy mal. ; No han querido rectificar, aún estando bien estat aconsejados, informados, advertidos i no han querido rectificar. La prepotència constante durante su reinado los ha apartado de la realidad . El poder se los ha tragado. Es lastimoso que el socio de gobierno Victor Puntas se ha atrevido en declarar que “ens hem carregat a la interventora i ara anem per la secretària” , eso también le inhabilita para futuro alcalde, por bocazas.
  . .

  Agradezco a Accountability que nos clarifique la Resolución 586, podem citar les següents irregularitats de caràcter tècnic legal, que invalidan l’eficàcia de la resolució:
  1.- El nombramiento de facto un Gerente del Ayuntamiento, si aprobación del Pleno. Y que el gerente nombrado sea el exDirector de Serveis del Departament d’Interior, que estaba en el paro y amiguete del l’Alcalde de Molins
  2.- El nombramiento de un Responsable de Contabilidad , si ser aprobada en el Pleno
  3.- El nombramiento como Tesorero a un simple funcionario que era el ex Cap del Servei d’Atenció Ciutadana, que no sabe que es eso de tesorería.
  4.- La anulación total de intervención.

  • Accountability
   23/03/2011 at 21:45

   HIMNE 586 2011

   (Llegir a ritme de l’himne del Barça)

   No tot l’ajuntament
   es un CLAM
   som la gent honesta
   Tan se val d’on venim
   Si del sud o del nord
   ara estem d’acord
   estem d’acord
   una companya ens agermana.
   funcionaris al vent
   un crit valent
   tenim un nom
   el sap tothom

   Interventora!, Interventora!, Interventooora!!!!

   Funcionaris
   Seguidors
   tots unit fem força
   son molts d’anys plens d’afanys
   son molts els gols que ens han colat
   i s’ha demostrat
   s’ha demostrat
   que mai ningú no ens podrà tòrcer
   Funcionaris al vent
   un crit valent
   tenim un nom
   el sap tothom

   Interventora!, Interventora!, Interventooora!!!!

 10. Teresa
  24/03/2011 at 0:27

  Los culpables del fraude, lo son también las própias empresas que trabajan para los ayuntamientos, Ellas están perfectamente organizadas y confabuladas, y tienen acuerdos, hoy para mi en Molins de Rei y no bajes la puja, mañana para ti en Cornellá y yo no pujo. ¿ Se ha quejado en los medios de comunicación alguna de esas empresas, marca Moix, Ruiz, GF2 , arquitetura Rodriguez ? , muchos de ellos en el Gremio de constructores , ¿ A que viene tanto intereés de Arcas en pagarles lo antes posible, argumentando de que se trata de empresas locales? ,¿Son todas locales?, ¿ Se han fijado ua todas las lamobordas de las nuevas calles con cemento(?) tal como dicen sus socios de CIU? ¿ Se ha quejado de trato de favores, alguna de esas empresa que se dedican como Glamp a asesoramientos jurídicos?, ¿ la decisión de “choque” del Arcas, la ha tomado sin asesoría jurídica o ha contratado a otra más? , ¿ Lo paga de su bolsillo? , ¿Cuanto nos cuesta tanto lio a los contribuyentes de Molins?
  Estamos de acuerdo en que la Sra. interventora no escribe lo que quiere, escribe con pruebas, el panorama de las cuentas que se ha encontrado en el Ayuntamiento, pero, ¿La interventora es militante del PSOE?

  • Ernest
   24/03/2011 at 12:59

   Teresa,

   Tus comentarios tienen mucho sentido común, y los comparto, pero eso de que la interventora es militantes del PSOE me parece ridículo e infantil.

   Informate de los requisitos para ser interventor, son funcionarios del Estado, son independientes.

   ¿No has leído el informe? ¿Por qué se habla de la interventora y no de los graves hechos? ICV+ERC con el beneplacito de CIU incumplen la ley de contratos, colocan a los suyos, favorecen a determinados contratistas, el interventor hace su trabajo y lo informa, se cargan al interventor, y conclusión el interventor es del PSOE…ABSURDO

   LA VERDAD ES LA QUE ES Y YO COMO CIUDADANO SIENTO VERGÜENZA

   • JOANA
    24/03/2011 at 19:20

    Crec que aniria bé fer una mica de pedagogía en aquest sentit.

    L'administraticó pública està subjecte a la Llei i al Dret. Tè dues figures màximes on recauen responsabilitats molt importants I HAN DE RETRE COMPTES.

    Tota l'actuació d'aquestes figures està reglada, son: la Intervenció municipal i la Secretaria.

    Llocs que els ocupen funcionaris d'habilitació nacional: INDEPENDENTS, que ofereixen a l'administració on treballen la màxima GARANTIA en els actes que es fan a l'administració i que aquests son conforme a la Llei i a l'Odre Normatiu.

    Perquè es veuen doncs aquests càrrecs com ENEMICS, quant haurien de ser els màxims aliats d'un equip de govern?

    A Molins els polítics actuals no volen SUBJECTAR-SE han estat mases anys sense professionals habilitats nacionals i en arribar habilitats a ocupar els càrrecs que la llei OBLIGA siguin ocupats per funcionaris habilitats estatals han tractat en primer moment que siguin llocs poc retribuits per tal que no siguin atractius i ningú demani venir a Molins per això han passat mols anys que a Molins no hem tingut aquestes figures i els llocs els han ocupat funcionaris accidentals (funcionaris de la casa que no tenen la profunda preparació que tenen els que han passat per unes oposicions duríssimes estatals i que no superen molts aspirants…)ara que estan ocupats que fa l'euip de govern actual: OFEGA, nega mitjans, presiona, difama, escampa "bulos", menysprea, fins i tot quant parla d'aquests càrrecs ho fa amb "sorna" ridiculitza amb mots…..tot el que calgui per aconseguir un objectiu…..que SE'N VAGIN.

    I qui perd en tot això?

    LA FUNCIÓ PÚBLICA, L'ESTAT DE DRET EN DEFINITIVA ELS CIUTADANS!

 11. LLANERO SOLITARIO
  24/03/2011 at 1:49

  ¿HABRAN EMPEZADO A PAGAR EN EL AYUNTAMIENTO?

  MAÑANA HARÁ 7 DIAS DE LA RESOLUCIÓN ESA……NO? QUE LLEVARAN PAGADO 1 MILLONCETE DE EUROS….¿?

  Y A QUIÉN HABRÁN EMPEZADO A PAGAR?

  !!!SEGURO QUE POR ANTIGÜEDAD!!

 12. Juan
  24/03/2011 at 19:01

  SI, SI, REBUTJA, PERO CIU LLEVA A ANTIFRAUDE EL CASO Y SE DESMARCA DE INICIATIVA.

  MARRO, MARRO, MARRO…

  NO, SI AL FINAL LA INTERVENTORA TENÍA RAZÓN

  • JOANA
   24/03/2011 at 17:23

   disculpa…..que se desmarca….!!!! es que dimite del gobierno???

 13. JOANA
  24/03/2011 at 19:29

  Té gràcia la pregunta de la Teresa es que la sra. Interventora es del PSC…

  A un metje quant fa la seva feina et preguntes si es d'una opció política concreta?

  La Interventora com qualsevol ciutadà que és un professional que treballa o és un bon professional o no. Independentment de què vota o de quina religió sigui o si es vegetarià o home o dona. o no?

  Disculpa Teresa però la teva pregunta és absurda. O a la teva feina si la fas de una manera o una altra et pregunten la preferència política?

  Es que la pregunta denota una distorsió al meu entendre. de bon rotllo!

  I si la Interventora es de ICV??? no entra en els teus càlculs??

  perquè no?

  Si som del Barça no podem ser objectius?

 14. El Hombre de Negro
  25/03/2011 at 15:24

  PODEMOS LEER UN COMUNICADO DE HOY DONDE CiU SE DEFINE A FAVOR DE LOS FUNCIONARIOS I DE LA LEGALIDAD

  http://joanramoncasals.blogspot.com/

  • JOANA
   31/03/2011 at 19:14

   si ayer estávan mudos en el PLENO!!!! qué vergüenza! CASALS I MARTI !!!!

 15. EL HOMBRE DE NEGRO
  26/03/2011 at 0:07

  MOLINS DE REI, QUALITAT DE VIDA?

  MOULIN ROUGE, MEDIOCRITAT I EMMERDATS FINS AL “PAL DE PALLER”

  MEMÒRIA DEL DESGAVELL MUNICIPAL 2007-2011

  Moulin Rouge, una aposta vulgar per la mediocritat.

  Una de les estratègies que sempre hem utilitzat des de que estem a la Casa Gran amb els ciutadans i ciutadanes de la vila és maquillar els comptes municipals abans d’acabar la legislatura. És per això que, a pocs dies d’exhaurir l’actual mandat, si és que arribem, i amb la intenció que ens voteu com si fóssiu autòmats, us fem arribar el present conte de ciència ficció “MEMÒRIA DEL QUE ALS CIUTADANS I CIUTADANES DE MOULIN ROUGE ELS HI AGRADARIA -HAVER VIST- I QUE MAI PODRÁ SER POSSIBLE DEGUT A LA NOSTRA INCOMPETÈNCIA I INEPTITUD 2007-2011”. Gràcies a un treball constant i intens del nostre equip de tècnics virtuals, hem dissenyat pràcticament tots els compromisos recollits en el Pla d’Inactivitat Municipal. Una feina feta des de la ceguesa, incapacitat, incompetència, ineptitud, i inutilitat, la connivència i el mutisme, i pensant sempre en el nostre interès personal i en enfotren’s del poble.

  Han estat uns anys marcats per una caòtica situació organitzativa d’àmbit local, per això, la prioritat de l’equip de l’alcalde ha estat amagar als molinencs i molinenques la informació que els hi podria afectar electoralment parlant. Aquesta insensibilitat és la que ens ha permès apostar per augmentar, millorar i consolidar més quotes d’insatisfacció i tensió per als nostres funcionaris i laborals i ho hem fet dotant-nos d’equipaments i mitjans repressius de última generació. El nou Centre de Reunions Repressives al barri de la Gallina, la potenciació dels serveis d’assetjament laboral domiciliària, els nous .centres d’aïllament per a treballadores municipals, la rehabilitació dels calabossos en els baixos de l’edifici central dotats d’aixeta amb goteró, o el pati de càstig col•lectiu en són alguns exemples. Però també mirant cap al futur, i pensant solament en els nostres interessos individuals, quedaran com a llegat les dues noves presons condicionades amb les últimes tecnologies digitals, mobiliari ergonòmic, sala de cinema, solàrium i sauna, sala col•lectiva per vis a vis, parking de vehicles per sortides puntuals, vistes panoràmiques als aiguamolls, les ampliacions de dues piscines annexes a la presó, la creació de la nova escola per polítics i tècnics mangants al barri de la Llargavista o la compra dels terrenys per la futura residència d’exregidors aturats. Aquesta inversió en el nostre propi futur ja s’ha vist recompensada amb l’excel•lència demostrada pel sistema fraudulent dut a terme en la gestió de contractacions municipals, que se situa molt per damunt de la mitjana catalana, espanyola i europea.

  Els èxits de la nostra gestió són molts i variats: fomentem les obres públiques potenciant que els carrers s’hagin d’obrir reiteradament, inaugurem l’ascensor de la biblioteca abans que funcioni, l’índex local d’absentisme laboral per la pressió laboral a que es veuen sotmesos els funcionaris supera la mitjana europea, l’índex de dissidència de membres de l’equip i dels socis de govern supera les millors previsions possibles, augmenta dia a dia la dimissió de regidors, la pròpia oposició fa propaganda gratuïta de la gestió de l’equip de govern (Tot va com les rodes de la meva bici), hi ha una revista local amb el títol “VIU i FLIPA A MOLINS” –entretinguda a tope-. La Casa de la Vila és una replica de 13 RUE DEL PERCEBE, fins i tot, hem arribar a fer heroïna a la pròpia interventora municipal. En resum, aquest poble és la hòstia. Hauríem d’augmentar l’IBI ja que hem tornat a ser pubilla del Baix Llobregat

  Una part de les inversions d’aquest mandat s’ha destinat a millorar els despatxos de determinats regidors i directors de servei, perquè l’espai de la Casa Gran ha d’esdevenir un veritable espai de trobada i connivència entre gent de la mateixa inclinació fraudulenta. Així s’ha reflectit en la inactivitat als carrers Majoret, Pintor Fortunato, Josep Fotre-la-hi o a la plaça del Molinet Trapella entre d’altres, i a més s’han repetit la manca d’actuació a tots els barris per garantir la mateixa inactivitat interterritorial. En aquest sentit, un dels contractes més emblemàtiques, tenint en compte el procés d’exclusió a la participació social ha estat el signat amb CLAM MONTSITO SL.

  Con ja és habitual a Moulin Rouge, tot s’ha fet amb reserva i silenci com a eix transversal, que durant aquest mandat s’ha potenciat en la gestió de personal, contractes, subministrament de proveïdors, aconseguint un gran estalvi econòmic en nòmines de funcionaris, aigua, lots de Nadal, entre d’altres.

  Finalment, hem de recordar que a Moulin Rouge i per primera vegada a la vida, hem marejat la perdiu durant més de quatre anys i fins a extrems que ni els propis tècnics de la Diputació podrien haver ni somiat en un deute legal i històric com és signar un acord de treball amb els funcionaris i laborals, un repte que ens permetrà continuar així durant molt mes de temps, reforçar-nos amb l’esperit dels valors autoritaris i del individualisme, que han fet de la nostra gestió la seva característica essencial.

  El que trobareu en aquestes pàgines (“MEMÒRIA DEL QUE ALS CIUTADANS I CIUTADANES DE MOULIN ROUGE ELS HI AGRADARIA -HAVER VIST- I QUE MAI PODRÁ SER POSSIBLE 2007-2011”) s’ha fet gràcies a la nostra inactivitat , de les persones que han viscut del conte des de la irresponsabilitat i la mediocritat, d’aconseguir l’abstenció dels ciutadans i de les entitats i associacions moulinrougenes, als quals hem obstaculitzat amb èxit amb la finalitat que la nostra vila hagi fet un pas enrere per millorar la seva qualitat i de la qual els vilatans i vilatanes us podreu sentir francament defraudats.

  L’alcalde fins al 22 de maig

  Copyraaaachísssss

  EL HOMBRE DE NEGRO

  • Teresa
   26/03/2011 at 20:36

   hombre de negro, Muy bueno

 16. Teresa
  29/03/2011 at 14:50

  Creo que es malo que los funcionarillos del ayuntamiento de Molins de Rei, intervengan en estos debate, a cara descubierta y dando información confidencial del Ayuntamiento, esto demusetra que no van estresados y que no tienen mucho trabajo, máxime cuando es uno de los ayuntamientos dónde el indice de bajas es el más alto y la productividad es de las más bajas de todo el Baix Llobregat
  Repito de nuevo , que los culpables del fraude, lo son también las mismas empresas que trabajan para los ayuntamientos, ellas están
  perfectamente confabuladas, hoy para mi en Molins y no pujes, mañana para ti en Cornellá y no pujaré , etc. ¿ Se ha quejado alguna de esas empresas?
  Queda demostrado que el Sr. Arcas está incapacitado para solucionar los problemas publicos con diplomacia y con rapidez, metiéndonos siempre en embrollos que luego los seguimos pagando entre todos. También queda inhabilitado automáticamente para el cargo su socio de gobierno(la foto en el PAM lo certifica graficamente) Sr. Puntas, sujeto al escandolo familira del cuñado se la suegra del hermano del primo, del quimico Sr. Motserrat, y cuando declara que “ens hem carregat a la interventora i ara anem per la secretària” y que en radio molins (RMR) el dái 29 mañana(ver hemeroteca) insultaba de “infercto” al Sr. Alex Maymo de la CUP. No , no , no son modales,…

  • JOANA
   31/03/2011 at 19:13

   Teresa,

   Vaya cacao mental que llevas encima chica!!!!

   Al final hablas de modales y ¿cómo empiezas tu el comentario?

   ¿Qué sabes tú de cofindencialidad?, ¿realmente sabes lo qué es ? por eso me permito decirte que tienes un cacao importante sin embargo, te permites sentenciar..!!!

   Veo por lo que dices que no tienes ni idea de la función pública, ni de cómo se entiende en derecho administrativo la cofidencialidad, hasta te permites opinar de las bajas médicas, bajas que extienden unos profesionales médicos…. en fin, paso de seguir…!!!

   Relájate!

   • Teresa
    31/03/2011 at 19:50

    Con la Iglesia hemos topado!!! , Verdaderamente un oficio sin vocación y estrega al servicio de la ciudadania, amparándo sólo su trabajo con justificacines en derechos de las leyes de los funcionarios de España, debe ser muy estresante, y aburrido.

    Mal el que se hace funcionario sin vocación, solo para ganar dinero y derechos, que los de la privada no tienen. y menos que se queje en epoca de crisis económica.

    Si no tienen vocación de servicio les recomiendo que lo dejen, y en beneficio a la ciudadanía, si puede ser a tiempo , mejor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *