La interventora veu indicis de prevaricació i tràfic d’influències a l’Ajuntament

La interventora de l’Ajuntament ha enviat a la Fiscalia Anticorrupció i a l’Oficina Antifrau un informe on apareixen indicis de prevaricació i/o tràfic d’influències en la contractació d’un servei d’assessoria mediambiental a l’empresa Clam Consulting.

Ja no és només cosa de l’oposició. L’informe realitzat per la interventora de l’Ajuntament de Molins de Rei, que la CUP ha fet públic a la seva web, ha tret a la llum les vergonyes de l’equip de govern municipal. L’informe que ja s’ha enviat a la Fiscalia Anticorrupció i l’Oficina Antifrau de Catalunya conclou que “en la contractació de CLAM CONSULTING SLP per part de l’Ajuntament de Molins de Rei apareixen indicis racionals de criminalitat que podrien subsumir-se en els tipus penals de prevariació i/o tràfic d’influències previstos als articles 404 i 428 del vigent Codi Penal”.

Des del 2007, l’empresa Clam Consulting ha encadenat contractes menors en diferents períodes, molts d’ells adjudicats després d’oferir el servei, com va passar al juny del 2008, quan es va adjudicar un servei que s’estava prestant des de maig i que es va pagar a través de factures mensuals, igual que es va fer entre juny de 2007 i febrer de 2008, quan es va donar “de forma irregular un tractament de contracte menor” al que realment era un servei d’assessorament jurídic i ambiental. Posteriorment es va passar a fer una adjudicació de contracte menor mitjançant un procés negociat sense publicitat i es va augmentar l’import mensual de 4.060 euros a 10.440 €, que mesos després es torna a baixar, sense que es justifiqui un increment o disminució de les prestacions.Ja en aquell cas es va presentar Clam Consulting i dues empreses més que posteriorment es retiraven i deixaven l’adjudicació en mans de l’empresa que des d’avui és cèlebre a Molins de Rei.

En aquests procesos d’adjudicació sense publicitat, l’empresa Clam Consulting guanya el concurs davant altres empreses convidades per l’Ajuntament però que estan directament relacionades amb ella. Tant, que tenen el mateix domicili fiscal i compten amb membres als respectius consells d’administració que estan presents a les tres empreses. Segons l’informe de la interventora, “es confirmen seriosos indicis d’ofertes concertades, i de vulneració un cop més de la normativa de contractes del sector públic”. Segons la llei, l’Ajuntament ha de demanar ofertes a tres empreses que puguin prestar el servei. En el darrer cas van ser Clam Consulting, Josep Maria Vendrell Relat i Green Legal Assistance. Els representants de les tres empreses tenien la mateixa adreça física segons el registre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats, el que sumat a altres evidències, “resulta clarament evidenciada la relació existent entre les empreses a les quals es convida a participar, i en conseqüència es continuen confirmant les sospites de concertació per eludir la lliure concurrència”, en paraules textuals de l’informe de Intervenció. L’empresa beneficiària del procés negociat acaba sent Clam Consulting, com en anteriors ocasions, perquè les altres dues ofertes acaben retirant-se del concurs. L’última adjudicació ha estat la que ocupa l’espai entre març del 2010 i juliol de 2011, amb un preu de 68.000 euros en total, 4.000 € mensuals.

Clam Consulting és una empresa administrada per Josep Maria Prat, cunyat del Director de Serveis de l’Àrea d’Economia i Serveis Generals, Joan Montserrat. Es vulneren així també els principis ètics i de conducta de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, una altra raó que suma l’informe de la interventora per denegar el pagament de les factures de juliol a novembre del 2010 a l’empresa beneficiària i que ascendeixen a 36.344,85 €. Aquest vincle familiar ha portat al Director de Serveis a interessar-se especialment pels pagaments a Clam Consulting, com desvetllen uns correus electrònics enviats als tresorers i que reprodueix la interventora al seu informe.

Abans de que la interventora congelés els darrers pagaments, mentre que els proveïdors del consistori molinenc cobren a 149 dies, els pagaments a Clam Consulting no es demoraven. La interventora acredita que “s’ha produït l’omissió a l’expedient de requisits o tràmits essencials”. Segons les xifres presentades per la interventora, des de 2007 fins a novembre de 2010, Clam Consulting ha cobrat 177.094,45 euros -prop de 30 milions de les antigues pessetes-, i a dia d’avui encara continua presentant factures mensuals de 4.068,97 euros.

Tot i que l’informe d’Intervenció té data de 21 de febrer, ha estat dijous al matí quan s’ha convocat una junta de portaveus urgent i s’ha fet arribar a tots els regidors de l’Ajuntament. A hores d’ara el contracte amb Clam Consulting està suspès fins que es resolguin les discrepàncies desvetllades per la interventora de manera oficial i que la CUP i el PSC ja han denunciat durant els últims mesos. De fet, la CUP ja va apuntar a les irregularitats de Clam Consulting el passat mes de desembre, i el PSC s’ha avançat a la interventora i des del gener hi ha sobre la taula de l’Oficina Antifrau una denuncia en relació amb els comptes de l’Ajuntament.

 • http://bit.ly/fjpBeH pues anoche yo no los vi muy preocupados, en sala Gotica ehhhhhhhhh jejejejejeje vaya banda

 • JOANA

  GREUS IL•LEGALITATS DE L’ALCALDE DE MOLINS DE REI IVAN ARCAS, CONTINUEN. part 1

  Al final del que es tracta es de matar al missatger, que es la interventora municipal de Molins de Rei, una funcionaria independent nomenada per la Generalitat.

  Aquesta denuncia que va més enllà d’una sospita, si algú s’ha llegit l’exhaustiu i rigorós informe de la interventora, li ha suposat a aquesta funcionaria, una persecució personal orquestrada per part de l’Alcalde Ivan Arcas, que li ha obert una causa general de desqualificació pública, apoderant-se del seu despatx i retirant-li el personal auxiliar que comandava; amb aquesta campanya d’assetjament ha aconseguit el seu total aïllament, i ha aconseguit el resultat esperat: enviar-la a casa deixant-la fora de circulació i així fer saltar tot el control econòmic intern de l’Ajuntament.

  Sense control de Intervenció ha nomenat de forma il•legal i sense passar pel Ple de l’Ajuntament (per decret i per alcaldada) un gerent militant d’ICV que formava part de l’equip de Saura en el Departament d’Interior i que va ser cessat amb el canvi en la Generalitat.

  Aquest gerent de partit, militant d’ICV i membre del seu Consell Nacional, ha estat nomenat dimarts passat, encara que no hi havia partida pressupostaria a l’Ajuntament per cap gerent ni per funcions de gerent (la plaça estava vacant feia dos anys i sense dotació econòmica), un nomenament a “lo bruto” eludint el preceptiu control de la intervenció i sense tenir l’Alcalde atribucions per fer-lo.

  El nomenament d’un gerent que es un càrrec directiu, és competència del Ple Municipal (no de l’Alcalde) d’acord amb la Llei Municipal i de Regim Local de Catalunya.

  L’alcalde Ivan Arcas d’ICV no podia portar al Ple el nomenament d’aquest gerent, per que els seus socis de govern ERC i CIU no el votarien, per tant ha fet una mena d’encàrrec de funcions de gerent accidental en FRAU DE LLEI.

  Es en frau de llei per que si realment fos un encàrrec de funcions provisional o accidental, l’alcalde portaria el nomenament al proper Ple (d’aquí uns deu dies aproximadament), però no ho poc fer per que no el votarien.
  La interventora s’ha passat quasi dos anys intentant tuna administració podrida sense mitjans i amb totes les penalitats imaginables.
  Al final descobreix el que tothom sabia, que a una empresa del cunyat, de la cunyada i del sogre del director de serveis se li adjudicaven contractes de forma fraudulenta per valor de més de 200.000 € i quan fa públic tot això, es premia als delinqüents mantenint-los en el càrrec amb tots els honors i a ella se li munta una operació pública de acoso , derribo i desqualificació personal i professional i se li retiren els pocs mitjans que tenia assignats.
  I per aconseguir tot aquest despropòsités es posen d’acord els tres socis del tripartit ICV, ERC I CIU, i munten una vergonyosa funció de circ, que deixa clar que la voluntat és assetjar a la interventora fins que marxi o agafi la baixa.
  AIXÒ ÉS L’AJUNTAMENT DE MOLINS DE REI

  • observer

   Alguien sabe quien es en realidad la interventora. Porque esta información de un periodista que ha hecho su trabajo investigando NO LA PUBLICAN LOS MEDIOS DE MOLINS DE REI???

   La interventora de Molins de Rei que ha denunciat prevaricació a l'Ajuntament ja va causar polèmica a Abrera

   Al seu primer destí la funcionària va bloquejar els pagaments a proveïdors, va denunciar una secretària seva i els comptes es liquidaven amb tres anys de retard

   ACN · ID 604109

   Molins de Rei (ACN).- 'El que està passant a Molins és una rèplica del que va passar a Abrera', diu Maria Jesús Burgos, treballadora d'aquest últim ajuntament. Es refereix a l'actuació de la interventora de Molins de Rei, que ha portat a la fiscalia un contracte del seu consistori amb una empresa dirigida pel cunyat d'un empleat municipal perquè creu que hi pot haver prevaricació. El primer destí de la interventora va ser a Abrera, i allà ja va denunciar Burgos, secretària seva, pel mateix. 'No fa bé la seva feina però la culpa sempre és dels altres', diu l'acusada. Com passa a Molins, a Abrera els pagaments es van bloquejar i els comptes es liquidaven tard quan hi treballava la funcionària, fins a mitjans del 2009.

   La funcionària, Gemma Vigatà, va estrenar la seva carrera el 2004 a Abrera, després d'haver guanyat les oposicions. Hi va treballar fins a mitjans del 2009, quan se li va concedir el trasllat que havia demanat i va marxar al consistori de Molins.

   En aquests anys, va denunciar en diverses ocasions la seva auxiliar administrativa, Maria Jesús Burgos, que és membre del sindicat CSIF i presideix la junta de personal de l'Ajuntament abrerenc. 'Quan va arribar, va resultar que ningú dels que portaven 20 anys fent la feina la sabia fer', denuncia Burgos, que assegura que va patir mobbing per part de la interventora i de l'exsecretari municipal, parella de la funcionària.

   Arrel d'això, Burgos va agafar la baixa el febrer del 2006, recorda. I poc després va rebre la primera denúncia per prevaricació i malversació, que està pendent de resoldre's, assegura. Va estar de baixa fins el setembre del 2007, narra. Quan va tornar va rebre l'altra denúncia per calúmnies i injúries, diu.

   L'empleada considera que aquestes acusacions eren una forma de traslladar la responsabilitat pels problemes de la comptabilitat municipal a altres persones. 'Tots els problemes sempre eren de la resta de personal', es queixa Burgos, 'ningú servia per fer la feina segons la interventora', afegeix.

   Proveïdors emprenyats

   I recorda que molts proveïdors de l'Ajuntament trucaven per queixar-se de què cobraven les factures, que han de passar la supervisió de la intervenció, amb molt d'endarreriment. 'Calia demanar informació sobre l'estat dels pagaments per correu electrònic, però aquests no es responien mai', narra Burgos, que assegura que 'va haver molta gent que va deixar de treballar amb l'Ajuntament aquella època; dels proveïdors del poble, pràcticament tots'.

   Un dels queixosos és Álex Morante, que va subministrar els llibres de text a les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes del municipi. Va trigar uns set mesos en cobrar uns 100.000 euros, i ho va fer després d'amenaçar que aniria als jutjats si no rebia els seus diners. 'La Gemma Vigatà i el que era secretari de l'Ajuntament d'Abrera no són de fiar, i no saben fer la seva feina', assegura Morante.

   Comptes entregats amb anys de retard

   A banda de les factures, a la intervenció també es bloquejava la liquidació dels comptes municipals. Segons les dades de la Sindicatura de Comptes, els del 2003 es van presentar el novembre del 2004. Els del 2004, el desembre del 2005 i els del 2006, el desembre de l'any següent. Els del 2006, però, ja no van anar tan bé: es van haver de presentar tres cops, l'últim d'ells el juny del 2009, justament quan Vigatà marxava cap a Molins. El compte del 2007 no va arribar fins el febrer del 2009, i el del 2008 fins el novembre del 2010.

   Queixes de l'oposició

   'Aquesta situació ha canviat totalment des de que aquesta senyora no hi és', explica Isabel Ruiz Bautista, regidora del PP a l'oposició municipal. De fet, el setembre del 2008, davant dels endarreriments, va requerir explicacions a Vigatà en un ple. Assegura que la funcionària es va excusar dient que els terminis marcats per llei per presentar els comptes, i que Abrera i molts altres municipis incomplien o incompleixen, eren 'orientatius'. El Síndic de Comptes ha lamentat en diverses ocasions la tardança dels municipis en presentar aquestes liquidacions i ha advertit que les ciutats que no els presentin a temps poden perdre les subvencions de la Generalitat.

   Ara, a Molins l'oposició local també ha criticat ja l'endarreriment en la liquidació dels comptes municipals d'exercicis anteriors.

   2.000 factures sense pagar per valor de quatre milions d'euros

   I pel que fa a l'impagament de factures, fonts municipals molinenques asseguren que 'hi ha un tap a intervenció'. De fet, aquest dijous mateix l'Ajuntament ha iniciat un 'pla de xoc' per pagar els seus proveïdors. En declaracions a l'ACN, l'alcalde, Iván Arcas (ICV) va assegurar que hi ha pendents unes 2.000 factures del 2010 amb un valor total d'uns quatre milions d'euros. Els diners per pagar-les hi són, va assegurar, però la intervenció les bloqueja. Ara, segons aquest pla de xoc, el consistori pagarà totes aquelles que no requereixin la supervisió prèvia de la intervenció municipal.

   • Redacció

    Observer,

    Aquesta informació procedent de l’ACN està a l’accés dels mitjans de comunicació que tenen contractada aquesta agència de notícies.

    Viu Molins de Rei, com a mitjà de comunicació, no compta amb els serveis de l’ACN, i, per tant, no seria legal publicar aquesta informació.

    Si vostè ho fa, en cap cas, Viu Molins de Rei és fa responsable del seu comentari.

    Gràcies per comentar.

    • joana

     si si que sabem qui en la Interventora, hem vist els seus informes i els que treballen amb ella ho certifiquen.

     El tema que estem tractant és el Reparament a una contractació il·legal i amb moltes implicacions.

     Crec que ha tocat un punt petitó…al veure la visceralitat de les respostes que ha tingut els del govern municipal, testosterona pura i modos estalinistes.

     La Fiscalia resoldrà.

     No cal que busqueu i manipuleu…!!!! és el vostre estil US CONNEIXEM!!!

     • Juan

      Maria Jose Burgos? Aquesta funcionaria no va estar implicada en la desaparició de diners de l'Ajuntament d'Abrera? Em sona haver llegit alguna cosa al respecte. No és la funcionaria que enviava anònims? Maria Jose Burgos, crec que no ets objectiva, crec que vas estar implicada en un assumpte tèrbol, crec que et varen expedientar. Vaja, ho vaig a investigar.

      En el que respecta a la Interventora de Molins, aquí estem molt contents amb la tasca que ha desenvolupat fins al dia d'avui. Ha estat la Wikiliks de Molins.

      Interventora, molt bé, a diferencia del que diu la Maria Jose, NOSALTRES SÍ QUE ESTEM AMB TU.

      Maria Jose, ES NOTA QUE TENS FEBRE DE REVENJA, PERÒ A MOLINS NO TENS RES A FER

 • JOANA

  MANIPULACIÓN INFORMATIVA:

  L’Ajuntament de Molins de Rei aplica un pla de xoc per reduir el temps de pagament de les factures
  L’alcalde de Molins de Rei, Ivan Arcas, d’acord amb els socis de govern, ha signat una resolució d’alcaldia amb la voluntat de fer més efectiu el sistema de pagament de les factures pendents d’abonar

  En aquests moments, la mitjana de pagament de les factures als proveïdors supera els 140 dies, una situació que no hauria de produir-se si es té en compte que no hi ha cap problema de liquiditat a la tresoreria municipal. Per aquest motiu s’ha optat per aplicar una sèrie de mesures que permetin accelerar el pagament, sobretot les provocades per l’actual inacció de la intervenció municipal.

  Aquestes iniciatives passen per un canvi en el model organitzatiu intern de les àrees de comptabilitat general. Aquestes modificacions compleixen escrupolosament la legislació vigent i han de servir per accelerar el pagament als proveïdors i proveïdores, i especialment a les prestacions socials que aquest Ajuntament té com a absoluta prioritat.

  Amb les mesures que dicta la resolució d’alcaldia es confia en poder fer aquests abonaments, el 70% de les quals corresponen a contractacions menors, en el temps que marca la llei, sempre i quan siguin conformades pels responsables de comptabilitat

  IVAN TOMA REPRESALIAS CONTRA LA INTERVENTORA Y VISTE SU ACOSO CON UN TRAJE DE PERLAS

 • JOANA

  Los 4.000.000 que tienen en el banco son los préstamos del año pasado que no gastaron …a cuanto estamos pagando este dinero? No es ahorro y buena gestion , es dinero prestado por el banco que hay que devolver!!!!!!!!!!!

 • JOANA

  PREGUNTA PARA ICV y PARA OTROS

  ¿Qué pasará cuando el alcalde tenga que declarar como imputado en los próximos días?

  ¡Esta pilladisimo con el informe de la interventora, por mucho que diga que no sabia nada, se ve claramente que estaba advertido y que erre con erre tirò palante sin ningún tipo de pudor !

  El y su capitán general en la reserva son carne de juzgado.

  ¿ Quien será el partido que pactará con un imputado después de las elecciones ?

  ¿ En ICV se han vuelto locos ?

 • Teresa

  Joana
  Gracias por tus informaciones
  Desafortunadamente lo que nos dices, nadie lo lee, ya que viu Molins lo leen muy pocos.
  En mi opinión , a la pregunta de, ¿Qué pasará cuando el alcalde tenga que declarar como imputado en los próximos días? , pues no pasará nada, se repartirán, como ocurrió en la legislatura anterior, los sueldos de las regidurías, anularán a la oposición , y san se acabó
  El Sr. Arcas, no está pilladisimo, ni en nada, a pesar de que el informe de la interventora, por mucho que diga que él no sabia nada, él se hará el “longi” y dirá que no estaba advertido y que erre con erre tirò palante sin ningún tipo de pudor, y los demás del tripartito a concubinar con él.
  El capitán general sólo sirve para hacer paellas de arroz, no te preocupes por él,..
  ¿ Cual será el partido que pactará con un imputado después de las elecciones ?, pues,.. Todos, siempre y cuando se aseguren unos buenos sueldos y unas buenas dietas

 • cesc

  FINANCIACIO A PARTITS DE …QUI??
  parlant d’arques….

  No creieu que, si l’alcalde sap fa temps des del 2007 que hi ha coses il·legals en la contractació… perquè, aquest tema ha sortit en aquests 3 anys repetidament i no ha fet res….
  deu ser per alguna raó…NO? deixadesa no pot ser…!

  No hi haurà darrera alguna FINANCIACIÓ….encoberta i que al estar aturat el pagament le les factures del Clam Consulting ha foragitat les hostes d’ICV ???
  El Reparament de la interventora, s’havia de resoldre en el proper Ple i llavors només queda poques setmanes per les eleccions…. si algú ha de pagar algun “favor” haurà de cobrar abans possible…no?
  Tot plegat és força sospitós, i han tirar el carro davant del cavall, a hores d’ara no importa rés.
  Tenim diners a la caixa, és per pagar altres coses la llei no permet que l’utilitzem per això , però qé més dona, tirem pel dret….i els AMICS que ens FINANCIEN ens ajudaran, que la campanya és molt cara i no hi arribem a temps.
  I els altres babaus els li donen suport!

  A veure qué opineu ??

  Si la interventora ja fa molts mesos denuncia la falta de mitjans per poder tirar endavant l’allau de factures i expedients que arriben a intervenció mancats de tot tràmit administratiu correcte i ni han fet ni “puto” caso.

  I ara, esgrimeixen la “preocupació” d’ assolir els pagaments???? a dos mesos d’elecccions???
  amb diners destinats a finançar obres que no s’han fet i que estem pagant interessos a quin preu en cobren aquests interessos els bancs. CINICS ! MENTIDERS!

  No ! hi ha alguna cosa més…!!!!
  Estan encobrint alguna cosa….
  pot ser:…..: o cobramos o no os pagamos….!!!

  • observer

   Este correo puede ser constitutivo de delito. Si tiene pruebas, acuda a la fiscalia, si no los tiene, la fiscalia puede actuar contra CESC por difamación.

   • cesc

    Observer = Carrasco
    uyyyyy qué miedo… Ves a la Fiscalia corre.
    Tu y tus secuaces ireis por extorsión.Además de contrataciones ilegales, saltarse la Legalidad. Y por indecentes, lo de apropiación indebida es una sospecha pero cuando entre la Fiscalia en el ayuntamiento veremos qué encuentra. La denuncia ya está hecha ahora queda esperar a que actúe .
    Lo de las amenazas trágatelo como puedas.

   • Teresa

    Hoy lunes, día 28 de marzo, a las 8.55 , la regidora Nuria Artes, de Iniciativa en el Ayto de Servicios Generales , por la radio molins RMR , en el apartad la razón del regidor ( ver hemeroteca) ha dicho que se quiten la máscara del anonimato los politicos que estan aquí xateando , Sr. observer = carrasco , obedezca por favor,..

 • joana

  Teresa, llavors que!
  ¿no fem res de res, dejémonos llevar por la corriente a ver dónde vamos ….?
  bueno es tu opción, yo creo queno que debemos reaccionar y cambiar las cosas, empezando por denunciar y posicionarnos. SOMOS CIUDADANOS NO SÚBDITOS!!! YO POR LO MENOS NO!

 • Juan Carlos

  Parlant de finançament… molt interessants les preguntes que se li fan al sr. Carrasco, cap de files d’ICV Molins al facebook de Ràdio Molins de Rei, un petit extracte:

  “Senyor Carrasco li proposo un diàleg : per què no ens explica quant cobrarà aquest mes a costa dels molinencs aquest gerent militant d’ICV i amic seu suposo, que ha nomenat de forma absolutament il·legal l’Alcalde Ivan Arcas ? Per què no en…s explica quant cobrarà aquest mes el regiodor d’ICV de Cerdanyola també contractat il·legalment per l’Alcalde Ivan Arcas i que a més és amic personal de l’Alcalde? Per què no ens explica quant cobrarà aquest mes el principal funcionari implicat en les adjudicacions il·legals a l’empresa dels seus familiars?”

  Estem impacients perquè el senyor Carrasco ens doni les dades i ens expliqui si el sr.Arcas pensa portar al Ple el nomenament del gerent o pensa dissimular d’aquí a les eleccions. Això sí , pagant cada mes un paston al seu amic d’ICV

 • Juan

  Seria interesante saber las facturas que se pagaran en los proximos dos meses y poder separar el grano de la paja. NOS SORPRENDERIA HASTA QUE PUNTO LLEGA LA INIQUIDAD DE ESTOS INDIVIDUOS.

  La interventora era un escollo para poder seguir haciendo irregularidades.

  ¡¡¡¡AHORA TIENEN VIA LIBRE PARA HACER LO QUE QUIERAN¡¡¡¡¡

 • Juan

  La actuación de Ivan Arcas como Alcalde de Molins de Rei es un grave atentado a la legalidad vigente.

  La resolución de Alcaldia 586 huele a financiación ilegal del partido político que representa. Los proveedores y contratistas "afines" han de cobrar para poder pagar el canon del 4% necesario para satisfacer los gastos derivados de las proximas elecciones municipales del 22 de mayo.

  • observer

   Este correo puede ser constitutivo de delito. Si tiene pruebas, acuda a la fiscalia, si no los tiene, la fiscalia puede actuar contra JUAN por difamación

   • tresa

    Observer te veo nervioso y muy solidario grácias por los consejos que das a cesc y a juan.
    De momento la Fiscalia actuará mirando la gestión del equipo de gobierno.
    Ya comunicarás al Viu Molins cuando pones la denuncia por difamación.
    Que tengas una buena tarde de domingo.

   • cesc

    Te veo muy solidario observer gracias por advertirnos.

    De momento la Fiscalia ya tiene la denuncia para investigar las actuaciones del eguipo de gobierno actual.

    Que disfrutes de la tarde de domingo.

 • Juan

  INTERVENTORA

  LOS FUNCIONARIOS DEL AYUNTAMIENTO DE MOLINS DE REY ESTAMOS CONTIGO, ¡¡¡¡¡¡QUE QUEDE CLARO¡¡¡¡¡¡

  ¡¡¡¡NO PODRAN¡¡¡¡¡¡¡¡

 • Teresa

  Joana
  ¿ llavors que?, ¿no fem res de res?
  No, no de denbemos dejarnos llevar por la corriente, hay que luchar para que el gran elefante blanco chapucero de Iniciativa-v no vuelva a ganar jamás las elecciones locales.
  Ciertamente, debemos reaccionar y cambiar las cosas, empezando por denunciar y posicionarnos. SOMOS CIUDADANOS, NO SÚBDITOS!!! pero, mañana día 20 de marzo, al medodía, bajo las sombra del bodrio de las placas solares, podrás ver una demostración clara de cómo se compran los silencios, y dónde las entidades culturales de la vila , van a recibir su dinero, previa comunión con ruedas de molino.
  De gente falsa y faritea, Molins de Rei está lleno. Alerta!!

 • Teresa

  Juan Carloa

  El Sr. Carrasco no sabe de qué va la movida, sólo le interesa lo de las paellas a los militantes.

 • joana

  ¿De dónde viene la hostilidad contra la interventora?

  Para que los ciudadanos lo sepan.

  Estos personajes que venden una cosa que nos es lo que parece: ICV.

  Una cosa es lo que dicen y otra la que hacen…los que estamos cerca lo hemos podido comprobar; pues bien. Para hacer lo que les viene en gana siempre han procurado dotar las puestos de Secretario/a y Interventor/a con sueldos bastante bajos, para evitar que funcionarios pudieran pedir la plaza de Molins.

  Así hemos estado 20 años sin Interventor habilitado estatal y claro poco a poco las formas ilegales de actuar han venido a ser lo corriente, lo habitual.

  Hace poco más de año y medio una mujer, jóven pide la plaza de Molins y mira por dónde no se deja doblegar tiene muy claro que la función pública és su vocación y su defensa su motivo profesional.

  Empezó orientando, asesorando, formando, no dudó en hacerlo a todos los niveles y con todas las categorias profesionales, a nadie cerraba la orientación y la pedagogía normativa.

  Aportó modelos, simplificaciones, explicó el porqué del funcionamiento, dedicó horas fuera del horario laboral, todo por la función pública.

  Estuvo más de un año, detrás de un biombo, sin dignidad. Pero la dignidad era ella no su entorno.

  No tengo respeto ya por el alcalde ni por sus "colegas" de gobierno han quitdo toda dignidad al cargo de alcalde.

  Que los ciudadanos sepan que corresponde a ellos evitar que los vividores tengan acceso a los cargos públicos.

  El 22 de mayo votemos masivamente a personas que quieran servir a los demás.

  Gracias Interventora por enseñarnos a continuar amando la función pública. La ley y el Ordenamiento Jurídico.

 • Juan

  POR MUCHO QUE EL “I-VAN DEMASIADAS” QUIERA JUSTIFICAR LA RESOLUCION DE ALCALDIA 586, EL CESE DEL FRANCK, LAS DESPOTRICADAS DE LA CATEURA CON EL CONSIGUIENTE ANUNCIO DE QUE NO VA A SEGUIR CON INICIATIVA POR MOLINS Y LA BAJA POR INCAPACIDAD LABORAL DEL MONSERRAT SON SIGNIFICATIVAS DE QUE ESTE CUARTETO HUELE A PODRIDO.

  RECORDAD, LA EXPLICACIÓN DE TODO ESTO ESTA EN EL 4%.DESTINADO A SUFRAGAR LOS GASTOS ELECTORALES DEL 22 DE MAYO.

  INTERVENTORA = MISTER PROPER

  Ver: http://borralapizarra.blogspot.com/2008/08/mister-proper-en-un-descanso.html

 • Juan

  “A Molins de Rei estem cansats de corrupció, de feixestes distressats de democràtes i d’agents virtuals de la stasi, ja n’hi ha prou, es l’hora de la trasparència de dir les coses pel seu nom.”

  Carrasco, se nota, se siente que estas intentando entrar en el Ayuntamiento de la mano de Iniciativa y por lo tanto ¡¡¡¡NO ERES OBJETIVO¡¡¡

 • Juan

  Del cas que denuncia la interventora encara no he escoltat ni una paraula del govern municipal negant qualsevol de les afirmacions que es fa en l’informe de la interventora. I el que diu en aquest informe és MOLT GREU. El que hauríeu de fer la gent d’ICV és demanar explicacions als vostres regidors i demanar que no es repeteixin actuacions similars en les contractacions de serveis externs.

 • pepita

  l golpe que ha dado el equipo de gobierno con la Resolución contra la Interventora. Pretendia mucho más
  buscaba abrirle un expediente disciplicanario y suspenderla de empleo y sueldo.

  Pero os salió el tiro por la culata……

  Ciudadanos, la Interventora tiene muy marcadas us funciones en la Ley y está obligada a cumplirla a raja tabla, su firma la responsabiliza. Por otro lado está obligada a obedecer al superior máximo que es el alcalde, así que la Resolución la pone en un “aprieto” en una disyuntiva, le ordena cumplir una ORDEN ILEGAL, sino lo hace EXPEDIENTE DISCIPLINARIO si obedece DEFRAUDA LA LEY.
  ¿Entendeis? pues esos sistemas estan empleando esos tipos y asú usan su prepotencia, su insidia, su amoralidad.

 • Redacció

  Viu Molins de Rei no es fa responsable dels comentaris dels seus lectors. Preguem pel respecte per totes les persones per tal de fomentar el debat.
  Salutacions i gràcies per comentar.

  • joana

   COMPLETAMENT D'ACORD, respecte a les persones no a les actuacions i més quant son càrrecs públics.

   De tota menera el respecte a vegades un mateix o se'l guanya o el perd.

   (Pregunta:,: has rebut alguna pressió Molins?

 • Pingback: Ivan Arcas rebutja les acusacions de la interventora i defensa la “legalitat” de l’Ajuntament | Viu Molins de Rei()

 • Teresa

  Los culpables del fraude, lo son también las própias empresas que trabajan para los ayuntamientos, Ellas están perfectamente organizadas y confabuladas, y tienen acuerdos, hoy para mi en Molins de Rei y no bajes la puja, mañana para ti en Cornellá y yo no pujo. ¿ Se ha quejado en los medios de comunicación alguna de esas empresas, marca Moix, Ruiz, GF2 , arquitetura Rodriguez ? , muchos de ellos en el Gremio de constructores , ¿ A que viene tanto intereés de Arcas en pagarles lo antes posible, argumentando de que se trata de empresas locales? ,¿Son todas ellas locales?, ¿ Se han fijado ya todas las lamobordas de las nuevas calles con cemento(?) tal como dicen sus socios de CIU? ¿ Se ha quejado de trato de favores, alguna de esas empresa que se dedican como Glamp a asesoramientos jurídicos?, ¿ la decisión de “choque” del Arcas, la ha tomado sin asesoría jurídica o ha contratado a otra más distinta de Clam? , ¿ Las minutas las paga el sr. arcas de su bolsillo? , ¿Cuanto nos cuesta tanto lio a los contribuyentes de Molins?
  Estamos de acuerdo en que la Sra. interventora no escribe lo que quiere, escribe con pruebas, el panorama de las cuentas que se ha encontrado en el Ayuntamiento, pero, ¿La interventora es militante del PSOE?

 • Ernest

  Teresa,

  Tus comentarios tienen mucho sentido común, y los comparto, pero eso de que la interventora es militantes del PSOE me parece ridículo e infantil.

  Informate de los requisitos para ser interventor, son funcionarios del Estado, son independientes.

  ¿No has leído el informe? ¿Por qué se habla de la interventora y no de los graves hechos? ICV+ERC con el beneplacito de CIU incumplen la ley de contratos, colocan a los suyos, favorecen a determinados contratistas, el interventor hace su trabajo y lo informa, se cargan al interventor, y conclusión el interventor es del PSOE…ABSURDO

  LA VERDAD ES LA QUE ES Y YO COMO CIUDADANO SIENTO VERGÜENZA

 • Teresa

  Ernet , te agradezco lo que me dices, de que mis comentarios tienen mucho sentido común, y los compartes, Garcias, gracias,.. por lo menos veo que lo mio no és una travesia por el desierto.

  Quizás tengas razón que mi pregunta de si la interventora es militante del PSOE o no, pueda parecer ridícula e infantil, pero,.. bueno, ¿Acaso no es una persona humana de carne y hueso? , ¿ No tiene nacionalidad española, ni DNI ? , ¿Los requisitos para ser interventor y funcionario del Estado, implica a que tengan que renunciar a votar o a ser simpatizante o militante, si quieren, de cualquier partido político? ¿ independientes, quiere decir sin derechos?

  Supongo que al final de todo el culebron, una revista local que se declara "independiente" de opinión, pero no "independiente de recepción" ya que aún recibiendo dineros de suvenciones del Ayuntamiento, anuncios gratis por la radio RMR, y cobros por anuncios institucionales, nos editaran "imparcialmente" un ejemplar monografico, con la cronológia de toda la movida, el Arcas, el Franch, la Catrura, el cuñado de l cuñado del,.. la interventora, el informe, los hechos, el viumolins, la oposición, las medidas de choque, etc. etc.

  No hay que sentir vergüenza como ciudadano, ni hay desanimarse, Hay que ir a votar y animar a otros para que lo hagan, para evitar que jamás vuelva a ganar ese chapucero de Arcas, que va de listillo por la vida porqué trabajó en un banco, pero que no pasa de un simple arqueólogo en paro. saludos

 • Teresa

  Ernet , te agradezco lo que me dices, de que mis comentarios tienen mucho sentido común, y los compartes, Garcias, gracias,.. por lo menos veo que lo mio no és una travesia por el desierto.

  Quizás tengas razón que mi pregunta de si la interventora es militante del PSOE o no, pueda parecer ridícula e infantil, pero,.. bueno, ¿Acaso no es una persona humana de carne y hueso? , ¿ No tiene nacionalidad española, ni DNI ? , ¿Los requisitos para ser interventor y funcionario del Estado, implica a que tengan que renunciar a votar o a ser simpatizante o militante, si quieren, de cualquier partido político? ¿ independientes, quiere decir sin derechos?

  Supongo que al final de todo el culebron, una revista local que se declara "independiente" de opinión, pero no "independiente de recepción" ya que aún recibiendo dineros de suvenciones del Ayuntamiento, anuncios gratis por la radio RMR, y cobros por anuncios institucionales, nos editaran "imparcialmente" un ejemplar monografico, con la cronológia de toda la movida, el Arcas, el Franch, la Catrura, el cuñado de l cuñado del,.. la interventora, el informe, los hechos, el viumolins, la oposición, las medidas de choque, etc. etc.

  No hay que sentir vergüenza como ciudadano, ni hay que desanimarse, Hay que ir a votar y animar a otros para que lo hagan, para evitar que jamás vuelva a ganar ese chapucero de Arcas, que va de listillo por la vida porqué trabajó en un banco, pero que no pasa de un simple arqueólogo en paro. saludos

 • Pingback: Una resolució d’Alcaldia escapça les competències de la interventora | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: La interventora es rendeix i marxa de Molins de Rei | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: El PSC creu que la reorganització interna de l’Ajuntament “hipoteca greument el futur de la vila” | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: CiU també porta l’informe de la interventora a l’Oficina Antifrau | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Ivan Arcas es presenta a la reeleció com alcalde encarant una nova etapa d’Iniciativa | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Miquel Martínez Bigas: Un pas endavant amb la CUP | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: La Policia judicial entra a l'Ajuntament pel cas Clam Consulting | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: La Fiscalia arxiva la denúncia per prevaricació i tràfic d'influències contra Ivan Arcas i el seu equip | Viu Molins de Rei()

 • Apolitica

  A mi desde fuera esto me huele a que han utilizado a esta chica.
  Ciu i Psc la lanzan contra el ivan arcas de iniciativa y se lo cargan.
  Supongo que le animan a denunciar y así ellos ganan las elecciones.
  Luego se reparten el pastel i le ofrecen un puesto en pallejà.
  Pero claro, entre ellos está eso del "oasis" y es que esto de tocar a los del poder es muy peligroso,
  Esta chica, que seguramente es muy buena persona ha sido víctima y traicionada. Ha sido utilizada.
  Que no lo ven señores???????????????????????????''