La joventut decideix a on van els pressupostos participatius

Una trentena de joves decideixen el destí de les subvencions del tercer Pla Local de Joventut MOU! Enguany, els 6.000 euros que es reparteixen s’han quedat en 5.000  per la manca de propostes en una de les categories.

L'acte es va fer al nou espai per la joventut de la vila del carrer València // Jose Polo

L'acte es va fer al nou espai per la joventut de la vila del carrer València // Jose Polo

S’han presentat onze propostes que s’emmarcaven en un total de sis categories. Dos de les propostes, han quedat fora per no complir amb els requisits de la convocatòria.

En la secció de propostes de 14 a 18 anys, la categoria dedicada a l’emancipació ha quedat buida, fet que fa que l’ajuntament inverteixi 1000 € menys aquest any. En les categories d’oci i cultura i creació, els subvencionats amb 1000€ han estat la proposta “Fem un cim” del CAU i el concert de grallers presentat per  l’Escola de Grallers.

En la secció de propostes de 19 a 30 anys totes les categories han estat plenes. En emancipació, la proposta guanyadora és el teatre d’intervenció per prevenir la violència de gènere, presentada pel Casal de Joves de la Mola. En la categoria de cultura, la proposta “Diumenges al Cercle” del Cercle Artístic de Molins de Rei ha estat l’afortunada. Per últim, el “Dia de lleure” del CAU ha estat el guanyador de la categoria d’oci.

Totes aquestes propostes seran subvencionades per la regidoria d’Emancipació Juvenil de l’Ajuntament de Molins de Rei després d’un procés obert a tots els molinencs i molinenques de 14 a 29 anys.

Recomanacions personalitzades